bruno5 22.11.06, 19:37 Dolar doluje.Jestesmy biedni i bedziemy coraz biedniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chardonnay Re: Tragedia w srod Poloni 22.11.06, 20:14 Od kiedy Bruno jestes przedstawicielem polonii? Spadajaca cena dolara jest zla tylko dla takich jak ty smutny czlowieku ...jak toja rodzina z toba wytrzymuje? Masz tak sam charakterek jak kagan...az sie rzygac chce ^__^ OSIOL TROJANSKI (oo)\_______ (__)\ )\/\ Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff los listonosza w Polsce 22.11.06, 20:54 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3749242.html biedactwa usiluja ukryc swoje apanaze ale ja sie na to nie dam nabrac! Nadau nadal ze jest nadal super. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Tragedia w srod Poloni 22.11.06, 23:42 bruno5 napisał: > Dolar doluje.Jestesmy biedni i bedziemy coraz biedniejsi. To prawda, jesli przeliczasz nasze domy, samochody, cottages, boats, a przede wszystkim zarobki, ktore musialy na to wszystko wystarczyc na rownowartosc w klitkach w polskich blokowiskach okratowanych do 2 pietra. Jeeezuuu, juz nigdy nie wroce do Polski z powodu bezwartosciowego dolara. Ide sie chlastac Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Tragedia w srod Poloni 23.11.06, 00:05 Zaiste straszne jest twoje zycie, Brunonie, skoro do takiego wniosku doszedles. Ale na szczescie nie reprezentujesz Polonii; to tylko twoje przegrane zycie wplynelo na tytul watku. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Droga moja rowiesniczko Luizo 23.11.06, 00:09 Ja specjalnie zamieszczam takie watki ja natomiast radze sobie swietni .Forsy i humoru mi nie brakuje i nie musze wyrabiac bo mam pieniadze i wolny czas.Czesto jezdze na Karaiby i do Polski.Uwazam siebie za czlowieka sukcesu ktory umial sie znalezsc . Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Droga moja rowiesniczko Luizo 23.11.06, 01:48 bruno5 napisał: > Uwazam siebie za czlowieka sukcesu ktory umial sie znalezsc . Czy ktokolwiek inny podziela twoje zdanie o sobie samym? Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Tragedia w srod Poloni 23.11.06, 00:47 Nijak nie moge dojsc do tego na jakiej podstawie bruno mysli ze taniejacy w porownaniu ze zlotowka dolar to dla nas jakikolwiek problem ? To problem dla tych co wracaja do Polski, ale dla nas. Powracajacy do Polski reka do gory ! Przyznac sie kto biednieje ) Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Tragedia w srod Poloni 23.11.06, 01:29 ja. wlasnie wrocilem spod kosciola ze zlowionym turasem. Na oko to mi wyglada nages kanadyjska, ktorych ostatnio jakos nie ma w okolicznych stawach. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: Tragedia u Brunera 23.11.06, 03:34 jedyna rada dla ciebie Bruner to zalozyc tablice z dykty i maszerowac po Toruniu ,jak to od dawna robi twoj kolega elektryk od wysokich napiec !!,wtedy bedziesz wiedzial ze zyjesz Bruner!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Luiza jest leciwa 23.11.06, 18:38 Do seksu juz sie nie nadaje bo juz jest po menopauzie. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff zamilcz chamie, wstydu oszczedz. 23.11.06, 23:19 ty jestes stary ch. i do tego pokrecony. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Do tragedii jeszcze trochu brakuje 24.11.06, 16:36 I w piździu biznes.interia.pl/news?inf=820590 Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 bruno lepiej sie wez za kuchnie 25.11.06, 16:52 podaj ten przepys na chleb ze smalcem albo cukrem,co nam po spadajacym $$$,tansze wakacje na florydzie,my nie koty dachowce,a emeryturka na poludniu ale nie polski Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: bruno lepiej sie wez za kuchnie 25.11.06, 19:23 ten przpis, ze smalcem to sam chetnie wezme. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś