Dodaj do ulubionych

Szukam Misia z Canady. Misio odezwij sie.

11.07.01, 02:10
Drogi Misio z przeszlosci.Krakow - Wieden. Pamietasz E.?
Adres:jezebel@poczta.gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: f.kafka Re: Szukam Misia z Canady. Misio odezwij sie. IP: *.mtmc1.on.home.com 12.07.01, 20:52
      Nie chce byc czepliwy ale w naszym jezyku Kanada pisze sie przez "K..."
      • Gość: comandos Re: Szukam Misia z Canady. Misio odezwij sie. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 21:05
        słuchaj kafka...czepiasz sie:dziewczyna sie zakochała a ty jej piszesz pierdoły
        o "C" jak Canada!
        • Gość: f.kafka Re: Szukam Misia z Canady. Misio odezwij sie. IP: *.mtmc1.on.home.com 12.07.01, 21:16
          Zauwazylem, ze blad ten popelniany jest dosyc czesto, wystarczy zjechac w dol i spojrzec sie na tytuly
          kilku innych watkow. Nie robie z tego tragedii ale jak sie caly czas widzi takie byki to czlowiek zaczyna
          miec juz dosc. Dlatego zareagowalem.
          • Gość: Johny Re: Szukam Misia z Canady. Misio odezwij sie. IP: 38.186.47.* 12.07.01, 23:00
            Gość portalu: f.kafka napisał(a):

> Zauwazylem, ze blad ten popelniany jest dosyc czesto, wystarczy zjechac w dol i
            > spojrzec sie na tytuly
            > kilku innych watkow. Nie robie z tego tragedii ale jak sie caly czas widzi tak
            > ie byki to czlowiek zaczyna
            > miec juz dosc. Dlatego zareagowalem.

S P I E R R D A L A J !!!

• Gość: f.kafka Re: Szukam Misia z Canady. Misio odezwij sie. IP: *.sympatico.ca 13.07.01, 00:11
              Gość portalu: Johny napisał(a):

> S P I E R R D A L A J !!!

Jako, ze jakakolwiek odpowiedz merytoryczna na tego typu odzywki prymitywa jest ponizej mojej godnosc,
              tak ja zostawie. Wszystkich innych pozdrawiam.

• Gość: f.kafka Re: Szukam Misia z Canady. Misio odezwij sie. IP: *.sympatico.ca 13.07.01, 00:47

> Gość portalu: Johny napisał(a):
                >
                > > S P I E R R D A L A J !!!
                >
                > Jako, ze jakakolwiek odpowiedz merytoryczna na tego typu odzywki prymitywa jest
                > ponizej mojej godnosc,
                > tak ja zostawie. Wszystkich innych pozdrawiam.

Niepotrzebnie sie unioslem. Uzylem zbyt mocnych slow. Pozdrawiam rowniez kolege Johniego.
      • Gość: E Re: Szukam Misia z Canady. Misio odezwij sie. IP: *.tnt2.penrith.au.da.uu.net 21.07.01, 13:01

> Nie chce byc czepliwy ale w naszym jezyku Kanada pisze sie przez "K..."
        E E Ej czepiasz sie fkafka.
    • Gość: Swiatlo Re: Szukam Misia z Canady. Misio odezwij sie. IP: *.easypower.com 12.07.01, 23:01
      jezebel napisał(a):

> Drogi Misio z przeszlosci.Krakow - Wieden. Pamietasz E.?
      > Adres:jezebel@poczta.gazeta.pl

Pamietam goscia na tym forum o ksywie Mis, z ktorym w swoim czasie troche sobie
      popyskowalismy. Nawet porzadny facet. Troche sobie nabluzgalismy, ale potem nam
      przeszlo. Tak to zawsze miedzy nami rodakami. Taka to nasza kochana natura.
      Pamietam tytul watka byl "Dlaczego Kanada jest najlepszym krajem do zycia na
      ziemi". Mozesz sama sobie na tym watku poszukac, jednak jesli ci sie nie chce, to
      ja ostatnio mam troche czasu, wiec poczekaj, zaraz zerkne...
      O jest, jego adres byl <*.toronto.auracom.net>. Nie wiem czy ci to pomoze, ale
      zawsze jakas nitka. Nie wiem tez czy to ten sam Mis, ale sprobuj. A nuz ten nowy
      Mis okaze sie znacznie lepszy od tamtego.

Powodzenia
      Swiatlo
      • Gość: paul Re: Szukam Misia z Canady. Misio odezwij sie. IP: *.tucson1.az.home.com 13.07.01, 00:32
        O, jak dobrze.Przynajmniej dziewczyna ma jakis "namiar" na swego Misia,bojuz
        myslalam ze rozpoczety watek przeistoczy sie w "PoLSKI SLOWNIK
        WULGARYZMOW".Powodzenia w dalszym polowaniu na ZWIERZA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka