Dodaj do ulubionych

_BERLIN_ / parada miłości / 2002r

18.06.02, 09:19
szukam informacji na ten temat.
Czy to można polecić dzieciom / znajomym ?
W tym roku ma być Polska platforma muzyczna?!
koszty dojazdu / zakwaterowania itp. ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Luki tragedia IP: 141.63.88.* 18.06.02, 09:26
      > szukam informacji na ten temat.
      > Czy to można polecić dzieciom / znajomym ?

Zaszedlem na chwilke w zeszlym roku - tragedia.
      Smieci po kostki, caly Tiergarten zaszczany i zadeptany,
      spolkujace parki na trawnikach...

No coz, mam nadzieje, ze w tym roku przepedza ta parade gdzies
      na peryferia... albo najlepiej na pas startowy, niech sobie
      maszeruja po betonie tam i z powrotem, bedzie latwiej sprzatac.

pozdrowienia, Luki
      • Gość: gaga Re: tragedia IP: *.tin.it 18.06.02, 09:30
        Tez slyszalam niepochlebne opinie. Znajoma byla i powiedziala, ze to pierwszy
        i ostatni raz.
    • agagoe Re: _BERLIN_ / parada miłości / 2002r 18.06.02, 10:01
      No tak, racja, niedlugo znowu LP. Dzien, w ktorym ciesze sie z kazdego
      kilometra dzielacego mnie od Berlina. LP byla dobra raz: pierwsza edycja, zanim
      zwiedzieli sie wszyscy cpuni, dealerzy i swiry od Amsterdamu po Minsk
      Bialoruski. I wlasciwie, jesli Twoje dzieci/znajomi nie zaliczaja sie do zadnej
      z wymienionych kategorii, niespecjalnie maja czego na LP szukac. Sex (po pijaku
      i drugach, na trawniczku w tlumie, rewelka, nie?), drugs (pod dostatkiem) and
      rock´n´roll (techno)... Noclegi - najczeststy widok to wlasnie gdzie kogo
      zmoglo. Berlinczycy na czas LP z reguly zwiewaja z miasta i wracaja, jak juz
      posprzatane.
      mfg,
      aga
      • Gość: Jaga Re: _BERLIN_ / parada miłości / 2002r IP: 212.36.38.* 18.06.02, 13:14
        Ja bylam 2 razy: raz w 1997 i potem w 2000. Bylo calkiem spoko, ale w '97
        podobalo mi sie zdecydowanie bardziej. Grunt zeby pojechac z grupa znajomych,
        ale trzeba sie pilnowac, bo sie mozna latwo pogubic. Ogolnie raczej oceniam
        pozytywnie, na pewno nie bylo tam rzadnej agresji, bijatyk itp. Jest dobre
        polaczenie kolejowe z W-wy, przyjezdzasz na impreze po poludniu, a wracasz o
        6.00 rano jak sie juz wszystko skonczy. Chetnie bym sie tam znowu wybrala, ale
        za daleko teraz mieszkam (Londyn).
        • Gość: burak Re: _BERLIN_ / parada miłości / 2002r IP: *.proxy.aol.com 18.06.02, 14:10
          SWIATOWY Festival Mlodziezy Komunistycznej (w latach 70-tych ) przypominal
          te parade opisana powyzej jako tragedia.Pijani murzyni walacy trzezwe niemki na
          trawnikach.Reszta pijana,zarzygana,brudna,smierdzaca sperma,spiaca na
          dworcach,lawkach itd.
          Czyli NA ZACHODZIE BEZ ZMIAN
          Polecam taki rodzaj rozrywki dla twoich dzieci bo jak widzisz nawet ja pamietam
          to prawie 30 lat.
          To jest to-specjalnie dla nastolatkow
        • Gość: agagoe Re: _BERLIN_ / parada miłości / 2002r IP: *.gwdg.de / 10.10.163.* 18.06.02, 14:12
          To akurat potwierdzam, ze dla poszukiwaczy agresji niedoscignionym wzorem
          pozostaja kibice Arki Gdynia, a nie LP, tylko LP jest strasznie brudna- i pod
          wzgledem hald smieci i pod wzgledem tego, na co sie czlowiek napatrzy. W 97 to
          bylo nowatorskie- tlumy wychodza sluchac techno na ulicy, ale teraz pozostala
          komercja (no i raj dla sprzedawcow wspomagaczy-znieczulaczy dla owego tlumu).
          aga
          • Gość: BURAK Re: _BERLIN_ / parada miłości / 2002rAGA IP: *.proxy.aol.com 18.06.02, 15:17
            Arki kibice a co oni zmontowali?
            pamietam te grupe na skarpie.
            • agagoe Re: _BERLIN_ / parada miłości / 2002rBURAK 18.06.02, 23:57
              Gość portalu: BURAK napisał(a):

> Arki kibice a co oni zmontowali?
              > pamietam te grupe na skarpie.

nie przepytuj mnie z przymierzy kibicow wspanialych druzyn z Wronek czy
              Radzionkowa, ale generalnie chodzi o to, ze jak sie wraca z meczu to trzeba sobie
              ulzyc np. na pociagach, innych kibicach, przechodniach, sklepach monopolowych i
              wszystkim i wszystkich, co/kogo da sie stluc, zmasakrowac, w pyl obrocic.
              Poniewaz dzielo zniszczenia wymaga sily, kibice lacza sie w przymierza, dzieki
              czemu uzyskuja naturalnego wroga do swojej dzialalnosci tworczej, wiec Widzew z
              Pogonia leje Legie, Wisla Polonie popierana przez Arke (albo zupelnie na
              odwrot),ale w kraju wesolo i PKP moze regularnie wykazac sie stratami za spalone
              wagony (zawsze to dodatkowy pretekst do wyciagania kasy z budzetu). Arka jako
              druzyna na poziomie UEFA Cup ma podobno bardzo profesjonalnych hooligans (bo za
              kibol to w buzke). No i stad porownanie. A ze to atrakcje z kraju nad Wisla, jak
              ktos sie na takie widoki wybiera do Berlina, to niepotrzebnie inwestuje w PKP.
              aga
    • Gość: theend Re: _BERLIN_ / parada miłości / 2002r IP: 213.78.113.* 18.06.02, 15:42
      dla kolegow ktorzy nie wiedz o co chodzi..spedy typu loveparade..sa rodzajem
      happyningu..samotnosc w tlumie..demontrowanie odmiennosci oraz nie waznosci
      takie imprezy odwiedzaj ludzie lubiacy sie czasem buntowac..a potem spieprzac
      do swoich zajec..k..a z drugiej strony to tylko rozrywka..kicz czasem
      tak zazieleniony ze az staje sie wielki..czasem bardzo rzadko..no to co?
      gorsze to od jakis rzezi badziej powaznych?..co najwyzej dilus dilusia zalatwi
      i tyle..nikt nie placze..to najwazniejsze..
    • Gość: freaknet Re: _BERLIN_ / parada miłości / 2002r IP: *.indisoft.com / 192.168.100.* 19.06.02, 08:18
      Na tym forum sa chyba same stare zgredy co byli raz na love parade i troche im bylo zaglosno.Love Parade jest zajebista bylem juz 4 razy bede tam zawsze jesli bedzie organizowana. Muwie z gory ze ani razu nie bylem nacpany ani piany. Fakt ze narkotyki i alkochol istnieja, ale pokazcie mi miejsce gdzie ich nie ma. Przeciez one sa w szkolach, dyskotekach, na ulicy poprostu wszedzie.Wiec jesli boisz sie puscic twoje dzieci to niemasz sie o co martwic. Jest bespieczniej niz na dyskotece niema bijatyk wszyscy sa pokojowo nastawieni. A smieci przeszkadzaja tylko dziatkom po 60-tce.
      • etaxi Re: _BERLIN_ / parada miłości / 2002r 22.06.02, 22:33
        Gość portalu: freaknet napisał(a):

> Na tym forum sa chyba same stare zgredy

No po 49 ( ale nie byłem na tej paradzie, dlatego zapytałem ? a co dalej to
        zobaczymy) /
        ALE DZIEKUJE Wszystkim co zabrali głos w tej sprawie.
        DZIĘKI .
        pozdrowionka i miłujmy się smile winkwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka