Dodaj do ulubionych

Ferie na południu PL w styczniu

23.12.12, 11:18
Polećcie jakieś fajne miejsce na ferie, najchętniej hotel/motel/spa z basenem. Jesteśmy niejeżdżący na nartach więc te atrakcje odpadają.
Dzieci: 9 i prawie 3 lata, lubiace wodę.
Cena nizsza niz w H. Gołębiewski ale zdaję sobie sprawę że za fajne warunki trzeba jednak zapłacić (ale nie tak kosmicznie jak we wspomnianym wyżej hotelu). Znacie jakieś tańsze "zamienniki".
Obserwuj wątek
    • kamilakania Re: Ferie na południu PL w styczniu 27.12.12, 12:18
      Może w takim razie Sudety? W Jeleniej Górze byłam z mężem i dziećmi rok i dwa lata temu na feriach zimowych i nasz wyjazd udał się na 100%. Również nie przepadamy za nartami... szukaliśmy przede wszystkim dobrego hotelu, który zapewni nam kilka dodatkowych atrakcji poza rodzinnymi spacerami, które kochamy. I udało nam się znaleźć odpowiedni na accorhotels, z wewnętrznym basenem i wieloma innymi atrakcjami sportowymi. Poza tym na miejscu w hotelu był kącik zabaw dla dzieci... Teraz też widziałam u nich na stronie taką promocję, że można za pół ceny wynająć dzieciakom drugi pokój, tylko trzeba się dopytać czy ten Mercure w Jeleniej Górze ta oferta obejmuje. Z pewnością jeśli wybierzesz to miejsce to nie będzie Wam się nudziło w hotelu... No i miasto jest prawdziwie piękne... Idealne na taki tygodniowy lub dwutygodniowy wyjazd smile
      • abrakadabraaa może Karpacz 27.12.12, 12:30
        i Sandra Spa??? Ja też marzyłam o Gołębiewskim... ale cena zwala z nóg totalnie.

Byłam w Sandra Spa w Pogorzelicy i było naprawdę super. Podobno w Karpaczu jest jeszcze lepiej i mnóstwo atrakcji dla dzieci m.in aquapark. Chyba w styczniu też go wybiorę, bo jestem na etapie szukania.
        • ewik74 a blizej Małopolski?? 27.12.12, 19:06
          Jelenia Góra i Karpacz to około 4-5 h jazdy od nas. Możecie podać coś bliżej Krakowa??
          I niekoniecznie to muszą być góry smile
          • wroobel13 Re: a blizej Małopolski?? 30.12.12, 19:11
            Bania w Białce Tatrzańskiej ???
            Bukovina w Bukowinie
            albo jakiś pensjonat w Zakopanem właściciela Aquaparku czyli firmy
            Polskie Tatry np. "Biały Potok"
    • ewik74 Re: Ferie na południu PL w styczniu 01.01.13, 14:08
      Dzięki za odpowiedzi.
      Przeglądnełam podane przez Was miejsca i tak: Bukovina , Białka - bardzo mi się podobają i pojadę tam napewno, ale nie tym razem .Ponieważ to zima a w styczniu może być nawet sporo poniżej 0 to nie chcę dzieci wypuszcać do tych odkrytych term, bo one przecież są na zewnątrz (tutaj bardziej pojechałabym w okresach wiosna/ jesień). Poza tym mój niespełna 3 latek musi mieć bajorko do taplania po pupę najwyżej, więc odpada.
      Sandra Spa pieknie wygląda na zdjęciach, ale poczytałam opinie i nie są rewelacyje!! Powiem szczerze, że boję się jechać w miejsce o którym tyle złego piszą.
      Hotel Mercure w JG znalazłam jakiś (nie wiem czy to ten bo nie podałaś ulicy), ale tak czy siak to w podanym okresie wywaliło mi, że nie ma miejsc.
      A tak na koniec to napiszę, że nie wykluczamy jeszcze Karpacza i okolic (a wiec tego że trzeba dalej pojechać) bo w sumie nigdy tam nie byliśmy i moze wypadałoby zobaczyć inne rejony PL.
      Jak coś ktoś jeszcze ma to piszcie. Wszystkie oferty oglądam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka