Gość: dorota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 13:11 moczyć tyłek w Morzu Egejskim!!! Tymczasem gorączka przedwyjazdowa. A jutro, o zgrozo, trzeba być na lotnisku o 5 rano. Ha, no pain, no gain. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: relict Re: jutro o tej samej porze będę już IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.02, 13:31 tylko nam sie nie utop, byloby szkoda, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the-end co ja widze.. IP: 213.78.126.* 25.08.02, 13:51 co ja widze.. ide po zylety..szczerze..smutek.. same pozegnania.. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: jutro o tej samej porze będę już 25.08.02, 14:39 Podaj nr telefonu to zadzwonimy i obudzimy Cie zeby nie zaspala I nie zapomnij wziasc ze soba gume A nuz....hehehe Baw sie dobrze )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: jutro o tej samej porze będę już IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 15:10 ach !!! pozdrow moja ukochana wyspe Idrę !!!! ach jak bym chciala tez tam byc !!!! !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: jutro o tej samej porze będę już IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 25.08.02, 17:18 Milego pluskania sie w cieplych falach, dorota ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota nie, no nie (uwaga brzydkie wyrazy) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 20:52 ja nie dam rady. Chata wygląda jakby bomba pierdolła. Ja się szamotam w stercie szmat ni chuja nie chcących się zmieścić do walizki. Telefon dzwoni, komórka dzwoni - nie odbieram. Maile - nie odbieram. Drzwi - nie otwieram. Pizda w paski i dupa uszata. Chwila przerwy na reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: calusek dorotka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 20:54 bedziesz moze na wyspach ? ja kocham Idre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Idra czyli Hydra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 21:21 zawsze i tylko wyspy!!! Teraz (po Kos i Krecie) Thassos - ponoć kameralnie, bez hoteli kombinatów, lasy sosnowe, tymianek i ... dżem z orzechów włoskich obrzydliwość jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Idra czyli Hydra IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 21:27 tylko wyspy !!!!! ach. Na ile jedziesz? Kiedy wracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Idra czyli Hydra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 21:33 One at a time - czyli po jednej. Teraz Thassos, na Kosie i Krecie byłam w ubiegłych latach. W ogóle jestem wielbicielką wysp. Ciekawa jestem tej Hydry - pogadamy jak wrócę. Niestety tylko 8 dni - połówka nie dostał więcej urlopu. COZAKRAJ!!! TYLKOWTYMKRAJU!!! CHAMYURLOPUNIEDAJĄ!!! Spadam pakować. Bywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Idra czyli Hydra IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 21:35 ahoj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Bzyk, bzyk, bzyk.... 26.08.02, 17:34 No i prosze teraz wiadomo dlaczego rura sie nie bzykala przez tyle czasu. Po prostu oszczedzala sily na Grecje. Jestem ciekawa kto kogo zabzyka teraz: Grecy ja czy ona Grekow. Dobry pomysl z ta guma Szwedka. Ty jestes superasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Bzyk, bzyk, bzyk.... IP: *.sympatico.ca 26.08.02, 17:37 Bruno bzykal to i Dorotka bzyknie. Odpowiedz Link Zgłoś