Dodaj do ulubionych

Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym

02.11.10, 14:26
Moze ktos z Was polecić fajny hotel z przyzwoitym basenem?
Njchętniej jak najbliżej Gdańska, ale jak nic nie znajdę to może być i dalej czyli na zachód.
Obserwuj wątek
    • kejsii Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 02.11.10, 21:07
      Polecam Sandre w Pogorzelicy nie tylko super basen ale i dużo więcej smile Hotel super dla rodzin z dziećmi ..
      • nena22 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 03.11.10, 08:15
        Trochę niestety daleko, ale jak nie znajde nic bliżej to może. Rozumiem, że w listopadzie będzie ok?
    • malinka285 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 03.11.10, 12:02
      Velaves we Władysławowie

www.velaves.pl/
      Polecam
      • nena22 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 06.11.10, 13:53
        Czy ktoś jeszcze może coś polecić?
        • bell9 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 08.11.10, 13:17
          Kołobrzeg: www.arka-mega.pl/ceny.html
          Ciekawa oferta jesienna i na ferie zimowe też
      • wczasowiczkraj Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 18.02.11, 14:43
        tak, również polecam Velaves a tu moja opinia:
        Kliknij tu Velaves
    • barcys1 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 18.02.11, 14:51
      Sandra Spa Pogorzelica - suuuper.
    • marcin_zabielski Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 20.02.11, 15:08
      W Sopocie masz wiele opcji do wyboru. Możesz pojechać do Hotelu Haffner, Sheratona, Grand Hotelu. Wszystkie mają basen. Ceny możesz sprawdzić sobie na tej stronie - sopot hotele
      • sylwina76 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 20.02.11, 22:58
        Jest jeszcze Gdynia i Gdańsk smile ale polecałabym poza 3city (lepsze/czystsze plaże i "otwarte" morze). Poza tym Jurata: Bryza (basen średni) i Morskie Oko (basen z atrakcjami dla dzieci m. in sztuczne fale) wspominany tu Velaves (fajny) i Dom Zdrojowy w Jastarni (też świetny).
        • alfa36 Sandra Pogorzelica czy Jan w Darlowku? 21.02.11, 14:35
          Czy ktos moze byl w tych osrodkach i bylby w stanie je porownac? Nie mozmy sie nudzic, a chcemy jechac kameralnie:2+6 latek.
          • elawe77 Re: Sandra Pogorzelica czy Jan w Darlowku? 01.03.11, 11:57
            Byłam tylko w Sandrze i mogę polecić .Na 100% nie będziecie się tam nudzić, jest kilka basenów do wyboru,plac zabaw i duży ogród, mini zoo , atrakcji dla dzieciaków mnóstwo. Jeżdżę tam już od kilku lat z dziećmi i nigdy się nie nudziliśmy.
            Pozdrawiam Edyta.
          • maurra Jan w Darlowku 01.03.11, 20:11
            Ja co prawda nie porównam, ale wróciłam z hotelu Jan w Darłówku kilka dni temu, IMO bardzo fajny obiekt, Aquapark w budynku obok mieliśmy gratis, dziecko do 4 roku życia też gratis, Bałtyk pod nosem. Oprócz możliwości korzystania z Aquaparku hotel ma jeszcze swój basen i saunę na parterze. Do tego cisza, spokój, pokoje schludne i czyste, animacje dla dzieci w sali zabaw.
            Teraz w marcu Aquapark będzie niestety zamknięty na ok. miesiąc (remont).
      • ola1-111 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 01.03.11, 09:59
        Jade niedługo do sopotu, mam wynajęte mieszkanie. Czy jest tam jakiś fajny basen zeby z dziećmi sie wybrać
        • sylwina76 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 01.03.11, 12:03
          W Sopocie jest Aquapark www.aquaparksopot.pl/cust/graf/navi/strona/logo.gif
          basen MOSiRu www.trojmiasto.pl/Plywalnia-MOSiR-o790.html?l=1 i baseny w hotelach - dla gości spoza hotelu dostępny w Haffnerze www.hotelhaffner.pl/spa/rekreacja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka