gogo31 02.01.13, 16:02 Szukam miejsca na letni urlop.Może polecicie coś z placem zabaw i nie w samym centrum Szczawnicy.Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek-kowal Re: Szczawnica 04.01.13, 13:33 Dwa lata temu wynająłem noclegi Szczawnica Byłem z 2 dzieciaków. Willa Pod wierzba nie posiada specjalego placu zabaw ale moim zdanie wystarczająco. Odpowiedz Link Zgłoś
kryspianmw Re: Szczawnica 05.06.15, 10:24 W Szczawnicy super atrakcją jest spływ Dunajcem i wyprawa na Trzy Korony Polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.wola Re: Szczawnica 18.06.15, 16:44 janek-kowal napisał: > Dwa lata temu wynająłem noclegi Sz > czawnica > Byłem z 2 dzieciaków. Willa Pod wierzba nie posiada specjalego placu zabaw ale > moim zdanie wystarczająco. Dzwoniłem, ale ciężko o wolne terminy w wakacje, może uda się wziąć urlop pod koniec czerwca to sprawdzę i podziele się opinią. Pozdrawiam turystyczne rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
konrddd Re: Szczawnica 26.07.15, 14:00 Jak tylko będą wolne mijsca to zapewnę sprawdze i podziele się opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
mika805 Re: Szczawnica 04.01.13, 20:45 byliśmy tam 3 razy polecam zarówno starszy pensjonat jak i nowy www.ania.szczawnica.net/kontakt.htm www.willamalinowscy.szczawnica.net/oferta.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ajejijeji Re: Szczawnica 09.06.15, 13:51 Hej, a musi być Szczawnica? Polecam Szczyrk, hotel Klimczok - www.klimczok.pl/pakiety-pobytowe/wakacje-w-gorach Odpowiedz Link Zgłoś