Dodaj do ulubionych

Bałtyk w wakacje 2013

15.11.12, 13:32
witam smile
czy macie jakieś srawdzone adresy nad naszym morzem gdzie mozna fajnie odpocząć? Interesują mnie głównie domki w cenie do 300zł, miejscowość na razie obojętna.Najchętniej w jakiejś mniej znanej miejscowości, bo jadę z dzieckiem 3 letnim wink
Ewentualnie może być porządna kwatera z pokojem 3 osobowym, ale z ogrodem, żeby dziecię się mogło wybiegać.
W ramach rekompensaty mogę podać namiary na fajne miejsca w okolicach Polańczyka/ nad Soliną smile też wakacje z dzieckiem.
Obserwuj wątek
    • jonaska Re: Bałtyk w wakacje 2013 16.11.12, 09:09
      z tych, gdzie byłam
      1. Jantrar w Darłówku - wszystko super poza tym,że słabe jedzenie, sala zabaw mikro
      2.Ibis w Stegnie - faaaajnie, bdb jedenie, plaz zabaw, basen, mnóstwo dzieci, pokoje bardzo fajne, świetna atmosfera w ośrodku.
      3. Kazimierzówka - Stegna - domki dla mnie za niski standard, pokoje ok, baaardzo blisko morza.

Nie byłam ale fajnie wygląda ośrodek Krakus I i II, klientki chwaliły Leśnik Bungalowy - nie byłam. Wszystko Stegna

4. Pod Złotym Żaglem- Karwia - średni standard, ale bdb jedzenie, porcje obiadowe dla dzieci, głównie rodziny z dziećmi, duża prampolina, placyk zabaw, bardzo miło wspominam pobyt, ale standard niższy niższy niż Ibis czy Jantar. Mimo wszystko polecam naprawdę.
      5.Mrzeżyno OW Perła - domki w dobrej cenie (te z lazienką), ale chyba kuchni nie ma, ja byłam w pokoju, nie jedliśmy w stołówce, więc nie wiem. Ośrodek fajny, czysty, mini barek, placyk zabaw, miło wspominam. Poleam.
      6. Bardzo mała miejscowośc Sianożęty ośrodek Zedan, domki te nowsze bardzo fajne, jedzenie na mienscu średnie. Bardzo blisko to Ustronia Morskiego - a tam już spoooro dobrego jedzenia. Można iść deptakiem , dojechać rowerami.
    • tululka Re: Bałtyk w wakacje 2013 18.11.12, 10:40
      Polecam Darłówko na wczasy z dziećmi. Miła i kameralna miejscowość, bez wielkich dyskotek i szumu smile ale też nie jest to odludzie, jak w każdej nadmorskiej miejscowości jest wiele atrakcji dla dzieci, ogrom punktów gastronomicznych.
      Jeśli chodzi o domki to sprawdź tę ofertę - domeczki są położone nad samiuśkim morzem
      Domki nad morzem
      • lavia78 Re: Bałtyk w wakacje 2013 18.11.12, 22:05
        No ja akurat preferuję spore hotele z basenami więc tanich domków nie polecę bo znam takowych miejsc ale co do Polańczuka właśnie niedawno mój tata wrócił stamtąd z sanatoriumsmile wszyscy polecają to miejcesmile jak dla mnie ok dla rodziny z dzieckiem nuda....(takim jak moje ruchlwe syniątko)
        pozdrawiam
        • 2111m Re: Bałtyk w wakacje 2013 19.11.12, 21:02
          lavia78 napisała:

> No ja akurat preferuję spore hotele z basenami więc tanich domków nie polecę bo
          > znam takowych miejsc ale co do Polańczuka właśnie niedawno mój tata wrócił sta
          > mtąd z sanatoriumsmile wszyscy polecają to miejcesmile jak dla mnie ok dla rodziny z
          > dzieckiem nuda....(takim jak moje ruchlwe syniątko)
          > pozdrawiam
          A które hotele polecasz bo ja też z tych hotelowych nie domkowych jestem?
    • jajko54 domki przy samej plaży? 20.11.12, 13:46
      czy znacie takie ośrodki żeby między domkami a morzem nie było lasu? i było max 200m od plaży?
      • jonaska Re: domki przy samej plaży? 21.11.12, 19:22
        hmm...w Darłówku z Jantara nie idziesz przez las...jest moze 80 metrow?
      • beatazet Re: domki przy samej plaży? 07.12.12, 21:34
        Imperiall Sianożety
    • wiciu43 Re: Bałtyk w wakacje 2013 09.12.12, 18:54
      witam
      ja polecam Willa Aiszę w jastrzębiej górze , byliśmy nie raz , świetne miejsce dla dzieci .Willa jest zdala od centrum , co ułatwia przejść z dziećmi zdala od kramików ....,
      jest blisko morza, ma duże pokoje , jest wyposażona wszystko co potrzebne , a dzieciaki mają gdzie szaleć po dużym ogrodzonym terenie wypełnione zabawkami...w budynku również jest pokój zabaw i kuchnia bilard o ile się orientuje maja domek z bezpośrednim wyjściem na plac zabaw..polecam gorąco to ich strona www.willaaisza.pl
      • newyork32 Re: Bałtyk w wakacje 2013 12.12.12, 09:39
        zdecydowaliśmy się na domki w Sarbinowie. Ale jest pewne ALE
        wpis ze srony:

1. Rezerwacji wstępnej dokonujemy telefonicznie.
        Rezerwacja ważna jest po wpłacie zaliczki 30% od całości skierowania na konto bankowe (proszę zatrzymać potwierdzenie wpłaty) w terminie 3 dni od wstępnej rezerwacji. Pozostała kwota należna za cały deklarowany pobyt płatna z góry w dniu przyjazdu przy przekazaniu kluczy do domku kempingowego lub pokoju gościnnego. W przypadku rezygnacji z części pobytu opłata jest pobierana za okres na jaki została złożona rezerwacja.
        2. [b]Nie dokonujemy zwrotów pieniędzy ani wpłaconej zaliczki w razie nie dotrzymania podanego terminu pobytu lub rezygnacji

czy to znaczy, że oni PRAWNIE mogą mi niewypłacić zadatku, jesli np w marcu się okaże, że nie mozemy jechać?
    • dreamywind Re: Bałtyk w wakacje 2013 03.01.13, 20:00
      Serdecznie polecam Willę Arletta niedaleko Jastrzębiej Góry. Wspaniałe warunki dla dzieci, super plac zabaw, duże podwórko, wiata do grillowania. Pokoje czyste, zadbane, dobrze wyposażone. Cicha, spokojna okolica, nieznaczne oddalenie od centrum pozwala na aktywny wypoczynek wśród śpiewu ptaków, przy pięknych zachodach słońca, świeżym powietrzu. Miła, rodzinna atmosfera. Na posesji jest też domek letniskowy z pełnym węzłem sanitarnym i wyposażeniem. Cena też atrakcyjna smile
      www.willaarletta.koti.pl
      www.facebook.com/WillaArletta
    • janina_kochanowska Re: Bałtyk w wakacje 2013 05.01.13, 13:44
      W ubiegłym roku spędziliśmy cudowne wakacje w Dąbkach, mieszkaliśmy w ośrodku Dukat SPA. Fantastyczne miejsce na wypoczynek. Ośrodek położony nad samym morzem, fajne pokoje wyposażone w to co niezbędne - czajnik, sztućce, talerzyki, ręczniki. Nawet gdy pogoda nie dopisuje można świetnie spędzić czas - dla dzieci jest pokój zabaw, świetlica i specjalny pokój z basenem kulkowym i zjeżdżalniami, dla dorosłych SPA i gabinety odnowy. Teren badzo zadbany , place zabaw. Podczas naszego pobytu organizowane były świetne biesiaday przy ognisku - jeśli traficie na zgrane towarzystwo tu udany urlop gwarantowany. Aha dla niektórych to ważne - na miejscu jest pielęgniarka. My mieszkaliśmy w budynku głównym, ale od innych wczasowiczów wiem, że są tam też pokoje rodzinne-studio i domki.

tutaj info
      wczasy z dzieckiem nad morzem
      • robert3511 Re: Bałtyk w wakacje 2013 21.02.13, 08:46
        W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasino, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku jak w co niektórych miejscowościach nadmorskich.
    • bartek-dlugi Re: Bałtyk w wakacje 2013 07.01.13, 19:06
      Co do domkow to DRAGA w Jastarni (moj znajomy) ma spory wybor, ae jest to raczej miejsce dla osob kochajacych sporty wodne - blisko zatoki i w zasadzie uczeszczane przede wszystkim przez osoby uprawiajace windsurfing.
      Ja chetnie zaprosze Pana do naszej willi w Jastarni. Prosze odwiedzic www.annajastarnia.pl Odpowiem na wszystkie pytania natomiast proponuje poszukac opinni na tym forum i na google.
      • wiolka75 Re: Bałtyk w wakacje 2013 10.01.13, 12:29
        Jesli chodzi o osrodek dla rodzin z dziećmi to zdecydowanie polecam Sianożety ośrdek Bursztyn. Była i bedę tam, widze jak rodziny z dziećmi wracaja do tego ośrodka, spotykamy co roku znajome twarze smile

Ośrodek ogrodzony, z placem zabaw, duzo zieleni, drzew-iglaki, drewniane domki - tworzy to niesamowitą harmonię(domki wyposażone w pralke, żelazko, deske do prasowania, kuchania z pełnym wyposażeniem i itp.)

A w tym roku Bursztyn proponuje atrakcje w postaci basenu, brodzika dla dzieci, zjeżdzalni dla starszych pociech, jest też jacuzzi, sauna, solarium.

Strona gastronomiczna to duża stołówka, dobre jedzenie, krzesełka dla dzieci, klimatyzowana

Dodatkowo można wypożyczyć rowery z fotelikami dla dzieci czy sprzęt dla dzieci w postaci rowerków, samochodzików pchaczy, hulajnogi i inne zbawki wielkiego gabarytu. Plac zabaw jest zawsze pełen rozesmianych dzieci więc i kompanów do zabaw wielu smile

Dodatkowo blisko plaża, wyjście na deptak z ośrodka i zaraz wejście na plażę z jedenj strony schody, kawałek dalej zjazd.

Sama mijscowość to mała wieś, rano słychać pianie koguta a i czasem po wsi "główną" przechadza sobie koń. Obserwowalismy go w zeszłym roku i chadza na łąkę na małe co nieco smile

Przed sezonem mało straganów z badziewiem, jeden stragan z owocami, dobrze zaoptarzone delikatesy i kiosk z gazetami, dwa mniejsze sklepiki tez dobrze zaopatrzone.

Deptakiem lub plażą (przed sezonem) można spacerkiem dojść do wędzarni w Ustroniu Morskim na przepyszne świeże wędzone ryby.

• newyork32 Re: Bałtyk w wakacje 2013 10.01.13, 15:31
      dzieki za namiarysmile
      wybralismy domki w Sarbinowie, fajna cena, a warunki naprawde niezle smile
    • robert3511 Re: Bałtyk w wakacje 2013 22.02.13, 08:27
      W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasino, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku jak w co niektórych miejscowościach nadmorskich.
      • dzinet Re: Bałtyk w wakacje 2013 03.03.13, 01:02
        W tym roku tylko Dziwnów tegoroczne wakacje nad morzem należą do tego miasta. Tegoroczne lato ma być naprawdę gorące. Tym, którzy nie wyjeżdżają pozostaną tylko Kamery nad morzem Świnoujście i Międzyzdroje yo moje kolejne propozycje. Tak jak w Dziwnowie jest tam czysta szeroka plaża.
    • karinaxy80 Re: Bałtyk w wakacje 2013 05.03.13, 00:14
      Super te KACZE STAWY, ale mogłabyś podać jak daleko do morza????
    • lista79 Re: Bałtyk w wakacje 2013 23.03.13, 15:18
      polecam lasiesta.pl
    • zan26 Re: Bałtyk w wakacje 2013 25.03.13, 16:21
      Zapraszamy nad morze do Ustki - na turnusy mamy/taty/babci/dziadka z dziećmi. Pokoje w pełni wyposażone w Pensjonacie. Ośrodek duży (2,5ha), ogrodzony, zadrzewiony, pełen alejek i ławeczek. Na ośrodku: stołówka (śniadania i obiadokolacje), plac zabaw, piakownice, miejsce na grill/ognisko, boiska sportowe, bezpłatny parking. Rozległy, zielony teren to wymarzone miejsce do zabaw dla najmłodszych. Nasza strona

• macior007 Re: Bałtyk w wakacje 2013 29.08.14, 22:17
        Zdecydowanie odradzam Kazimierzówkę. Smród w domkach i pokojach, szczególnie pod łóżkami. pofalowane panele ścienne. Woda w kranach leci jak chce,a to wszystko 180 zł za pokój. baseny może i fajne ale zarośnięte drzewami i ciężko rozłożyć się na leżakach. ogólnie lata świetności ośrodek ma już za sobą. Domki to bym zburzył jest ich około 30 a dach z eternitu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka