Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Londynie nr 23 (c.d.)

• Gość: Xiv Re: Spotkanie w Londynie nr 23 (c.d.) IP: 62.189.123.* 30.08.02, 17:25

Qna - dzisiaj chyba pracujecie...

Xiv
      • Gość: RAK Re: Spotkanie w Londynie nr 23 (c.d.) IP: 155.91.64.* 30.08.02, 17:36
        Obawiam sie, ze raczej juz nie pracujemy. Piatkowa przypadlosc.
        • Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie nr 23 (c.d.) IP: *.moodys.com / *.moodys.com 30.08.02, 18:14
          > Obawiam sie, ze raczej juz nie pracujemy. Piatkowa przypadlosc.

A ja za to caly dzien dzis zasuwam jak maly samochodzik i zanosi si ena to, ze
          jeszcze przez jakis czas zasuwac bede ...;-(
          • bee22 Re: Spotkanie w Londynie nr 23 (c.d.) 30.08.02, 18:21
            na weekend trzeba sobie zasluzyc wink
            • Gość: Mags Re: Spotkanie w Londynie nr 23 (c.d.) IP: *.moodys.com / *.moodys.com 30.08.02, 18:42
              > na weekend trzeba sobie zasluzyc wink

swieta racja...ale ja juz na ten weekend zasuwam od wtorku i jakos robocie
              konca nie widac. Ja sie tak nie bawie. No nic, zycze wam i tak milego
              weekendu cokolwiek macie w planachwink
              • Gość: RAK Re: Spotkanie w Londynie nr 23 (c.d.) IP: 155.91.64.* 30.08.02, 19:02
                Ja jak na razie mam w planach kurowanie gornego odcinka drog konsumpcyjno-
                oddechowych i doprowadzenie chaty do stanu uzywalnosci familijnej. W niedziele
                wycieczka po rodzinke. Ale jak widac jeszcze nie zasluzylem na wypoczynek i
                dalej haruje.
                • bee22 milego.... 30.08.02, 19:32
                  weekendu big_grin
    • joszka jeszcze w sprawie business visa 30.08.02, 21:01
      oto strony...sa dwie...z Home Office oraz agencji ktore sie tym
      zajmuja..np..profesjonalnie..i kasuja...1500 funciorow....
      www.workpermit.com
      www.fco.gov.uk/ukvisas
      www.globalvisas.com/uk
      www.ind.homeoffice.gov.uk
      ale jak czlowiek ma glowe na karku i cierpliwosc, to wcale nie trzeba prawnika
      i firm posredniczacych.
      swistak spi...ale uprawie samogwalt...sadzac z horoskopu...lol
      • Gość: Xiv Re: jeszcze w sprawie business visa IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 31.08.02, 17:28

skąd u Ciebie taka rozległa wiedza? Hmmm...

Xiv
        • joszka Re: jeszcze w sprawie business visa 31.08.02, 19:54
          hehe, kiedys sie wybralysmy z kolezanka na okoliczna sciane placzu... i
          zobaczylysmy tam takie ogloszenia o BV. Pomyslaly my, podumaly i stwierdzilysmy
          ze bedziemy robic kase, hihihi. Ona cwana i glowe ma biznesmanska a ja jezyk i
          legalka.... . I gdyby nie moje tchorzostwo przed zaczynaniem nowego oraz brak
          entuzjazmu...to bysmy juz na kuuuuuupie forsy siedzialy... . A tak to figa. Ale
          mozna by, serio. Tylko trzeba miec ten talent, zeby przekonac klienta, ze po
          pierwsze; ty to zrobisz najlepiej, a po drugie; ze taaaaanio. A ja dupsko blade
          pod tym katem. Jeszcze bym frajera do domu na prysznic i obiad zabrala, jakby
          mi bylo zal. Eeeeeh, ja to sie nigdy nie dorobie. no, ale pojde do nieba smile
          • joszka a tak z innej beczki...Xiv? 31.08.02, 21:53
            a co ty robisz na forum "Dziecko"??? hmmm...HMMMM? heheh
            • Gość: Xiv Re: a tak z innej beczki...Xiv? IP: 62.189.123.* 02.09.02, 11:30
              na forum dziecko? gdzie??? ktoś wziął mego nicka!

Xiv
    • Gość: Ania Re: Spotkanie w Londynie nr 23 (c.d.) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.09.02, 18:26
      Juz jestem, chociaz wolalabym jeszcze sie wczasowac.
      Chetnie odpowiem na konkretne pytania w sprawie business vizy, ale najpierw
      bardzo prosze o oswiecenie w sprawie swistaka????

Ale fajnie bylo na urlopie!
      Tylko sie opalalam w okularach slonecznych i teraz wygladam jak zorro.
      Taki mocno zaokraglony zorro.

A to bbq watkowe to kiedy, pewnie dzisiaj, takie na ogol moje szczescie do
      spotkan....?

No prosze, joszka ma glowe do interesow, czyli potencjalna konkurencja dla
      mnie.....

Czy cos ciekawego mnie ominelo w UK w ciagu ostatnich 3 tygodni?

To do jutra, kiedy wszyscy sie zglosza rano.

Ania
      • Gość: ds Witamy po "wywczasach" IP: GBLOND* / 194.203.201.* 02.09.02, 11:28
        > Juz jestem, chociaz wolalabym jeszcze sie wczasowac.
        > Chetnie odpowiem na konkretne pytania w sprawie business vizy, ale najpierw
        > bardzo prosze o oswiecenie w sprawie swistaka????

W sprawie swistaka napisz do Xiv'a - on pomoze Ci dojsc do zrodel wink

Witam wszystkich po weekendzie - wiem, ze trzeba otworzyc nowy watek ale na
        razie mam pare rzeczy do zrobienia. Na razie wiec uzywajmy ten.
        Ale z gory zgadzam sie na bunt jezeli ktos chce sam otworzyc nowy.
        • Gość: RAK Re: Witamy po 'wywczasach' IP: 155.91.64.* 02.09.02, 11:40
          i uprzejmie donosimy, ze BBQ jest w ta niedziele (08/09/02).
          A tak przy okazji, czy zrobilas sobie zapasy sonecznego ciepelka na nadchodzaca
          pore deszczowa?
          • Gość: Ania Re: Witamy po 'wywczasach' IP: KWDPRX* / 194.63.116.* 02.09.02, 11:52
            Sloneczka mam ogromny zapas, ale ta pora deszczowa to chyba jeszcze nie tak
            predko, jak dobrze pojdzie to dopiero okolo listopada.
            • Gość: Mags Re: Witamy po 'wywczasach' IP: *.moodys.com / *.moodys.com 02.09.02, 12:40
              > Sloneczka mam ogromny zapas, ale ta pora deszczowa to chyba jeszcze nie tak
              > predko, jak dobrze pojdzie to dopiero okolo listopada.

No wlasnie, mowia ze wrzesien ma byc ladny. Za pazdziernik jeszcze sie nie
              wzieli.
              Aha! Na school disco bylo na prawde super. "Cheesy 80s music", wszyscy w school
              uniform - no nie zupelnie, bo jak ja bym przyszla do szkoly ubrana tak jak
              bylam w sobote na school disco, to by mnie wyslali do domu i kazali sie
              przebrac. I wiekszosc ludzi pewnie tez. No ale tanczylismy prawie non-stop do 3
              a.m. Stopy w niedziele bolaly...ale warto bylo!
              • Gość: Ania Re: Witamy po 'wywczasach' IP: KWDPRX* / 194.63.116.* 02.09.02, 12:46
                A gdzie to school disco tym razem? Widzialam w sobote taka 'szkolna' gromadke
                na Hammersmith.....
                A gdybym ja teraz poszla do szkoly, to kazaliby mi wrocic po porodzie, albo
                wcale nie wracac smile
            • Gość: RAK Re: Witamy po 'wywczasach' IP: 155.91.64.* 02.09.02, 12:50
              Po wakacjach emenujesz optymizmem.
              • Gość: Ania Re: Witamy po 'wywczasach' IP: KWDPRX* / 194.63.116.* 02.09.02, 12:58
                Nie tylko po wakacjach, ale i dzeiki temu, ze wlasnie rozpoczelam moje ostatnie
                cztery tygodnie pracy w tym przybytku.
                • Gość: Mags Re: Witamy po 'wywczasach' IP: *.moodys.com / *.moodys.com 02.09.02, 13:14
                  >A gdzie to school disco tym razem? Widzialam w sobote taka 'szkolna' gromadke
                  >na Hammersmith.....

To byc moze nawet i nasza grupke widzialas smile School disco w soboty jest
                  wlasnie na Hammersmith w dawnym Hammersmith Palais (to nazwa z moich czasow
                  szkolnych), ktore teraz nazywa sie Poo Na Na. W sobote wieczorem caly
                  Hammersmith jest zalany wlasnie takimi "uczniami" - przyznasz, ze "ciekawie" to
                  zjawisko wyglada smile
                  • joszka Re: Witamy po 'wywczasach' 02.09.02, 18:19
                    Czesc Aniu, klania sie "pani w niebieskiej bluzce", heheh, i serdecznie
                    zaprasza na barbeque u mnie na wsi....stroj
                    obowiazujacy: "nieszkodzijaksieubabram" oraz troche zarcia. Wskazowki jak tu
                    dotrzec umiescilam na oberzynie, ale jesli chcesz to napisze majla do ciebie.
                    A co do konkurencji wizowej to sama stwierdzilam w moim poscie ze jestem detka
                    i to dziurawa! heh
                    rece mi sie trzesa od tej kosiarki...a co to bedzie jak wypozycze
                    chainsaw...bloody hell...
                    Xiv, na forum dziecko jestes jako komentujacy artykul...choroba
                    zapomnialam..zaraz zajrze i ci powiem...
                    narazie!
                    • Gość: Ania Re: Witamy po 'wywczasach' IP: KWDPRX* / 194.63.116.* 03.09.02, 10:18
                      To moze jak nie konkurencja to wspolpraca?
                      Ale widze ze jak na razie masz zajecie jako rolnik.....
    • joszka Xiv... 02.09.02, 18:21
      Re: Kukuruźnik, rower i konfitura adres: 62.189.123.*

Przeczytaj komentowany artykuł »
      Gość: Xiv 30-08-2002 17:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Re: Magda
      Rzeczywiście - ale to kłamczuchy w tej gazecie... wink

Xiv
      ...........
      to ty?
      • Gość: Mags Dozorco.... IP: *.moodys.com / *.moodys.com 03.09.02, 09:54
        otworz nowy watek to moze bedziemy lepiej pisac a nie uciekac do oberzyny!!!
      • Gość: Xiv Re: Xiv... IP: 62.189.123.* 03.09.02, 11:44

tak - to ja; fajny artykuł swoją drogą...

Xiv
    • Gość: ds WATEK ZAMKNIETY IP: GBLOND* / 194.203.201.* 03.09.02, 10:25
      Zapraszamy do nowego - nr 24.
      Moze bedzie bardziej "zywotny"
    • Gość: Hiv Fascinujace! IP: *.sympatico.ca 31.10.02, 23:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka