nena22 02.11.10, 14:26 Moze ktos z Was polecić fajny hotel z przyzwoitym basenem? Njchętniej jak najbliżej Gdańska, ale jak nic nie znajdę to może być i dalej czyli na zachód. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kejsii Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 02.11.10, 21:07 Polecam Sandre w Pogorzelicy nie tylko super basen ale i dużo więcej Hotel super dla rodzin z dziećmi .. Odpowiedz Link Zgłoś
nena22 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 03.11.10, 08:15 Trochę niestety daleko, ale jak nie znajde nic bliżej to może. Rozumiem, że w listopadzie będzie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka285 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 03.11.10, 12:02 Velaves we Władysławowie www.velaves.pl/ Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nena22 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 06.11.10, 13:53 Czy ktoś jeszcze może coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
bell9 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 08.11.10, 13:17 Kołobrzeg: www.arka-mega.pl/ceny.html Ciekawa oferta jesienna i na ferie zimowe też Odpowiedz Link Zgłoś
wczasowiczkraj Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 18.02.11, 14:43 tak, również polecam Velaves a tu moja opinia: Kliknij tu Velaves Odpowiedz Link Zgłoś
barcys1 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 18.02.11, 14:51 Sandra Spa Pogorzelica - suuuper. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zabielski Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 20.02.11, 15:08 W Sopocie masz wiele opcji do wyboru. Możesz pojechać do Hotelu Haffner, Sheratona, Grand Hotelu. Wszystkie mają basen. Ceny możesz sprawdzić sobie na tej stronie - sopot hotele Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 20.02.11, 22:58 Jest jeszcze Gdynia i Gdańsk ale polecałabym poza 3city (lepsze/czystsze plaże i "otwarte" morze). Poza tym Jurata: Bryza (basen średni) i Morskie Oko (basen z atrakcjami dla dzieci m. in sztuczne fale) wspominany tu Velaves (fajny) i Dom Zdrojowy w Jastarni (też świetny). Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Sandra Pogorzelica czy Jan w Darlowku? 21.02.11, 14:35 Czy ktos moze byl w tych osrodkach i bylby w stanie je porownac? Nie mozmy sie nudzic, a chcemy jechac kameralnie:2+6 latek. Odpowiedz Link Zgłoś
elawe77 Re: Sandra Pogorzelica czy Jan w Darlowku? 01.03.11, 11:57 Byłam tylko w Sandrze i mogę polecić .Na 100% nie będziecie się tam nudzić, jest kilka basenów do wyboru,plac zabaw i duży ogród, mini zoo , atrakcji dla dzieciaków mnóstwo. Jeżdżę tam już od kilku lat z dziećmi i nigdy się nie nudziliśmy. Pozdrawiam Edyta. Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Jan w Darlowku 01.03.11, 20:11 Ja co prawda nie porównam, ale wróciłam z hotelu Jan w Darłówku kilka dni temu, IMO bardzo fajny obiekt, Aquapark w budynku obok mieliśmy gratis, dziecko do 4 roku życia też gratis, Bałtyk pod nosem. Oprócz możliwości korzystania z Aquaparku hotel ma jeszcze swój basen i saunę na parterze. Do tego cisza, spokój, pokoje schludne i czyste, animacje dla dzieci w sali zabaw. Teraz w marcu Aquapark będzie niestety zamknięty na ok. miesiąc (remont). Odpowiedz Link Zgłoś
ola1-111 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 01.03.11, 09:59 Jade niedługo do sopotu, mam wynajęte mieszkanie. Czy jest tam jakiś fajny basen zeby z dziećmi sie wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: Szukam nad morzem hotelu z basenem krytym 01.03.11, 12:03 W Sopocie jest Aquapark www.aquaparksopot.pl/cust/graf/navi/strona/logo.gif basen MOSiRu www.trojmiasto.pl/Plywalnia-MOSiR-o790.html?l=1 i baseny w hotelach - dla gości spoza hotelu dostępny w Haffnerze www.hotelhaffner.pl/spa/rekreacja Odpowiedz Link Zgłoś