ro-bert Re: Bydgoszcz 26.02.02, 19:10 A gdzie dokladnie? Ja na Wyzynach. Pozdrowienia ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwedka Re: Bydgoszcz IP: *.telia.com 26.02.02, 19:11 Blonie Pozdrawiam krajana Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Bydgoszcz 26.02.02, 19:17 Prawie na Bloniu (Jary/Sloneczna) to ja do podstawowki chodzilem. A moja zona to juz "czysto" z Blonia (P.Findera) Pozdrowienia dla krajanki ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwedka Re: Bydgoszcz - goraco !!!! IP: *.telia.com 26.02.02, 19:23 Dzisiaj Dmowskiego !!! Czworka sie klania ))))))) Lecz nie chodzilam do szkoly na Bloniu i dlatego duzo ludzi tam nie znam. Usciskaj zonke ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Bydgoszcz - goraco !!!! 26.02.02, 19:29 Dzieki! Czworka... to LO? To tam "moja" uczeszczala Pozdr. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwedka Re: Bydgoszcz - zimno !!!! IP: *.telia.com 26.02.02, 19:32 P.Findera 4 Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Bydgoszcz - zimno !!!! 26.02.02, 19:42 Ooo.. to wszystko pozajaczkowalem! Moja mieszkala pod osemka. A z tym LO to tez sie nie zgadza. To bylo chyba VIII LO. Pozdro. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwedka Re: Bydgoszcz - zimno !!!! IP: *.telia.com 26.02.02, 20:01 Polowa Findera jest za granica. Z mojej klatki wyjechalo chyba 6 sztuk. Ja do Szwecji, inna do Francji ( sadzisz ze to Narval???) i kilku do Niemiec. A moi znajomi to po calym swiecie sie rozjechali. Kanada, Australia a nawet RPA. No ale to byly takie czasy wedrowcze. Po zyciu w klitkach nabawil sie czlowiek klaustrofobi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Bydgoszcz - zimno !!!! 26.02.02, 20:10 A co? Cos przeoczylem? Narval tez z Bydzi (tak sie podobno teraz mowi )? Pozdr. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwedka Re: Bydgoszcz - zimno !!!! IP: *.telia.com 26.02.02, 20:13 Nie wiem - to byl zart )) Zapomialam smila, ale nic nie wiadomo !!! Swierzbowy watek zdradza ze ona medyczka. Wiec chyba nie ta z klatki. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiatlo Re: Bydgoszcz IP: *.easypower.com 26.02.02, 19:59 Sluzylem w Pomorskim Sztabie Okregowym. Bardzo lubilem Bydgoszcz. Podobala mi sie bardzo Luczniczka. Dobrze byloby aby byla prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiatlo Rembertow IP: *.easypower.com 26.02.02, 20:00 Ktos z Rembertowa pod Warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fania Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.telia.com 26.02.02, 21:23 Warszawianka z dziada pradziada, gorny Mokotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela77 Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.alwan.com 26.02.02, 23:29 Mieszkalam w Poznaniu!Jest ktos z tamtad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.ab.hsia.telus.net 26.02.02, 23:34 Czy jest tu ktos z Poronina?.Lenin niech siedzi cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela2 Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.outland.avaya.com 27.02.02, 10:31 Gość portalu: ela77 napisał(a): > Mieszkalam w Poznaniu!Jest ktos z tamtad? Pytalam sie juz 26.02.02 o godz.11:54!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? 27.02.02, 13:04 Oj, widocznie "pyry poznanskie" dobrze sie maja w Poznaniu i po swiecie sie nie szwendaja Znam jedna jednak w Sztokholmie. Niesamowicie fajna baba z tej "pyzy". Ale ona na Forum sie nie udziela. Pozdrowienia od sasiadki z Pomorza ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Czestochowa - ktos jeszcze? IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.02, 02:16 Ja tez z Bydgoszczy. Szwederowo. Pozdrawiam krajan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek warszawa- sluzewiec IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.02.02, 03:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: warszawa- sluzewiec-Aniutek IP: *.arach.net.au 27.02.02, 04:17 A konie jeszcze tam biegaja???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: warszawa- sluzewiec-Aniutek IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.02.02, 05:28 Gos´c´ portalu: maz napisa?(a): > A konie jeszcze tam biegaja???????? acha :)))) biegaja a jakze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Koszalin-przepiekne miasto IP: 63.94.134.* 27.02.02, 14:05 Polecam odwiedzic to miasto i poznac jej mieszkancow a w szczegolnosci mieszkanki.Nie jeden nie powrocil z takiej jednodniowej wyprawy Sa przesliczne i myslace. Pozdrawiam Apollo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: warszawa- sluzewiec IP: *.sympatico.ca 28.02.02, 18:50 Gość portalu: aniutek napisał(a): > Warszawa- Sluzewiec Pozdrawiam osiedlanke, rowniez Sluzewiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mily Re: Czestochowa - ktos jeszcze? IP: 170.28.16.* 28.02.02, 20:50 Gość portalu: Dana napisał(a): > Ja tez z Bydgoszczy. Szwederowo. > Pozdrawiam krajan. Mieszkalem kiedys na Bartodziejach, kolo Balatonu. Jeszcze jest czy wysechl? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Czestochowa - ktos jeszcze? 27.02.02, 23:53 Dzikus z Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: koszalin IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 00:15 Zobaczyc Koszalin jeden raz i nie wrocic ! To sie nazywa lokalny patriotyzm co ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: koszalin IP: 199.72.137.* 28.02.02, 18:58 Gość portalu: Don napisał(a): > > Zobaczyc Koszalin jeden raz i nie wrocic ! To sie nazywa lokalny patriotyzm > co ! Hello Don ! Jak mowia Italiancy: "Vedi Koszalin e poi mori" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwok Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: 199.71.64.* 28.02.02, 19:14 Ja mieszkam w Kanadzie i w Polsce w Warszawie na ulici Nabielaka mam mieszkanie w spoldzielni LOKUM to jest Mokotow .Mieszkanie stoi puste jezdze tam rokrocznie .Z Polska jestem na biezaco.W Kanadzie trzyma mnie kasa .Znalazlem sposob na obciaganie prymitywnych Polaczkow z Podhala z bialostockiego , kieleckiego itp. i to mnie trzyma tutaj w Kanadzie .Takich pieniedzy ja w Polsce nie zarobie jak tu na polskich prymitywach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.uc.nombres.ttd.es 28.02.02, 22:38 Gość portalu: Cwok napisał(a): > Ja mieszkam w Kanadzie i w Polsce w Warszawie na ulici Nabielaka mam mieszkanie > w spoldzielni LOKUM to > jest Mokotow .Mieszkanie stoi puste jezdze tam rokrocznie .Z Polska jestem na b > iezaco.W Kanadzie trzyma > mnie kasa .Znalazlem sposob na obciaganie prymitywnych Polaczkow z Podhala z bi > alostockiego , kieleckiego itp. > i to mnie trzyma tutaj w Kanadzie .Takich pieniedzy ja w Polsce nie zarobie jak > tu na polskich prymitywach. Koles nudzisz-powtarzasz te bzdury na kilku watkach. Dupek jestes i burak Odpowiedz Link Zgłoś
humber Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? 01.03.02, 19:45 Wrocław !!! Grabiszyńska ( koło cmentarza ) i Sępolno ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tula Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.dd.nextgentel.com 01.03.02, 22:47 WROCLAW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re;Gdzie mieszkaliscie w Polsce? IP: *.cpe.quickclic.net 14.01.03, 00:33 W Zabrzu. Cztery Polski strony. Piekne sa naszej cztery Polski strony. Piekne te miejsca co tesknimy do nich. Do tych gor,co osniezone swe wierzcholki maja. Grozne,wysokie w chmurach je chowaja. Gdzie goral owiecki na nich swe doglada, i z kochanych swoich wyzyn na dom swoj spoglada. A gdy mu jest smetno,piosnecke zaspiewa. Echo mu wtoroje ,owiecki i drzewa. I znowu szczesliwy,piosnke podspiewuje, Czegoz mu do szczescia oprocz gor brakuje? Piekne nasze morze,i statki na fali. Jak swe znaki daja sygnalem z oddali. Marynarze z domow w rejsy wyruszaja, a zoneczki z dziecmi teskniai czekaja. Piekne sa Mazury i Mazurskie lasy. Cicho ,spokojnie biale zagle plyna. Iluz naszych przodkow za ta piekna ziemie, musialo tu zginac. Ale warto bylo, zeby nam zostala. Piekna jest ta nasza mala Polska cala. Z dedykacja dla wszystkich Polonusow . Irena.M.z Hamilton,Canada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela M. Re: Re;Gdzie mieszkaliscie w Polsce? IP: *.corp.redshift.com 14.01.03, 07:41 Malbork i Gdansk. Teraz San Francisco. Life is sooooooooooooooo good. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam13 Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? 14.01.03, 00:51 tam gdzie diabel mowi dobranoc miedzy chelmem a wlodawa Odpowiedz Link Zgłoś
cyberagent008 Bialystok sie klania 14.01.03, 05:49 Pozdrowienia dla wszystkich rodakow z Jackowa, Greenpointu i Mississaugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Bialystok sie klania :-) IP: *.nyc.rr.com 14.01.03, 23:45 Ja tez jestem z Bialegostoku i okropnie mi mojego miasta brakuje... Pozdrowienia z Manhattanu!! I jeszcze slowko do NYY Gość portalu: NYY napisał(a): > Gdansk Przymorze. > Zadziwiajace, nikogo z Lomzy i Bialegostoku, ze o Monkach nie wspomne !!!!! > Swiat staje na glowie. Kochanie, a co masz konkretnie do nich??? Masz jakis konkretny powod, czy ot tak sobie za ojczyzne??? No i nie wiem czy Ci wiadomo, ale to sa 3 rozne miasta i robienie podobnych zestawow 3 w 1 zupelnie sie nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberagent008 Re: Bialystok sie klania :-) 15.01.03, 01:49 Kiedys tez mieszkalem na Manhattanie (East Village). Tam skonczylem studia (CS w CCNY). Teraz w Unionville pod Toronto. Na pohybel z tymi co psiocza na Bialystok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: PROXY* / 145.4.198.* 15.01.03, 09:52 Gość portalu: Anza napisał(a): > Ja jestem z Warszawy, z Mokotowa tez z Warszawy i tez z Mokotowa (Gornego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal MOKOTOW-PRAGA IP: *.nyc.rr.com 18.01.03, 00:57 Gość portalu: Mister napisał(a): > tez z Warszawy i tez z Mokotowa (Gornego) ... nie znajac W-wy na tyle ... czy Mokotow (Gorny)to Praga ~ gdzie jak pisales po ulicach raczkowales ~ zanim ciebie do Olsztyna nie przeniesli ... ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: MOKOTOW-PRAGA 18.01.03, 18:00 Gość portalu: MalMal napisał(a): > Gość portalu: Mister napisał(a): > > tez z Warszawy i tez z Mokotowa (Gornego) > > ... nie znajac W-wy na tyle ... czy Mokotow (Gorny)to Praga ~ gdzie jak > pisales po ulicach raczkowales ~ zanim ciebie do Olsztyna nie > przeniesli ... ? ... MalMal, nie kompromituj sie, prosze. Niestety okazuje sie, ze nie masz zielonego pojecia o polozeniu Warszawy, nie wspomne o jego dzielnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? 15.01.03, 20:02 Ja jestem z Ciechocinka takiego uzdrowiska nad wisla ok 20 km od Torunia oto jego stronki www.ciechocinek.pl www.ciechocinek.boz Pozdrawiam i polecam !!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ciech Ciechocinek 15.01.03, 20:05 Ja jestem z Ciechocinka takiego uzdrowiska nad wisla ok 20 km od Torunia oto jego stronki www.ciechocinek.pl www.ciechocinek.boz Pozdrawiam i polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur A MOŻE TAK JESZCZE NR. BUTÓW? ntxt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.01.03, 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: A MOŻE TAK JESZCZE NR. BUTÓW? ntxt IP: PROXY* / 145.4.198.* 16.01.03, 07:04 a co - wstydzisz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur OK.............Wrocław ! IP: *.pppool.de 03.04.03, 19:39 zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RW BYDGOSZCZ IP: *.arcor-ip.net 19.01.03, 00:11 BYDGOSZCZ-BIELAWY dzisiaj Bayern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.36-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 19.01.03, 00:14 na miedzy pod grusza w powiecie chelmskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjs Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.tnt27.mia5.da.uu.net 19.01.03, 00:40 BYDGOSZCZ - WYZYNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozioch Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: 24.83.56.* 19.01.03, 02:51 W KONIAKOWIE-WOJ WISTA WIO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbu Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.proxy.aol.com 03.04.03, 04:43 w oopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.gnmipr.gm.com 03.04.03, 17:02 Wroclaw dzielnica: Krzyki osiedle: Borek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.fwdc1.hawkcommunications.com 03.04.03, 18:18 Ostatnie 7 lat tez W-wa, Mokotow, a pozniej Konstaancin. Teraz od 2 mies. Washington Dc. Wczesniej b. dlugo Niemcy, a wogole to jestem z Jeleniej Gory. A Ty gdzie na Mokotowie? Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P[ Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? IP: *.proxy.aol.com 15.04.03, 07:14 P[]P[] Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: Gdzie mieszkaliscie w Polsce??? 22.04.03, 06:18 Warszawa, Ochota (nie Wlochy bynajmniej) Odpowiedz Link Zgłoś