agnes783 25.02.10, 21:40 Napiszcie jak tam jest, czy jest sporo atrakcji dla dziecka 4 letniego? jakies dobre punkty gastro? zarezerwowalismy wczasy tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: Międzywodzie 26.02.10, 11:34 witaj Jest ok - mini wesołe miasteczko, parę kulkolandii, dmuchane zamki itp przed jednym z wejść na plażę, sporo rowerów i innych jeździdeł. Na wydmach dyskoteka na której bawią się najmłodsi - bodajże do 21ej. Gastronomia - sporo tego - ja chwalę stołówkę na głównym deptaku w kier. morza (cecha charakterystyczna to drewaniane wielkie ławy, jedynie dach, nazwa Euro2006 bodaje). Porcje wielkie, żarcie pyszne - spokojnie dla 2+1 wystarczą porcje. Jest parę wartych odwiedzenia kawiarni - na gł. deptaku idealnie w śroku - z piekarnią i nieco dalej od morza. Pycha gofry! Plaża wyśmienita! A z atrakcji dodatkowych napewno jest warty (jak dla mnie) rejs statkiem po morzu - z Dzwinowa. Kosztuje sporo, ale mojej wtedy 4,5 latce podobało się bardzo. Byłam ostatnimi laty dwukrotnie - 2 i 3 lata temu. Miejscowość bardzo się zmieniła - sporo się buduje, jest gdzie spacerować i co robić. Nie ma karkowców i "dzikiej" młodzieży - pomimo wspomnianej dyskoteki. Plażą dojdziecie do Dziwnowa - miły i wyczerpujący spacer. Generalnie - rok temu byłam w Darłówku, wcześniej w Karwii - M-dzie wygrało Będzie fajnie. Słonka życzę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś