Gość: jr IP: 203.129.132.* 05.11.02, 05:26 1 dollara!!! heheeh bee keeper byl trzeci .... leniwy kon arabski!!! nawet arabskie konie sa leniwe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozpol To ja wygralem - 14 byla pierwsza 05.11.02, 05:37 Gość portalu: jr napisał(a): > 1 dollara!!! heheeh > bee keeper byl trzeci .... leniwy kon arabski!!! nawet arabskie konie sa > leniwe... I ja mialem szczescie - ale bedzie suchych bulek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: To ja wygralem - 14 byla pierwsza IP: 203.129.132.* 05.11.02, 05:45 ozpol napisał: > Gość portalu: jr napisał(a): > > > 1 dollara!!! heheeh > > bee keeper byl trzeci .... leniwy kon arabski!!! nawet arabskie konie sa > > > leniwe... > > I ja mialem szczescie - ale bedzie suchych bulek ... ja tam wile szczescia nie mialem, ale moj tio (wujek zony) dostal trojke - 1500!!! - lucky bastard!!! ale juz jestesmy zaproszeni na "suche bulki"!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Latwo przyszlo - latwo poszlo.. 05.11.02, 06:13 Gość portalu: jr napisał(a): > ozpol napisał: > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > 1 dollara!!! heheeh > > > bee keeper byl trzeci .... leniwy kon arabski!!! nawet arabskie kon > ie sa > > > > > leniwe... > > > > I ja mialem szczescie - ale bedzie suchych bulek ... > > ja tam wile szczescia nie mialem, ale moj tio (wujek zony) dostal trojke - > 1500!!! - lucky bastard!!! ale juz jestesmy zaproszeni na "suche bulki"!!! > hehehe Za duzo bulek nie jedz, warto moze popic jakims australijskim cienkuszem Dobrego baletu zycze i duzy garnek kawy jutro rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: na wzajem! ;) IP: 203.129.132.* 05.11.02, 06:17 ozpol napisał: > Gość portalu: jr napisał(a): > > > ozpol napisał: > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > 1 dollara!!! heheeh > > > > bee keeper byl trzeci .... leniwy kon arabski!!! nawet arabski > e kon > > ie sa > > > > > > > leniwe... > > > > > > I ja mialem szczescie - ale bedzie suchych bulek ... > > > > ja tam wile szczescia nie mialem, ale moj tio (wujek zony) dostal trojke - > > > 1500!!! - lucky bastard!!! ale juz jestesmy zaproszeni na "suche bulki"!!! > > > hehehe > > Za duzo bulek nie jedz, warto moze popic jakims australijskim cienkuszem > Dobrego baletu zycze i duzy garnek kawy jutro rano niestety na skocza pewnie sie nie odwaze bo kierowac bede musial ale pare fosterkow nie zaszkodzie... hehehe pewnie i toascik "za tych co na morzu" sie wzniesie tradycyjnie. salute! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: ....Ktora godzina ? IP: *.mercerville-16-17rs.nj.dial-access.att.net 05.11.02, 06:32 ozpol napisał: > Gość portalu: jr napisał(a): > > > ozpol napisał: > > .....Dobrego baletu zycze i duzy garnek kawy jutro rano Przepraszam bardzo , ktora jest godzina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: ....Ktora godzina ? IP: 203.129.132.* 05.11.02, 06:38 Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > ozpol napisał: > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > ozpol napisał: > > > > .....Dobrego baletu zycze i duzy garnek kawy jutro rano > > > Przepraszam bardzo , ktora jest godzina ? spij, spij... zima sie dopiero zaczela na pln.. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: ....Ktora godzina ? IP: *.piscataway-11rh16rt.nj.dial-access.att.net 06.11.02, 06:18 Gość portalu: jr napisał(a): > Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > > > > > > Gość portalu: jr napisał(a): > > > > > > > ozpol napisał: > > > > > > .....Dobrego baletu zycze i duzy garnek kawy jutro rano > > > > > > Przepraszam bardzo , ktora jest godzina ? > > spij, spij... zima sie dopiero zaczela na pln.. hehehe Jr. **** Widze , ze ta WYGRANA zdrowo Ci do glowy uderzyla ! Ale dlugo nie pobalujesz z tym 1 $ , jak bedziesz tak szalal ! A tak wogole jest tam kto !? Chcialam sie dowiedziec ktora jest godzina ! TU i TAM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: ....Ktora godzina ? IP: 203.129.132.* 06.11.02, 06:23 Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > A tak wogole jest tam kto !? Chcialam sie dowiedziec > ktora jest godzina ! TU i TAM ? au - 16:20 Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Co T jr .. u mnie jest 16:24 nie mieszaj 06.11.02, 06:24 Gość portalu: jr napisał(a): > Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > > > > A tak wogole jest tam kto !? Chcialam sie dowiedziec > > ktora jest godzina ! TU i TAM ? > > au - 16:20 Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Dla tych co nie wiedza... 06.11.02, 06:23 Australia wstaje 10 godzin wczesniej niz Europa a biedaki w US jeszcze ciagna stary dzien i sa 16 godzin za Ozlan. Teraz jest 16:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: Dla tych co nie wiedza... IP: *.piscataway-11rh16rt.nj.dial-access.att.net 06.11.02, 06:33 ozpol napisał: > Australia wstaje 10 godzin wczesniej niz Europa a biedaki w US jeszcze ciagna > stary dzien i sa 16 godzin za Ozlan. > Teraz jest 16:23 ****To teraz juz wogole nie wiem ktora jest godzina ! A takze czy to dzien czy noc i ktorego dzisiaj jest. U mnie ciemno za oknem . Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Ty z nasz sobie zarty robisz?!?!?!?! 06.11.02, 06:37 Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > ozpol napisał: > > > Australia wstaje 10 godzin wczesniej niz Europa a biedaki w US jeszcze cia > gna > > stary dzien i sa 16 godzin za Ozlan. > > Teraz jest 16:23 > > > > ****To teraz juz wogole nie wiem ktora jest godzina ! > A takze czy to dzien czy noc i ktorego dzisiaj jest. > U mnie ciemno za oknem . Widac zes mlody bo 16:24 a wlasciwie teraz 16:36 o nie 16:37 to znaczy popoludniu i to jest Sroda a ty jesli jestes w ciemnosci ... mam nadzieje nie doslownej to moze skonczyles wtorek czyli dalej do tylu a my jak zawsze do przodu. Ale jr moze podac lepszy czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: NIE ROBIE ! IP: *.piscataway-11rh16rt.nj.dial-access.att.net 06.11.02, 06:49 ozpol napisał: > Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > > > ozpol napisał: > > > > > Australia wstaje 10 godzin wczesniej niz Europa a biedaki w US jeszcz > e cia > > gna > > > stary dzien i sa 16 godzin za Ozlan. > > > Teraz jest 16:23 > > > > > > > > ****To teraz juz wogole nie wiem ktora jest godzina ! > > A takze czy to dzien czy noc i ktorego dzisiaj jest. > > U mnie ciemno za oknem . > > Widac zes mlody bo 16:24 a wlasciwie teraz 16:36 o nie 16:37 to znaczy > popoludniu i to jest Sroda a ty jesli jestes w ciemnosci ... mam nadzieje nie > doslownej to moze skonczyles wtorek czyli dalej do tylu a my jak zawsze do > przodu. Ale jr moze podac lepszy czas *** Widze , ze tez masz klopoty z godzina , nie mozesz sie zdecydowac. Niemniej jednak dziekuje , i zycze dobrej nocy! (tak jak sie w Polsce mowilo.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guk A ten kon co wygral to nie byl arab??? IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 07.11.02, 16:12 Odpowiedz Link Zgłoś