Dodaj do ulubionych

Nad morze z synami 1 rok, 10 lat i 15 lat - DOKĄD?

21.05.12, 12:10
Witam,

szukamy ciekawej, taniej oferty w drugiej części sierpnia dla rodziny 1 osoba dorosła + troje dzieci - roczny, dziesięcioletni i piętnastoletni synowie oraz tata w weekendy, na dwa tygodnie. Zależy nam na udogodnieniach dla malucha, pięknej czystej plaży i nieobecności hałaśliwych imprezowiczów, na dostępie do kuchenki, lodówki i pralki. Chętnie mielibyśmy dostęp do sprzętu plażowego. Czekamy na oferty i odpowiedzi co polecacie. Ewentualnie na smokooka@gmail.com
Obserwuj wątek
    • at-ez Re: Nad morze z synami 1 rok, 10 lat i 15 lat - D 22.05.12, 22:28
      Polecam Bursztyn w Sianożetach, spędziłam tam dwa tygodnie w maju i jeszcze w tym roku pojadę, domki wyposażone bardzo komfortowo, każdy z kominkiem, pralką, kuchnią, naczyniami, mikrofalą. Teren bezpieczny, super plac zabaw, ścieżki do jazdy na rowerkach, wrotkach itp, na terenie restauracja można zjeść pyszna rybkę, jodu mnóstwo bo do plazy dosłownie 10 metrów ( wydmy za płotem ) teren monitorowany, bezpieczny, moja córcia nie chciała z ośrodka wychodzić nawet na spacer. Sianożety, nie duże ale są sklepy spożywcze, kilka budek z pierdołami czytaj z pamiątkami, smażalnie, małpi gaj dla dzieciaków, dla starszego syna wypożyczalnia rowerów ( na ośrodku), gokartów ( obok ośrodka ), spacerem 20 minut ( deptakiem przy morzu) do centrum Ustronia Morskiego, a tam juz cały ten wakacyjny młyn z restauracjami, dyskoteką i wszystkimi letnimi bajerami, a sam ośrodek Bursztyn w sezonie drogi ale w sierpniu ceny już niższe, ale standard wysoki i godny polecenia, byłam po raz pierwszy i jestem pod wrażeniem. Domki oczywiście ogrzewane zarówno piecem gazowym, jak i kominkiem, więc jest ciepło, miło i przyjemnie
      • cottonka Re: Nad morze z synami 1 rok, 10 lat i 15 lat - D 31.05.12, 11:54
        A może Jarosławiec - Panorama? Sa tam zewnętrzne baseny, aquapark. Ale niestety nie byłam, czytałam tylko w necie.
        A może Unieście koło mielna? trochę spokojniejsza mieścina, ale do Mielna zawsze blisko i sporo rozrywek.
    • ibron74 Re: Nad morze z synami 1 rok, 10 lat i 15 lat - D 05.06.12, 18:20
      Zapraszam www.willaroza-rowy.pl
      Segment - trzy sypialnie, pokój dzienny, kuchnia, plac zabaw sprzęt plażowy , z tym że pobyt dwutygodniowy możliwy od 21.07 do 4.08
    • aducha2704 Ostrowo - Pensjonat Delfin 26.06.12, 10:31
      Zapraszamy do Pensjonatu Delfin w Ostrowie

https://www.wczasowicz.pl/obrazki/pokojedelfin_4.jpg

ceny już od 25 zł/dobę

Nasz obiekt położony jest w cichej i spokojnej okolicy w nadmorskiej miejscowosci Ostrowo. Znajdujemy sie w sąsiedztwie lasu, z dala od głównych ulic.

Oferujemy naszym Gościom wygodne pokoje 2, 3, 4 i 5-osobowe, pokoje rodzinne oraz studia. Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienkę, czajnik bezprzewodowy, parawan oraz koc na plażę. Niektóre pokoje z balkonami. Do dyspozycji Gości aneks kuchenny, lodówki, plac zabaw dla dzieci, ogród z meblami ogrodowymi i miejscami do grillowania oraz miejsca parkingowe na ogrodzonej posesji.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej:

www.pokojedelfin.freehost.pl/#1

• lena-mama Re: Nad morze z synami 1 rok, 10 lat i 15 lat - D 07.07.12, 22:12
      Co roku jeździmy z naszą 3 dzieci do Łeby do Areny Słońca. rewelacyjny ośrodek z mnóstwem trakcji dla dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka