corgan1 czuwają i kontrolują 27.09.07, 01:45 ja schodzę z dyżuru o 4 nad ranem. Ide po kawę, zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher kawę zbożową? 27.09.07, 02:29 corgan1 napisał: > ja schodzę z dyżuru o 4 nad ranem. > > Ide po kawę, zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Re: Polnoc. Gliniaki czuwaja czy spia? 27.09.07, 02:38 wlasnie przyniesli mi przydzialowa miske kaszy, poczekam sobie na dopiero co wypolerowanym dragu az wystygnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher Drąg nie wystygnie, jak będziesz na nim czekał 27.09.07, 02:43 bugmenot.com napisał: > wlasnie przyniesli mi przydzialowa miske kaszy, poczekam sobie na > dopiero co wypolerowanym dragu az wystygnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Re: Drąg nie wystygnie, jak będziesz na nim czeka 27.09.07, 02:45 odezwal sie specjalista od polerowania draga. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Polnoc. Gliniaki czuwaja czy spia? 27.09.07, 04:25 bugmenot.com napisał: > wlasnie przyniesli mi przydzialowa miske kaszy, poczekam sobie na > dopiero co wypolerowanym dragu az wystygnie. Nie czekaj bezproduktywnie, gliniak. Kucnij na dragu i zrob download. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 i znowu dyżur 28.09.07, 00:15 Idę po kawe. PRAWDZIWĄ z mlekiem i cukrem nie jakąś zbożową jak mi insynuował jeden z drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Re: i znowu dyżur 29.09.07, 12:38 obiad zjedzony, dzien zaliczony. Kasza byla dzis z omasta i wkladka. Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher Re: i znowu dyżur przedwyborczy 02.10.07, 19:59 politynka.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa ► 29.09.07, 23:37 corgan1 napisał: > Idę po kawe. PRAWDZIWĄ z mlekiem i cukrem nie jakąś zbożową jak mi > insynuował jeden z drugim. ► "PRAWDZIWĄ" kawe, kolego, pija sie tylko czarna. Cukier, mleko i inne makijaze sa niezbedne w przypadku kawy podlego gatunku, zas dodane do kawy pierwszego gatunku niszcza smak, zapach i rujnuja malzenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: i znowu dyżur 30.09.07, 07:54 corgan1 napisał: > Idę po kawe. PRAWDZIWĄ z mlekiem i cukrem nie jakąś zbożową No byc nie moze. Ale, ale - ciagle ta duma z picia PRAWDZIWEJ KAWY. Hm, kawa to kawa, moze byc najwyzej decaf, ale to tez kawa...dziwny kraj...Bulbonia...kawa ze zboza? Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Re: i znowu dyżur 06.10.07, 23:17 z zoledzi. Twojej, dziadu wyemigrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: Polnoc. Gliniaki czuwaja czy spia? 30.09.07, 00:51 Lubie ten watek. Niektore szybko sie dezaktualizuja a ten jest codziennie na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Polnoc. Gliniaki czuwaja czy spia? 30.09.07, 01:21 kwiatek_leona napisała: > Lubie ten watek. Niektore szybko sie dezaktualizuja a ten jest > codziennie na czasie ► No widzisz, o tym nie pomyslalem. Zauwazam poczucie humoru w stylu New Yorker tinyurl.com/2ro5ng Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 gliniaki będą czuwać zawsze :) 30.09.07, 07:33 Ja własnie zaczynam poranną niedzielną zmianę. Ide do kuchni wsunąć michę kaszy i zaraz będę rześki i gotowy do pracy W poniedziałek na zebraniu będzie podsumowanie kwartału i jakieś premie Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: gliniaki będą czuwać zawsze :) 30.09.07, 07:55 corgan1 napisał: > Ja własnie zaczynam poranną niedzielną zmianę. > Ide do kuchni wsunąć michę kaszy i zaraz będę rześki i gotowy do > pracy > > W poniedziałek na zebraniu będzie podsumowanie kwartału i jakieś > premie W kaszy lub PRAWDZIWEJ kawie, I gather, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher Premię zgarnął tow. kapelan he he he 01.10.07, 01:38 (w takiej sytuacji nie mielismy fizycznej modyfikacji usuniecia zmodyfikowanych wpisow w polu useragent jego przegladarki). Dziekujemy za zwrocenie uwagi na zaistnialy problem. Przygotujemy i umiescimy na naszych stronach specjalny program, ktory umozliwi tym bylym uczestnikom badania, ktorzy posiadaja zmodyfikowane wpisy w polu useragent przegladarki internetowej, usunac zbedne wpisy. Chcialbym podkreslic, ze wiedzac jak wazne jest poczucie bezpieczenstwa i anonimowosci dla uczestnikow naszego badania, przywiazujemy najwyzsza wage do zachowania najlepszych standardow ochrony danych naszych panelistow. Wierzymy, ze dzieki stosowanym procedurom bezpieczenistwa dostepu do danych osobowych oraz danych pozwalajacych identyfikowac panelistow, udaje nam sie pogodzic fakt uczestnictwa w badaniu z koniecznoscia zapewnienia uczestnikom badania ochrony ich prywatnosci. Mam nadzieje, ze powyzsze wyjasnienia okaza sie wystarczajace. W przypadku jakichkolwiek pytan i watpliwosci - jestem do Pana dyspozycji, Pozostaje z powazaniem, Marcin Pery -- Marcin Pery Strategy & Development Director Vice-President, Gemius SA Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Aaaaappeeeeellllllll 01.10.07, 01:46 bo spirytusu w menazki nie naleja, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher W żadne menażki 01.10.07, 01:52 ino w manierki W menażki idzie kasza. Kawa zbożowa idzie w manierki. Jeez, co za cywilbanda bez pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Sam jestes cywilbanda bez znajomosci realiow WW2: 02.10.07, 21:14 hi.moher napisał: > ino w manierki > > W menażki idzie kasza. > > Kawa zbożowa idzie w manierki. > > Jeez, co za cywilbanda bez pojęcia! > ► Ty myslisz, ze ja bylem w komunistycznym woju, hehehe? Otoz dla wyjasnienia: tylko w sowieckim wojsku w czasie WW2 przed atakiem , dla animuszu i oglupienia nalewali kazdemu w menazke (!) spirytusu. Jezeli ktory mial manierke, to tylko zdobyta. Ruscy nie produkowali manierek, bo zarcia w manierke nie szlo wlozyc, zas z menazki i zjesc i wypic. Ponial? Zolnierze juz pijani szli na oslep - "nu dawaj Wania, pajdiom? nu dawaj Grisza, paszli, job jego nawrot". Efekt byl znakomity, pole minowe rozminowane bez udzialu saperow, a niektorzy przezyli padajac w zamroczeniu spirytusowym, gdyz zarcia i tak nie bylo, wiec pol litra spirytusu na czczo dzialalo. Budzili sie dopiero po ataku. Powyzsze nie jest moim doswiadczeniem, lecz wspomnieniami weterana "od Lenino do Berlina". Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher cywilbanda bez znajomosci realiow do kwadratu heh 02.10.07, 22:42 Chyba ci Kagan pisał te wspomnienia po znajomości he he he Общевойсковая экипировка •Полевая экипировка РККА •Офицерское походное снаряжение •Сержантские и офицерские полевые планшеты •Стальной шлем обр. 1936 г. (СШ-36) •Стальной шлем обр. 1940 г. (СШ-40) •Солдатский ремень с пряжкой •Патронные подсумки к винтовке Мосина •Полевая фляга •Котелок •Малая пехотная лопатка •Противогаз и противогазная сумка •Солдатский кожаный ранец обр. 1936 г. •Солдатские рюкзаки и вещмешки www.veretevo.ru/images/uploaded/10284075.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Hehehe, Sztyrlic 03.10.07, 23:01 cos ty mi tu za link dal, manierka z podobizna Sztyrlica? Ty chyba nie ogladales tego popularnego serialu prod. CCCP. Poza tem - cala strona nie ma nic wspolnego z historia, a wszystko z dziecinada. Wytez sie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Hehehe, Sztyrlic 04.10.07, 02:29 www.veretevo.ru/catalog czyste waiactwo tyko te wojska rozminowywaly swoimi nogami nie tylko dlatego ze dostali spirytusu. Za nimi staly wojska NKWD ktore pomagaly ich zmotywowac CKM-mami. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Hehehe, Sztyrlic 04.10.07, 20:29 piss.doff napisał: > www.veretevo.ru/catalog czyste waiactwo > > tyko te wojska rozminowywaly swoimi nogami nie tylko dlatego ze > dostali spirytusu. Za nimi staly wojska NKWD ktore pomagaly ich > zmotywowac CKM-mami. ► ale dostawali alkohol podobnie jak kamikaze. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Dolozylem ci okropnie tym sztyrliem 06.10.07, 01:10 ze sie tak zapieniles, co, hehehe. Niestety jest juz po herbacie i co bys nie wymodzil, to juz za za za pozno. Salwa smiechu. Nie bierz tego tak bardzo do serca, bo jeszcze na to serce wykorkujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher harcerzyku, już chyba nie puścisz takiego bąka 06.10.07, 20:23 harcerzyku, już chyba nie puścisz takiego bąka o menażkach w stylu Kagana heh heh heh obczyzna.blogspot.com/2007/10/blog-post.html Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Biedaku, po co ty sie jeszcze odzywasz? 06.10.07, 22:31 Sam strzeliles sobie w stope tym Sztyrlicem i teraz tylko zbierasz kopniaki. Sztyrlica, glupolu, juz nie odkrecisz, wiec zostal ci tylko zaslepiony upor. Jak na polakoroztropka przystalo. Bye bye, a teraz cie wylaczam, bedziesz niewidoczny, w realu dostalbys takiego kopa, ze wyszedlbys oknem z trzeciego pietra. Calusy od Sztyrlica. Odpowiedz Link Zgłoś
hi.moher Sam jestes cywilbanda bez znajomosci realiow WW2 07.10.07, 02:49 Алюминиевая фляга бойца РККА, выпущенная фабрикой 'Красный Выборжец' в августе 1941 года. Przypominam ci, harcerzyku, twojego bąka spod Lenino he he he harcerzyk waldek.usa napisał: Ruscy nie produkowali manierek, bo zarcia w manierke nie szlo wlozyc, > zas z menazki i zjesc i wypic. > > Zolnierze juz pijani szli na oslep - "nu dawaj Wania, pajdiom? nu dawaj Grisza, > paszli, job jego nawrot". > Efekt byl znakomity, pole minowe rozminowane bez udzialu saperow, a niektorzy > przezyli padajac w zamroczeniu spirytusowym, gdyz zarcia i tak nie bylo, wiec > pol litra spirytusu na czczo dzialalo. Budzili sie dopiero po ataku. > > Powyzsze nie jest moim doswiadczeniem, lecz wspomnieniami weterana "od Lenino d > o > Berlina". Алюминиевая фляга бойца РККА, выпущенная фабрикой 'Красный Выборжец' в августе 1941 года. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: W żadne menażki 02.10.07, 21:32 hi.moher napisał: > W menażki idzie kasza. > Kawa zbożowa idzie w manierki. a co ci za roznica kiedy tobie i w jedno i w drugie caly pluton leje, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: W żadne menażki 04.10.07, 02:40 ontarian napisał: > hi.moher napisał: > > > W menażki idzie kasza. > > Kawa zbożowa idzie w manierki. > a co ci za roznica > kiedy tobie i w jedno i w drugie caly pluton leje, hehe ODP: A co to jest pluton? Gdzieś mi się obiło o uszy - chyba na tych zajęciach gdzie robiło się na drutach tyłem do facia w mundurze. Kan > Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com nie 05.10.07, 18:11 Pluton to nazwa psa z Florydy, droga wyjechana. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: piątek weekendu początek 06.10.07, 03:28 a palic machorke tez wam pozwalaja? Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 u nas się nie pali 06.10.07, 04:04 w każdym razie - nie palimy. Musimy być w gotowości i dobrze ekologicznie się odżywiać, dlatego nie ma machorki i bimbru tylko z używek daja nam przydziałową kawę a poza tym: musli, herbatke zieloną, na przeczyszczenie kiełki zbożowe i mineralkę, wędliny tylko w najlepszym gatunku np. kabanosy i salami do tego razowiec żeby w dobrym samopoczuciu siedzieć przed kompem. Kaszę też czasem dają - kasza gryczana jest zreszta bardzo dobra i zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: Polnoc. Gliniaki czuwaja czy spia? 07.10.07, 00:21 waldek.usa napisał: > brak tekstu ten post to stara dobra esbecka szkola. nie ma jak stara dobra prowokacja. waldzio, z milicyjnej szkoly podoficerskiej wyleciales za proby masowania plecow 'kotom'? Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Re: Polnoc. Gliniaki czuwaja czy spia? 07.10.07, 00:53 wlasnie kotom a nie kociakom Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Nie spac, bo u was w poniedzialek nie ma swieta. 08.10.07, 00:20 Tow. kapelan na poranny apel przyniesie salceson i menazke spirytusu, ale tylko dla obudzonych. Uspieni przesraja okazje, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Re: Polnoc. 08.10.07, 02:00 rano waldziu znowu zbierzesz na swoj buraczany ryj. Odpowiedz Link Zgłoś