Dodaj do ulubionych

Polecam wakacje w Rabce

17.07.04, 22:39
Polecam świetne, sprawdzone miejsce w Rabce.
Spędziłam tam mile czas z moim 3 letnim synkiem.
Pozdrawiam
Angelika
owjan.spanie.pl/
Obserwuj wątek
    • kama04 Re: Polecam wakacje w Rabce 27.07.04, 17:32
      Co można robić ciekawego z dzieckiem w Rabce (mały ma 2 lata)? Bardzo
      chciałabym tam pojechać ale mój mąż nie jest przekonany. Obawia się że tam nie
      będziemy mieli co robić. Chodzi o to czy jest jakieś kąpielisko a w razie
      niepogody zakryta pływalnia lub inne atrakcje! Będę wdzięczna za odpowiedź.
      Mąż namawia mnie na Zakopane, ale tam jeździmy co roku i choć jest tam pięknie
      i jest co robić to ja wolałabym pojechać w inne miejsce!
      Pozdrawiam
      • anatemka Re: Polecam wakacje w Rabce 27.07.04, 22:36
        Ja własnie wróciłam z Rabki. Było wspaniale. Trafiliśmy na bardzo ładna pogodę,
        rano słońce, popołudniu burzasmile. Młody(3 lata) był zachwycony!! Sa place zabaw,
        rabkoland, niedaleko, w Chabówce skansen starych pociągów (zaliczyliśmy 2
        razy), codziennie są przedstawienia teatralne dla dzieci w Rabciu, dwa razy w
        tyg. w muszli koncertowej. W sierpniu chyba bedzie w rabkolandzie wyścig na
        muszlach klozetowych. Do Zakopca godzinka drogi. Jest basen, ale nie wiem jaki,
        bo nie byłam(mieliśmy w domu wczasowym). I przy ul. 1go maja jest świetna
        knajpka: z placykiem zabaw dla dziecismile
        • belara Re: Polecam wakacje w Rabce 28.07.04, 10:08
          W sobote wrocilysmy z Rabki (Cegielski)i mimo zlej pogody w pierwszym tygodniu
          bylysmy zadowolone. Chodzilysmy na spacery do parku, do rabkolandu no i do
          teatru (3x). Basen i plac zabaw na terenie osrodka tez byl atrakcja.
          Najwazniejszy jednak byl klimat i mozliwosc odstawienia corce wszystkich lekow.
          Szkoda, ze moglysmy byc tam tylko dwa tygodnie.
          • ewamonika1 Re: Polecam wakacje w Rabce 28.07.04, 21:42
            cześć,
            również w sobotę, również z Cegielskiego wróciła moja koleżanka - była tam z 10
            letnią Olą i 3 letnim Jasiem. Ciekawa jestem, czy się poznałyście - dasz znać?
            pozdr. ewa - w Cegielskim byłam już 5 razy i zimą chyba znowu wrócimy.
            • belara Re: Polecam wakacje w Rabce 28.07.04, 22:13
              Ewo! Niestety nie poznalam Twojej kolezanki. Moja corka tez nie przypomina
              sobie Oli. Tam bylo bardzo duzo dzieci. Ja rowniez wybieram sie do
              Cegielskiego, ale dopiero w czasie wakacji. Chcialabym na trzy tygodnie tylko
              nie wiem czy moja kasa to wytrzyma.
              Pozdrawiam
              Beata
        • kama04 Re: Polecam wakacje w Rabce 28.07.04, 20:30
          A w jakim domu wczasowym byliście? Byłabym wdzięczna za namiary a może mają
          swoją strone www?!
          dziękuje
          • anatemka Re: Polecam wakacje w Rabce 30.07.04, 16:34
            wpisz w google : rabka dw ela
            ja tam byłam.
            • aga173 Re: Polecam wakacje w Rabce 31.07.04, 13:22
              Witam też bylismy 2 lata temu jeszcze z rocznym Kamisiem było pieknie-byliśmy w
              pensjonacie Ania niedaleko rabkolandu.Teraz też jedziemy w tamtym kierunku
              trochę dalej:Tymbark-Limanowa-N.Sącz ale o rabke też zachaczymy i juz tylko za
              tydzień(tak się cieszę) oby pogoda dopisała.Zapomniałyscie dodać że jest tam
              piekny Park Zdrojowy.
              Aga
            • aga173 Re: Pensjonat Ania - Polecam 31.07.04, 13:26
              Domowe jedzonko i fajne pokoje,duzo atrakcji

hotele.onet.pl/hotel.html?oid=24472
        • aneczka12 Re: Polecam wakacje w Rabce 03.08.04, 11:37
          Anatemka.
          Ja wybieram się w sierpniu do DW Ela z półtorarocznym synkiem. Jadę tam
          pierwszy raz i zupełnie nie wiem jak jest w tym DW .Czy jest tam jakiś plac
          zabaw i czy jedzenie takie że mogą je jeść takie małe dzieci? Będę wdzięczna za
          uwagi .
          Aneczka
          • anatemka Re: Polecam wakacje w Rabce 03.08.04, 16:09
            plac zabaw jest : piaskownica pod zadaszeniem, huśtawki, karuzela, zjeżdzalnia.
            Jest basen. W domu jest pokój zabaw na niepogodę(ale zabawki radzę swoje).
            Jedzenie raczej nie bedzie się nadawac dla maluszka, wędliny smaczne, ale"z
            tych tańszych", b.mało surówek i warzyw. Zupy całkiem dobre i dla dzieci. I bez
            wydziału dżemy, miód, nutella, rano sa zupy mleczne, albo mleko. Weź sobie
            korek do brodzikasmile W recepcji można poprosić o czajnik bezprzewodowy. Nam się
            bardzo podobało, w przyszłym roku pewnie też tam pojedziemy.
            • jr30 Re: Polecam wakacje w Rabce 04.08.04, 09:23
              My też się wybieramy do eli w Rabce-poleciała mi go koleżanka. Jedzie tam mój 5-
              letni synek z babcią, ja będę w weekend,
              do zobaczenia
      • egusia Re: Hanusia - dla dzieci super!!! 29.08.04, 20:59
        pojechałam na króciótko, 3 dni i chciałam spędzić czas z rodziną no wiecie
        efektywnie zobaczyłam w edziecku i zdecydowałam się na Hanusię w Rabce, i to
        rzeczywiście polecić można, dla dzieci cudowne miejsce 1) przystępne ceny, 2)
        pyszne jedzenie i wszystko około tego - czajniki na każdym pietrze, mikrofalówka
        itp. a oprócz tego 3)czyścutko, 4 ) klimat w ośrodku taki pod
        dzieci/spokój/odpoczynek kiedy trzeba cicho ale dzieciom wszystko wolno w
        granicach przyzwoitości oczywiście nie było z tym problemu - to duch przemiłych
        młodych gospodarzy 5) nie wiem ale ja trafiłam na wspaniałe towarzystwo - za
        moimi sąsiadami z pokoju obok to już dzisiaj tęsknię - umówilismy się na
        przyszły rok pozdrawiam Adunię Wiśniewską z Mysłowic i Teodora i Babcię ela hunia
    • mamaolki Re: Polecam wakacje w Rabce 06.08.04, 16:59
      czy możecie podać namiary na jakieś inne ośrodki w Rabce? Nie wiecie, czy we
      wrześniu tam też są jakieś atrakcje dla dzieci?
      • jr30 Re: Polecam 2 adresy i niepolecam jednego RABKA 09.08.04, 11:21
        Witam, Właśnie wróciłam z Rabki. Niestety zawiodłam się na uczciwości
        właścicieli pensjonatu "Ela". Po rezerwacji telefonicznej (3 dni przed
        przyjazdem - nie przesyłałam zaliczki bo mogłaby już nie dojść a pani
        zapewniała mnie że zapisała moje dane i jest duzo pokoi) na miejscu okazało się
        że nie ma dla nas pokoju. Z dwójką małych dzieci musieliśmy w niedzielę
        poszukiwać czegoś wolnego. Na szczęście, bo nie było łatwo udało się coś
        znaleść al niesmak do Eli pozostał.
        Natomiast jeśli teraz miałabym coś polecać to dwa poniższe adresy:
        www.gorce.agrowczasy.com/rabka/hanusia.htm oraz
        www.zakatek.region-rabka.pl
        • szpaczek5 Re: Polecam 2 adresy i niepolecam jednego RABKA 17.08.04, 13:16
          Jak się sprawdzał ten plac zabaw w hanusi? czy nie jest upalnie jat swieci
          słońce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka