Dodaj do ulubionych

weekend z dziecmi

16.12.11, 08:50
Witam, prosze o pomoc bo szukam i szukam. chcialabym pojechac na 2-3 dni w ladne miejsce- dobry hotel z basenami, moze byc spa, ale niekoniecznie. wyjezdzam rzadko, dlatego chce dzieciom sprawic frajde- glownie baseny, bo zimna normalnie nie chodzimy. mieszkam w Wielkopolsce i nie chce jechac na drugi koniec Polski (boje sie tez, ze moze jakies sniegi nastana w styczniu a w gre wchodzi pierwszy weekend stycznia). przepraszam, ze tak na latwizne, ale chce trafic w fajne miejsce. z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • 2barb Re: weekend z dziecmi 16.12.11, 12:16
      ostatnio byłam z dzieciakami w hotelu Platinum w Ostródzie - było super, a teraz myślę o Kołobrzegu www.aquariusspa.pl/pl/
      • gabi171 Re: weekend z dziecmi 16.12.11, 12:33
        dziekuje! no ten aquarius za drigi troszke. a ostroda za daleko na 2 dni sad
    • karinaxy80 Re: weekend z dziecmi 02.01.12, 14:30
      Ja mogę Ci polecić hotel sandra spa w Karpaczu. Ja nie byłam, ale moi rodzice byli i mówili , że raj na ziemi właśnie dla dziecismile))
      • jusytka Re: weekend z dziecmi 02.01.12, 16:11
        Warto jednak dodać, że ten raj jest koszmarnie drogi dla rodzin. Byłam tam kiedyś na kręglach, więc wzięłam ofertę. Rodzina z dziećmi w wieku wczesnoszkolnym nie ma tam absolutnie żadnych zniżek na basenach. Wyliczyłam kiedyś, że pobyt rodziny w ciepłych krajach wraz z przelotem wychodzi taniej niż sam pobyt w tym hotelu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka