kasiaszok 04.03.10, 08:48 Poszukuję domków z trzema sypialniami i fajnie by było gdyby były dwie łazienki oczywiście kuchnia i trochę trawki przed domem żeby można było poleżeć Kwota do 400 zł za dzień. Znacie coś godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanna2009 Re: Domki 04.03.10, 10:47 Nie piszesz, na ile osób poszukujesz. Czy wystarczą sypialnie 2-osobowe? Czy region też nie ma znaczenia? Zobacz np. www.wakacjezdzieckiem.pl/oferta/377.html www.wakacjezdzieckiem.pl/oferta/549.html www.wakacjezdzieckiem.pl/oferta/403.html Jeśli masz chwilkę, poszperaj jeszcze w naszym portalu. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszok Re: Domki 04.03.10, 11:56 Interesują mnie domki nad morzem. Jedna sypialnie dwu osobowa taka żeby można było jeszcze postawić łóżeczka, druga sypialnia dwu osobowa i jeszcze coś do spania dla dwóch nastolatek. Czyli ogólnie trzy pokoje. I jak by chociaż osobno było wc i łazienka to by było miło Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka087 Re: Domki 04.03.10, 12:23 Witaj. My rok temu w lipcu byliśmy w Łukęcinie w fajnym domku. Na dole jest salon,aneks kuchenny i łazienka z wanną i wc. Na górze 3 sypialnie i łazienka z prysznicem i wc. Na zewnątrz fajny ogródek. Nie mam tego linku w którym domku my byliśmy,ale śle Ci link z jednym z tych domków.Poszukaj więcej to znajdziesz.Domki śa naprawde super. Zaś Łukęcin to dziura,my całymi dniami byliśmy w Pobierowie bo to chyba 3km od Łukęcina. Pozdrawiam www.fajnewczasy.pl/oferta,Lukecin,domki_letniskowe,22761.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka087 Re: Domki 04.03.10, 12:26 Jeszcze coś takiego www.lukecin.turystyka-online.pl/domki-letniskowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
anisen1 Re: Domki 08.03.10, 22:50 WITAM ja mogę polecić super domek w Kołobrzegu. na górze 2 pokoje, łazienka z wanną i taras a na dole salon z aneksem kuchennym i łazienka z prysznicem. działka ogrodzona - do dyspozycji grill, leżaki, piaskownica. więcej inf i zdjęcia dawide30@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś