plutka4beauty 01.09.11, 12:56 Z żalu za zakończonymi wakacjami snuję plany na przyszłe. Kuszą mnie tym razem Bieszczady. Dość atrakcyjnie na stronie internetowej wygląda ośrodek Unitra w Polańczyku. Proszę u jakieś opinie na temat tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana119 Re: Unitra w Polańczyku 11.09.11, 17:14 na zdjęciach miejsce do zabawy wygląda przestonnie, ale w rzeczywistości to jest to mały kawałek: jeden basen a druga jakby fontanna i zaraz uskok z trawą i pełno porozkładanych kocyków, bo nie ma w Polańczyku dobych miejsc na plażowanie. w tym roku glina dokuczyła. stoi tam kilka budek z grillem, lodami i piwem. ot takie miejsce bez wielkich nakładów finansowych, jedną nogą w PRL. na temat ośrodka nie wypowiem się, bo byliśmy tam raz na "plażowanie" które zachwalała koleżanka ale nie wzbudziło we mnie to miejsce zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
matus22 Re: Unitra w Polańczyku 19.08.15, 14:52 Wpisałem o nich negatywy, wszystkie zostały wykasowane i wpisane nowe, jak tam jest cudownie, a prawda jest taka, że drogo, jedzenie przeciętne, smród z kuchni, łazienka śmierdzi i grzyb jest. Odpowiedz Link Zgłoś
beata7305 Re: Unitra w Polańczyku 22.08.15, 23:15 Byłam dwa lata temu. Pokoje czyste, dość specyficznie urządzone (kolory tapet, zasłon i łóżek). Było czysto. Gdy zostawiałam klucz na recepcji pokój był sprzątany, donoszono czyste ręczniki i papier toaletowy. Pokoje są różne: z balkonami i bez, z klimatyzacją i bez. Jedzenie smaczne. Śniadania - szwedzki stół, obiadokolacje serwowane do stołu, szwedzki stół z sałatkami. Tak jak już napisała ana119 miejsce do zabawy w odzie jest bardzo malutkie i nie wygląda to tak jak na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś