27.01.04, 13:24
Chcielibyśmy ze znajomymi wybrać się na wakacje korzystając z oferty
Eurocampu.Odpowiadałby nam sposób podróży(własny samochód)no i cena jest dość
atrakcyjnasmile))Chciałabym zapytać,czy ktoś z Was był na takich wakacjach z
małymi dziećmi np.2-3 letnimi?Chodzi mi przede wszystkim o warunki panujące
na kempingach.My mamy zamiar pojechać do Włoch albo do Francji(Langwedocja)ze
względu na piaszczyste plaże i mieszkalibyśmy w mobile homach.
Jesli ktoś już był na takich wakacjach,to napiszcie proszę swoje opinie.
Pozdrawiam
claire.
Obserwuj wątek
    • kicia_edziecko Re: Eurocamp 28.01.04, 11:44
      Na takich wakacjach nie byłam, ale jedno jest pewne - warunki na campingach są
      w tych krajach z n a k o m i t e, ceny jednak odpowiednio słone... Byłam we
      Francji dość dawno, zatem szczegółów nie pamiętam.
      W tym roku w Hiszpanii za noc (dwoje dorosłych i dziecko bez opłat) z namiotem
      i samochodem na campingu płaciliśmy minimum 18 euro, ale łazienki wygodne,
      przestronne i czyściutkie, ciepła woda cały czas, basen odkryty na terenie,
      często brodzik dla dzieci, place zabaw... Ah, rozmarzyłam się. Nie znam jednak
      zasad wakacji, o których piszesz, może Was taka opłata nie dotyczyłaby.
      Możesz napisać więcej o tym sposobie spędzania wakacji? Pozdrawiam
      Pozdrawiam
      • claire Re: Eurocamp 28.01.04, 22:11
        My mieszkalibysmy na cempingu w mobile homach(to coś a`la domki).Każdy domek ma
        dwie sypialnie,salon połączony z kuchnią i łazienkę z wc i natryskiem.Całość
        jest urządzona wg mnie dość komfortowo.Jesli chodzi o cenę,to wg cennika
        katalogowego za pobyt 14 dniowy(na początku września) zapłacimy ok.3000 zł.Tę
        sumę dzielimy na dwie rodziny i koszt jest jak dla nas do zniesienia.Oczywiście
        doliczyć trzeba również koszt paliwa i życia na miejscu.Nam to odpowiada
        cenowo.
        Jeśli chcesz wiedzieć więcej to zajrzyj tu www.eurocamp.com.pl(można zamówić
        tam bezpłatny katalog).
        Dzięki za informacje i pozdrawiam
        claire.
    • agniecha66 Re: Eurocamp 28.01.04, 22:28
      Witaj, byłam dwa razy z eurocampem na wakacjach. Raz byliśmy bardzo
      zadowoleni. a raz średnio. za pierwsym razem byliśmy we Włoszech na campingu
      Ca Savio w Treporti. camping był świetny, warunki w mobilhomach dobre,
      sanitariaty bez zarzutu. 2 kompleksy basenów i rozrywki dla całego przedziału
      wiekowego na szych dzieci (18, 12, 10, 1).maluch barzdo dobrze sobie radziła w
      tych warunkach.
      Jednak nie zgodziłabym się ze stwierdzeniem, że Eurocamp ma przystępne cenysad
      Jeśli chciałbyś wiedzieć coś więcej to pisz na priv: agram@op.pl
      Pozdrawiam, Agnieszka
    • olga35 Re: Eurocamp 30.01.04, 17:26
      rok temu byliśmy z synkiem 4 latkiem na wakacjach we Włoszech .Kożystaliśmy z
      oferty Eurocampu . Było super .Pomoc ze strony pilotów non stop.Mieszkaliśmy
      co prawda w namiocie ale było świetnie. Namiot wyposażony był we
      wszystko.Mieliśmy okazję widziec w środku mobil home . Naprawdę super. Jeżeli
      chodzi o łazienki to bywa z tym różnie . Polecam kemping Marina di Venezia -
      ogromna piaszczysta plaża ,kemping to rozległe wakacyjne miasteczko,codziennie
      występy zespołów dziecięcych,super plac zabaw dla dzieci,jeżdżąca po kempingu
      ciufcia ,sklepiki,restauracje,blisko do Wenecji ,oraz Akwaparkusmile Pozdrawiam
      • agnieszka114 Re: Eurocamp 02.02.04, 11:16
        Ja na wakacje z Eurocampem jeżdżę już od kilku lat. Pierwszy raz pojechaliśmy
        do Hiszpanii, jeszcze zanim Kubuś przyszedł na świat. W pierwszą wspólną podróż
        wybraliśmy się na długi, majowy weekend kiedy Kuba miał tylko 6 miesięcy.
        Strasznie się bałam, że może jest za malutki, dzień przed wyjazdem chciałam
        nawet zrezygnować. Dobrze że tego nie zrobiłam bo wakacje udały się znakomicie.
        Eurocamp to naprawdy idealne rozwiązanie dla rodzin z dziećmi - świetne
        warunki, świetne wyposażenie namiotów i mobile-home'ów, rezydenci specjalnie
        dla dzieci, baseny, kluby. Dzieci mogą być przez cały dzień na świeżym
        powietrzu. Można zamówić sobie nawet specjalny zestaw dla maluchów - krzesełko
        do karmienia, kojec czy wanienkę (za darmo). Co do cen to faktycznie są wysokie
        w szczycie sezonu - dlatego my zawsze wyjeżdżamy poza sezonem kiedy ceny są
        naprawdę niskie, a do tego zawsze dochodzą jakieś specjalne promocje. W czerwcu
        czy na przełomie sierpnia i września jest jeszcze bardzo ciepło i nie ma już
        takich tłumów turystów.

Pozdrawiam
        Agnieszka
        • claire Re: Eurocamp 02.02.04, 13:20
          My właśnie planujemy wyjazd na początku września.Załapiemy się na promocję 14
          noclegów w cenie 10.
          Dziękuję za Wasze opinie.Oczywiście chętnie poznam kolejne.
          Pozdrawiam
          claire.
          • beehar Re: Eurocamp 07.08.04, 12:25
            Witaj Claire
            Dopiero teraz zaczełam przeglądać wątki o wakacjach na Campingu.
            Końcem września jedziemy nad Garda a później na Korsykę.
            Czy również mimo mieszanych opini jedziecie Z Eurocampem
            • julkakra Re: Eurocamp 07.08.04, 22:40
              Hej!
              Byłam z eurpcampem we loszech i było super. Mieszkaliśmy w mobilhomie na
              campingu Caorle. dla dzieci tam był po prstu raj, a nam też wygodnie, potem
              mieszkaliśmy w namiotach w Garda i tam morze było słabe, a basen też
              niespecjalny, za to byliśmy w Holandii chyba Dunirell -jakoś tak, koło Hagi,
              dla dzieci ekstra!!! tyle atrakcji. Cenowo jednak eurocamp jest drogi.
    • bogusiabj Re: Eurocamp 09.08.04, 14:41
      Eurocamp jest super. Byłam dwa razy w Hiszpanii. pozdrawiam Bogusia
    • szpaczek5 Re: Eurocamp Portugalia? 17.08.04, 13:22
      a czy ktoś był w Portugalii z Wurocampem? Jakie miejsca możecie polecić?
      • martinka26 Marina di Venezia 19.08.04, 18:08
        Ja również polecam camping Marina di Venezia. Caming doskonale wyposażony, jak
        takie malutkie centrum miasta, znaleźć tam można dosłownie wszystko, od
        fryzjera po mały kościółek smile
        Dodatkowo jest to doskonała baza wypadowa na wycieczki do Wenecji
        No i jakby nie patrzeć, nie jest aż tak bardzo daleko (w porównaniu np z
        Hiszpanią)
    • minkapinka Re: Eurocamp 02.09.04, 20:50
      My byliśmy w tym roku Z Eurocampem we Włoszech w Figline Valdarno (Toskania).
      Camping rewelacyjny, świetne warunki dla dzieci (m.in. basen lagunowy dla
      dzieci). Bylismy SAMI, bez córeczki, bo stwierdzilismy,że to zbyt daleka podróż
      dla dwulatki (nasza córka wrzeszczy w samochodzie i wypina się z pasów nawet
      podczas podrozy z Warszawy na Mazury...)
      Podoba nam się taki sposób spedzania czasu (duzo swobody)nie uważam jednak, że
      ten rodzaj wypoczynku należY do tanich. Ceny jedzenia we Włoszech są bardzo
      wysokie w porównaniu z Polską, za zwykłe zakupy w supermarkecie płacilismy
      codziennie ok. 50EURO. W knajpach też bardzo drogo. Spędzilismy we Włoszech 7
      dni + 4 dni na dojazdy i wydalismy niewiele mniej (z dojazdem i jednym
      noclegiem po drodze) niz na wyjazd do Turcji z TUI do hotelu 4* (all inclusive)
      na 14 dni.
      Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka