Dodaj do ulubionych

Akademia szkrabusiow

07.03.13, 11:10
Witam, rozwazam wyjazd dziecka na kolonie z biurem Jaworzyna Tour. Kolonia artystyczna - akademia szkrabusiow.
Bedzie to pierwszy samodzielny wyjazd mojej 10 letniej corki. Czy ktos wysylal dziecko z ww biurem i moze podzielic sie opinia?
Obserwuj wątek
    • clio_yaga Re: Akademia szkrabusiow 07.03.13, 23:12
      Wysyłam prawie co roku, syn pojedzie chyba 7 raz, córka była 2 razy, w tym roku zdecydowaliśmy się na inne biuro ze względu na brak interesującej nas oferty w Jaworzynie.
      Na artystycznej była pierwszy raz, 2 lata temu w Rabce. Wróciła bardzo zadowolona. Ogólnie opieka jest tam fajna, dzieci się nie nudzą, mają dobrze zorganizowany czas.
      Przy wyjeździe dostajesz kartkę z numerami te. do kierownika, wychowawców i tel. alarmowym do biura. Jeśli coś Cie niepokoi możesz zadzwonić, spytać.
      Plusem jest to, ze kolnie się zaczynają przed południem i kończą po obiedzie i w tym czasie dzieci też mają coś zorganizowane. Młody był na wyjeździe z almaturu, gdzie zajechali o 21, a wyjazd o 8 rano i pomimo, ze płacisz ma np. 10 dni dziecko jest na koloniach 8.
      Minusy z Jaworzyny to uczestnictwo we mszy, jeśli nie chcesz napisz najlepiej od razu w karcie.

Gdybyś miała jakieś pytania to pisz co Cię interesuje, jeśli będę wiedziała to pomogę.
    • mama_fasolki Re: Akademia szkrabusiow 08.03.13, 13:35
      Córka była w zeszłym roku w Poroninie na Akademii Młodego Turysty i wróciła bardzo zadowolona. Jeśli porównywać wyjazdy z (przereklamowanym wg mnie Kompasem) i Jaworzyną - Jaworzyna wypada zdecydowanie na plus, zarówno pod względem warunków pobytu dzieciaków, programu, jak i ceny.
      W tym roku córka jedzie na obóz ze swoim klubem sportowym - gdyby nie to, na pewno znów wybralibyśmy Jaworzynę.smile
      • zuzolek1 Re: Akademia szkrabusiow 08.03.13, 18:07
        Bardzo dziekuje za opinie. My prawdopodobnie zdecydujemy sie na kolonie z konna jazda w Murzasichle. Zapowiadaja sie ciekawie.
        • clio_yaga Re: Akademia szkrabusiow 08.03.13, 19:57
          Moja córka była na nich w ubiegłym roku. Są zdecydowanie dla dzieci początkujących, w tym roku jedzie z innego biura właśnie dlatego, że Jaworzyna nie miała oferty dla dzieci bardziej zaawansowanych.
          Wróciła bardzo zadowolona, ale po roku jazdy w stadninie stwierdziła, ze w tym roku nie miałaby co tam robić. Ośrodek w miarę, bez fajerwerków, ale mówi, że nie był zły, podobno na zdjęciach wygląda gorzej niż w rzeczywistości. Na jej turnusie były akurat same dziewczynki, nie było ani jednego chłopaka. Jazdy były wykorzystane wszystkie, w dniu wyjazdu przed obiadem mieli jeszcze przejażdżkę bryczką.
    • ciutka Re: Akademia szkrabusiow 10.03.13, 11:50
      Moja córka była w zeszłym roku w Poroninie, była bardzo zadowolonasmile Polecam i pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka