Dodaj do ulubionych

dolina kłodzka

04.11.10, 20:00
czesc, czy ktos moze polecic mi noclegi w dolinie klodzkiej dla rodzicow z 8 miesiecznym niemowlem. moze macie jakies doswiadczenia. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • e_lizzy_benett Re: dolina kłodzka 06.11.10, 12:57
      Ja od jakiegoś czasu korzystam z wynajmu mieszkań - tych, które z założenia służą do wynajmu kilkudniowego. Sprawdziło mi się to zarówno w dużych jak i turystycznych miejscowościach, a mi zaoszczędza stresu typu czy moi - niekoniecznie cisi - chłopcy, nie budzą dzieci za ścianą i nie męczą współwczasowiczów.
      Minusem może być konieczność zadbania o posiłki - my jemy na miejscu śniadania i kolacje, a na obiady wstępujemy w czasie spacerów/zwiedzania. Nie wiąże nas czas i żyjemy w rytmie zbliżonym do domowego (w sensie spokojne wstawanie, zabawy bez konieczności natychmiastowego zejścia na podawany o określonej godzinie posiłek ) i fajnie nam się to sprawdza zwłaszcza w okresie jesień-wiosna.
      Tego typy rozwiązanie można znaleźć w Polanicy - jest tam nowe osiedle tzw. apartamentowców, chyba w większości właśnie wynajmowane.
      Może do czegoś przyda Ci się ta informacja, bo nie nie wiem czego oczekujesz - czy raczej odpoczynku przy pełnej obsłudze, czy jednak więcej swobody.
      pozdrawiam
    • gosiaw29 Re: dolina kłodzka 07.11.10, 19:49
      Zameczek w Polanicy, całkiem dobre miejsce, super położenie w centrum parku zdrojowego, są śniadania, obiad na zamówinie, gotuje wtedy Pani na miejscu, smaczne, domowe obiady. Z małym dzieckiem braliśmy apartament 2 pokojowy, dzięki czemu można było spedzić spokojnie wieczór gdy dziecko poszło spać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka