Dodaj do ulubionych

gdzie nad morze z 2-latkiem (atrakcje)?

01.06.12, 13:57
Witam!
Będę bardzo wdzięczna za polecenie jakichś miejscowości na tygodniowy pobyt od ok. 7-8 CZERWCA nad morzem z dwulatkiem. Najlepiej środkowe wybrzeże. Chodzi o atrakcje dla dwulatka w razie brzydkiej pogody, np. parki rozrywki, wesołe miasteczka, place zabaw, coś do zwiedzania, itd. Plus zaplecze gastronomiczne, najlepiej stołówki. Nie byłam nigdy nad morzem w czerwcu, więc nie wiem, czy będą już otwarte różne atrakcje. Byliśmy w tamtym roku z dzieckiem w Dębkach i Darłówku i w tym roku wynudziłby się tam zapewne, jeśli tylko nie będzie pogody do przebywania cały dzień na plaży. A pewnie pogody nie będzie.
Obserwuj wątek
    • kate-71 Re: gdzie nad morze z 2-latkiem (atrakcje)? 01.06.12, 18:22
      zapraszam parkiplaza.pl
    • montegeo Re: gdzie nad morze z 2-latkiem (atrakcje)? 02.06.12, 21:38
      co do Łeby to Western City już nie ma - to jest zamknięte od 3 lat. Z praktyki sądzę, że dla 2 latka atrakcje typu dinozaury robią to samo wrażenie co kolorowe kamyki na plaży. Ale oczywiście jeśli weźmiemy zadowolonych rodziców (są tak samo ważni) - to i owszem.
      Przy okazji - trochę było zamieszania na plaży w Czołpinie (II poł. maja 2012) - bo znaleźli zanieczyszczenia wyrzucone na brzeg, ale już wszystko sprzątnięte co do grama i jest OK.

Zebrane atrakcje w 3 okolicach:
      - ŁEBA- tutaj
      - SMOŁDZINO - tutaj
      - USTKA - tutaj

Z Ustki prowadzi fajna droga rowerowa. 2 latka można do fotelika i przed siebie!
      Smołdzino i dalej plaża w Czołpinie - choć kawałek do przejścia to daje luzik pustawej okolicy gdzie czas płynie naprawdę wolniej
      A Łeba - wiadomo, w końcu księstwo...
    • sandra1301 Re: gdzie nad morze z 2-latkiem (atrakcje)? 04.06.12, 21:43
      hotel columbus w rowach. Drogo ale full atrakcji dla dzieci
    • aducha2704 Ostrowo - Pensjonat Delfin 26.06.12, 10:33
      Zapraszamy do Pensjonatu Delfin w Ostrowie

https://www.wczasowicz.pl/obrazki/pokojedelfin_4.jpg

ceny już od 25 zł/dobę

Nasz obiekt położony jest w cichej i spokojnej okolicy w nadmorskiej miejscowosci Ostrowo. Znajdujemy sie w sąsiedztwie lasu, z dala od głównych ulic.

Oferujemy naszym Gościom wygodne pokoje 2, 3, 4 i 5-osobowe, pokoje rodzinne oraz studia. Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienkę, czajnik bezprzewodowy, parawan oraz koc na plażę. Niektóre pokoje z balkonami. Do dyspozycji Gości aneks kuchenny, lodówki, plac zabaw dla dzieci, ogród z meblami ogrodowymi i miejscami do grillowania oraz miejsca parkingowe na ogrodzonej posesji.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej:

www.pokojedelfin.freehost.pl/#1

• jjarro Re: gdzie nad morze z 2-latkiem (atrakcje)? 29.06.12, 10:58
      Przepraszam za kryptoreklamę, ale też za każdym razem wybierając się na wakacje miałem problem podobny do Twojego, czyli jak w łatwy sposób znaleźć miejsca w których w razie niepogody można z dziećmi spędzić czas. Co roku godzinami ślęczeliśmy z żoną nad internetemwink
      W tym roku miałem dość i z kilkoma osobami postanowiliśmy stworzyć miejsce gdzie będą zebrane atrakcje dla dzieci, hotele przyjazne rodzinom, parki dinozaurów itp. Nie wiem czy nazwa jest najszczęśliwsza: rabatyrodzinne.pl . Jeśli macie jakieś pomysły czego jeszcze brakuje lub co poprawić to jesteśmy otwarci.
    • lena-mama Re: gdzie nad morze z 2-latkiem (atrakcje)? 07.07.12, 22:06
      Co roku gościmy w Łebie w Arenie Słońca. Mają najlepszą ofertę dla dzieci. Nawet jak jest brzydka pogoda, to nigdy się nie nudzą: baseny, place zabaw itp.smile
    • dwa_klapki Re: gdzie nad morze z 2-latkiem (atrakcje)? 08.07.12, 09:29
      Jeśli ktoś w tym roku wybiera się nad morze, to atrakcje i gastronomię dla rodziny warto sprawdzić w explorek.pl.
    • gosiam_79 Re: gdzie nad morze z 2-latkiem (atrakcje)? 25.03.13, 14:13
      a gdzie byliście w dębkch, polecasz to miejsce czy nie za bardzo, ja w tym roku właśnie chciałam się wybrać tam z dwuletnim synkiem, i poszukuję miejsca gdzie byłoby spokojnie
    • zan26 Re: gdzie nad morze z 2-latkiem (atrakcje)? 25.03.13, 16:14
      Zapraszamy nad morze do Ustki - na turnusy mamy/taty/babci/dziadka z dziećmi. Pokoje w pełni wyposażone w Pensjonacie. Ośrodek duży (2,5ha), ogrodzony, zadrzewiony, pełen alejek i ławeczek. Na ośrodku: stołówka (śniadania i obiadokolacje), plac zabaw, piakownice, miejsce na grill/ognisko, boiska sportowe, bezpłatny parking. Rozległy, zielony teren to wymarzone miejsce do zabaw dla najmłodszych. Nasza strona

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka