Dodaj do ulubionych

Gdzie z dzieckiem na Weekend

21.04.04, 12:26
Witam
Chciałabym sie wybrac z maluchem (2 latek) na weekend.Czy znacie moze adresy
hoteli , pensjonatów lub osrodkow ktore oferuja wypoczynek dla rodzicow z
atrakcjami i specjanym jedzeniam dla maluchów???
Pozdzielcie sie adresami
Dzieki
Obserwuj wątek
    • filipolopo Re: Gdzie z dzieckiem na Weekend 28.01.22, 15:49
      Ja bardzo byłem zadowolony z pobytu w Pensjonacie na skrócie smile Niesamowite miejsce. Przepiękne widoki z okna i bardzo spokojna okolica. Też zwiedzaliśmy z małym dzieckiem!
    • lenamagda11 Re: Gdzie z dzieckiem na Weekend 07.02.22, 07:47
      Naszym faworytem od lat jest Gdańsk, mają świetną infrastrukturę dla najmłodszych
      • amelia.majowa Re: Gdzie z dzieckiem na Weekend 06.02.25, 15:05
        zależy jak daleko mamy do Gdańska, z pewnością warto chociażby transportem kombinowanym, rok temu byliśmy z rodzinką w Gdańsku samolotem, na lotnisku czekał na nas samochód z comfortcar.pl, którym ruszyliśmy na zwiedzanie Trójmiasta w komfortowy sposób, z zapleczem na przebranie, drzemkę itd
    • mar1980ika Re: Gdzie z dzieckiem na Weekend 14.06.22, 10:26
      Ja polecam Rabkę-Zdrój i domki do wynajęcia Zdrojowy Gościniec zdrojowygosciniec.pl/
      Piękne drewniane domki, świetnie wyposażone, położone w pięknej okolicy Rabki z widokiem na całą Rabkę i okoliczne góry. Dla dzieci na miejscu jest plac zabaw, basen, boiska do siatkówki i piłki nożnej. Super. Polecam tam noclegi.
    • mojra868 Re: Gdzie z dzieckiem na Weekend 22.08.22, 09:45
      Możecie wybrać się na przykład do Zatoru, gdzie znajduje się park rozrywki Zatorland. To świetne miejsce nie tylko dla dzieci - na rodzicach atrakcje też robią wrażenie smile Wiem o czym piszę, bo piszę to z własnego doświadczenia. Ogromny T-Rex to coś, co zapamiętam do końca życia smile Na miejscu znajdziecie też opcję noclegów w ośrodku wypoczynkowym River Park. Gwarantuję, że taki weekend będzie pełen wrażeń smile
    • piotr8851 Re: Gdzie z dzieckiem na Weekend 12.08.24, 09:26
      Polecam miejsce Zdrojowy Gościniec, piękne drewniane domki w Rabce-Zdrój. Komfortowe noclegi. Do dyspozycji gości basen, sauna, jakuzzi,balia, plac zabaw. Idealne miejsce dla dorosłych i dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka