angelika27 17.07.04, 22:39 Polecam świetne, sprawdzone miejsce w Rabce. Spędziłam tam mile czas z moim 3 letnim synkiem. Pozdrawiam Angelika owjan.spanie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama04 Re: Polecam wakacje w Rabce 27.07.04, 17:32 Co można robić ciekawego z dzieckiem w Rabce (mały ma 2 lata)? Bardzo chciałabym tam pojechać ale mój mąż nie jest przekonany. Obawia się że tam nie będziemy mieli co robić. Chodzi o to czy jest jakieś kąpielisko a w razie niepogody zakryta pływalnia lub inne atrakcje! Będę wdzięczna za odpowiedź. Mąż namawia mnie na Zakopane, ale tam jeździmy co roku i choć jest tam pięknie i jest co robić to ja wolałabym pojechać w inne miejsce! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Polecam wakacje w Rabce 27.07.04, 22:36 Ja własnie wróciłam z Rabki. Było wspaniale. Trafiliśmy na bardzo ładna pogodę, rano słońce, popołudniu burza. Młody(3 lata) był zachwycony!! Sa place zabaw, rabkoland, niedaleko, w Chabówce skansen starych pociągów (zaliczyliśmy 2 razy), codziennie są przedstawienia teatralne dla dzieci w Rabciu, dwa razy w tyg. w muszli koncertowej. W sierpniu chyba bedzie w rabkolandzie wyścig na muszlach klozetowych. Do Zakopca godzinka drogi. Jest basen, ale nie wiem jaki, bo nie byłam(mieliśmy w domu wczasowym). I przy ul. 1go maja jest świetna knajpka: z placykiem zabaw dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
belara Re: Polecam wakacje w Rabce 28.07.04, 10:08 W sobote wrocilysmy z Rabki (Cegielski)i mimo zlej pogody w pierwszym tygodniu bylysmy zadowolone. Chodzilysmy na spacery do parku, do rabkolandu no i do teatru (3x). Basen i plac zabaw na terenie osrodka tez byl atrakcja. Najwazniejszy jednak byl klimat i mozliwosc odstawienia corce wszystkich lekow. Szkoda, ze moglysmy byc tam tylko dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamonika1 Re: Polecam wakacje w Rabce 28.07.04, 21:42 cześć, również w sobotę, również z Cegielskiego wróciła moja koleżanka - była tam z 10 letnią Olą i 3 letnim Jasiem. Ciekawa jestem, czy się poznałyście - dasz znać? pozdr. ewa - w Cegielskim byłam już 5 razy i zimą chyba znowu wrócimy. Odpowiedz Link Zgłoś
belara Re: Polecam wakacje w Rabce 28.07.04, 22:13 Ewo! Niestety nie poznalam Twojej kolezanki. Moja corka tez nie przypomina sobie Oli. Tam bylo bardzo duzo dzieci. Ja rowniez wybieram sie do Cegielskiego, ale dopiero w czasie wakacji. Chcialabym na trzy tygodnie tylko nie wiem czy moja kasa to wytrzyma. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
kama04 Re: Polecam wakacje w Rabce 28.07.04, 20:30 A w jakim domu wczasowym byliście? Byłabym wdzięczna za namiary a może mają swoją strone www?! dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Polecam wakacje w Rabce 30.07.04, 16:34 wpisz w google : rabka dw ela ja tam byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga173 Re: Polecam wakacje w Rabce 31.07.04, 13:22 Witam też bylismy 2 lata temu jeszcze z rocznym Kamisiem było pieknie-byliśmy w pensjonacie Ania niedaleko rabkolandu.Teraz też jedziemy w tamtym kierunku trochę dalej:Tymbark-Limanowa-N.Sącz ale o rabke też zachaczymy i juz tylko za tydzień(tak się cieszę) oby pogoda dopisała.Zapomniałyscie dodać że jest tam piekny Park Zdrojowy. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
aga173 Re: Pensjonat Ania - Polecam 31.07.04, 13:26 Domowe jedzonko i fajne pokoje,duzo atrakcji hotele.onet.pl/hotel.html?oid=24472 Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka12 Re: Polecam wakacje w Rabce 03.08.04, 11:37 Anatemka. Ja wybieram się w sierpniu do DW Ela z półtorarocznym synkiem. Jadę tam pierwszy raz i zupełnie nie wiem jak jest w tym DW .Czy jest tam jakiś plac zabaw i czy jedzenie takie że mogą je jeść takie małe dzieci? Będę wdzięczna za uwagi . Aneczka Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Polecam wakacje w Rabce 03.08.04, 16:09 plac zabaw jest : piaskownica pod zadaszeniem, huśtawki, karuzela, zjeżdzalnia. Jest basen. W domu jest pokój zabaw na niepogodę(ale zabawki radzę swoje). Jedzenie raczej nie bedzie się nadawac dla maluszka, wędliny smaczne, ale"z tych tańszych", b.mało surówek i warzyw. Zupy całkiem dobre i dla dzieci. I bez wydziału dżemy, miód, nutella, rano sa zupy mleczne, albo mleko. Weź sobie korek do brodzika W recepcji można poprosić o czajnik bezprzewodowy. Nam się bardzo podobało, w przyszłym roku pewnie też tam pojedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jr30 Re: Polecam wakacje w Rabce 04.08.04, 09:23 My też się wybieramy do eli w Rabce-poleciała mi go koleżanka. Jedzie tam mój 5- letni synek z babcią, ja będę w weekend, do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
egusia Re: Hanusia - dla dzieci super!!! 29.08.04, 20:59 pojechałam na króciótko, 3 dni i chciałam spędzić czas z rodziną no wiecie efektywnie zobaczyłam w edziecku i zdecydowałam się na Hanusię w Rabce, i to rzeczywiście polecić można, dla dzieci cudowne miejsce 1) przystępne ceny, 2) pyszne jedzenie i wszystko około tego - czajniki na każdym pietrze, mikrofalówka itp. a oprócz tego 3)czyścutko, 4 ) klimat w ośrodku taki pod dzieci/spokój/odpoczynek kiedy trzeba cicho ale dzieciom wszystko wolno w granicach przyzwoitości oczywiście nie było z tym problemu - to duch przemiłych młodych gospodarzy 5) nie wiem ale ja trafiłam na wspaniałe towarzystwo - za moimi sąsiadami z pokoju obok to już dzisiaj tęsknię - umówilismy się na przyszły rok pozdrawiam Adunię Wiśniewską z Mysłowic i Teodora i Babcię ela hunia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolki Re: Polecam wakacje w Rabce 06.08.04, 16:59 czy możecie podać namiary na jakieś inne ośrodki w Rabce? Nie wiecie, czy we wrześniu tam też są jakieś atrakcje dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
jr30 Re: Polecam 2 adresy i niepolecam jednego RABKA 09.08.04, 11:21 Witam, Właśnie wróciłam z Rabki. Niestety zawiodłam się na uczciwości właścicieli pensjonatu "Ela". Po rezerwacji telefonicznej (3 dni przed przyjazdem - nie przesyłałam zaliczki bo mogłaby już nie dojść a pani zapewniała mnie że zapisała moje dane i jest duzo pokoi) na miejscu okazało się że nie ma dla nas pokoju. Z dwójką małych dzieci musieliśmy w niedzielę poszukiwać czegoś wolnego. Na szczęście, bo nie było łatwo udało się coś znaleść al niesmak do Eli pozostał. Natomiast jeśli teraz miałabym coś polecać to dwa poniższe adresy: www.gorce.agrowczasy.com/rabka/hanusia.htm oraz www.zakatek.region-rabka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szpaczek5 Re: Polecam 2 adresy i niepolecam jednego RABKA 17.08.04, 13:16 Jak się sprawdzał ten plac zabaw w hanusi? czy nie jest upalnie jat swieci słońce? Odpowiedz Link Zgłoś