new5 30.04.04, 18:35 jadę na 2 tyg.do Władka,co sądzicie o tym mieście?Jeszcze nigdy tam nie byłam ,a może ktos był na ul Dettlafa w Willi "MILENA"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolka11 Re: co sądzicie o Władyslawowie? 04.05.04, 14:42 Szczerze.... Dziura..... Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: co sądzicie o Władyslawowie? 04.05.04, 14:56 ja nie sądzę aby to była dziura tylko straszny tam tłok i rozgardziasz wszędzie pełno ludzi na plaży dziki tłum dlatego my po trzech latach we Władysławowie przenieśliśmy się właśnie do dziury w porównaniu z Władysławowem agnieszka mama Wiki Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1974 Re: co sądzicie o Władyslawowie? 06.05.04, 09:01 Do Agnieszki mamy Wiki CZy mogłabyś napisac gdzie teraz jeździcie , bo ja tez bardzo chce pojechać nad morze w jakies spokojne miejsce . WE władysławowie byłam , ludzi dużo , gwaru i szumu też . Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: co sądzicie o Władyslawowie? 06.05.04, 09:40 my w zeszłym roku byliśmy w Dębkach i byłam bardzo zadowolona, fajne miejsce duzo miejsca na plaży nie trzeba leżeć komuś na głowie my mieliśmy fajna kwatere i w tym roku tez jedziemy my na dwa tygodnie a potem Wika zostaje jeszcze na tydzień z dziadkami naprawde po władysławowie gdzie jest tłum ludzi i gwar to miejsce jestmniejsze i spokojniejsze pozdrawiam agnieszka mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1974 Re: co sądzicie o Władyslawowie-do Agnisiaz 06.05.04, 10:28 CZy mogłabys podac jakieś namiary na to miejsce , bo my z córciąteż chcemy nad morze tylko w jakieś sprawdzone miejsce .Pozdrawaim i dziękuję Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
kssia Re: co sądzicie o Władyslawowie? 06.05.04, 11:19 Nie polecam Władysławowa. To za duża miejscowość jak na spokojne wakacje. Pałno wszedzie ludzi, hałas, masa samochodów. Same miasteczko jest dosyć ładne, duzy port ale niezbyt ciekawa plaża. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz do iwa1974 07.05.04, 09:51 my jeżdzimy do Państwa Głowackich 0 58 67 352 95 lub 0604097598 ich pensjonat jest w miejscu gdzie nie ma hałasu i tłumów fakt że do moża idzie się z 10 minut ale to sama przyjemność a i mają strone internetową www.polwysep.pl/scripts/engine-2.cgi?sh=obiekt&id=339 pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: do iwa1974 07.05.04, 10:41 Aga, a w którym miejscu jest ten pensjonat??? Nie mogę znaleźć na mapie. Blisko jakiego miejsca??? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: do iwa1974 07.05.04, 12:07 to jest sam początek Dębek jak tylko się wjeżdza do Dębek po lewej stronie jest ulica wrzosowa i tam znajduje się pensjonat a dopiero dalej zaczyna sie cale centrum tego miasteczka nie wiem jaka masz mapę ale jak patrzysz na mape ze strony polwysep to niestety tam tylko jest władysławowo nie ma dębek aga Odpowiedz Link Zgłoś