Dodaj do ulubionych

Imperiall Sianożety

08.01.13, 21:27
Czy ktoś był...jakie opinie.....głównie pytam o to czy nie jest tam za głośno na ośrodku,bo w ofercie jest i kawiarnia i bistro i jakiaś kraina zabaw dla dzieci itp....reszta chyba zadowalająca tzn,blisko morza osrodek na zdjęciach ładny....
Obserwuj wątek
    • szpulakasia Re: Imperiall Sianożety 23.01.13, 15:43
      proszę o opinie moze jednak ktoś był...
    • wczaso_wiczka Re: Imperiall Sianożety 01.02.13, 14:45
      Byłam w lipcu z przyjaciółmi i dziecmi. Mieszkaliśmy w apartamencie, standard wysoki. Ośrodek jest duży, zadbany, bardzo dużo miejsca do okoła domków i jest co robić. Moim zdaniem kraina zabaw jest wystarczająco oddalona od domków jak również bistro. Nie odbywają się tam jakieś huczne "imprezy", jak byliśmy bywały od czasu do czasu wieczorki taneczke z Panią, która bardzo ładnie śpiewała. Byliśmy zadowoleni, w tym roku też tam będziemy. Pozdrawiam
    • szpulakasia Re: Imperiall Sianożety 01.02.13, 16:23
      Dziękuję za dobrą opinię....ja już zapłaciłam za wczasy więc i tak pojedziemy....głównie ze względu na psa,naszego małego kundelka....do tej pory jeździliśmy do Kaprysa w Niechorzu bardzo zadowoleni...ale tam nie przyjmują z psem....ale w sumie tutaj bungalow dla naszej 3 z psem i jedzeniem nie wyszedł wiele drożej(po zniżkach które dostałam) więć jest ok....
      my będziemy 20.07-3.08
    • maniajestem Re: Imperiall Sianożety 14.01.14, 12:16
      Ja byłam w zeszłym roku. Super Ośrodek , bardzo blisko plaży 5 min drogi, mimo bistro, raju dla dzieci na Ośrodku jest cisza i spokój, przy domkach znajdują się drewniane stoły i ławy, można wieczorkiem zrobić grilla, albo po prostu zjeść na świeżym powietrzu przy domku. My akurat jedliśmy w stołówce dania pyszne i domowe. Jest to zdecydowanie miejscowość dal rodzin z małymi dziećmi, seniorów i ludzi poszukujących ciszy i spokoju. Choć w pogodne dni na plaży nie było gdzie palca wcisnąć też, ale czego można się spodziewać po wysokim sezonie. W każdym razie nam się bardzo podobało animacje dla dzieci, basen , jacuzii, place zabaw, boiska a w domku cisza i spokój. Obsługa bardzo pomocna, ośrodek czyściutkismile
      • szpulakasia Re: Imperiall Sianożety 14.01.14, 13:32
        dziękuje za odpowiedz,ale my już tez bylismy w zeszłym roku na tyle zadowoleni że już na ten rok zamówiony domek ,tak więc ja też bardzo polecam,także dla piesków które są tam mile widziane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka