martasum97 10.11.12, 10:53 Czy wysyłał ktoś z Was swoje dziecię z nimi ? Rozważam wyjazd moich dzieci z tym biurem na zimowisko, jednak chciałabym najpierw poznać kilka opinii. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamera2012 Re: Kogis opinie 13.11.12, 10:12 Tak - są świetne kolonie maluchowe narciarskie, i dla starszych też. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo indywidualne podejście do dzieci, dbałość o każdy szczegół i to mi się podoba, w czasie kolonii wychowawcy często kontaktowali się z nami w różnych sprawach, widać bylo że są b zaangażowani. Dziecko się tam czuło bardzo dobrze i chce wracać Odpowiedz Link Zgłoś
olxa123 Re: Kogis opinie 22.08.14, 10:32 Witam, jestem dzieckiem i byłam na koloni raz z Kogis-em w wakacje co prawda to nie zimowisko ale mogę opowiedzieć minusy i plusy Więc zacznę od minusów bo jest ich więcej. Byliśmy w ośrodku Ania i jedzenie było nie zjadliwe na śniadanie nie było płatków moja mama musiała dzwonić abym dostała płatki na śniadanie,jedzenie było niezjadliwe chodziłam głodna cały dzień a w biedronce byliśmy tylko dwa razy na 10 dni,zadzwoniłam do mamy że jedzenie jest okropne mama dzwoniła do kierowniczki z tym potem miałam wezwanie do tej Pani i ta Pani powiedziała że nie przejmuje się uwagami od rodziców że je olewa... więc czy to jest normalne? Chyba powinna wziąć to do siebie te uwagi..Albo co moment dzwoniłam do mamy bo się nudziłam mieliśmy za dużo czasu wolnego! Jest jeden jedyny plus Pani Kamila Ściborek ta Pani naprawdę się nami opiekowała uwielbiam tą Panią.Wszystkie sie popłakałyśmy że odchodzimy od naszej Pani Kamili <3 . Lecz ogólnie z przykrościom powiem tak że nie polecam jazdy z Kogis-em byłam z Czerwińskim travel raz i było leprze jedzenie i wszystko Mój brat jechał dwa razy z Czerwiński travel wiec to jest firma z gwarancją o dobre zaopatrzenie,jedzenie,wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Kogis opinie 22.08.14, 13:32 > jest ich więcej. Byliśmy w ośrodku Ania i jedzenie było nie zjadliwe na śniada > nie nie było płatków nie rozumiem, jak nie ma płątków na śniadanie, to nie ma co jeść? jest mnsśtwo osób, które płatków nie jedzą, więc może im pasowało? Odpowiedz Link Zgłoś
3cytryna3 Re: Kogis opinie 26.01.16, 19:42 NIE POLECAM MOJA CÓRKA WŁAŚNIE WRÓCIŁA Z FERII Z TĄ FIRMĄ OKAZUJE SIĘ ŻE ŻE FERIE ZA 1390 ZŁ ZA TYDZIEŃ A KARNETY NA STOK FIRMA KOGIS KUPIŁA DLA POŁY DZIECI!!! DZIECI BYŁY 2 GODZ NA STOKU W CIĄGU DNIA KATASTROFA ZA CO ZAPŁACILIŚMY TE PIENIĄDZE DOWÓZ BYŁ TAKŻE WE WŁASNYM ZAKRESIE - SZKODA PIENIĘDZY NA TĄ FIRMĘ Odpowiedz Link Zgłoś