akusia77 03.05.13, 23:17 Szukam fajnego ośrodka w górach z basenem i salą zabaw dla dzieci. Do tej pory jeździliśmy do hotelu Stok w Wiśle, ale chcemy jakiejś zmiany. Gołębiewski odpada. Może coś polecicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb w których górach? 05.05.13, 17:55 polskie góry to wiele setek kilometrów. Osobiście sobie chwalę Biały Kamień w Świeradowie Zdroju, lub Malachit w Karpaczu. Ale czy o te strony właśnie ci chodzi? A skoro Gołębiewski odpada, to Sandra w Karpaczu zapewne również? Inna rzecz, ze nie wiem w czym taki lepszy Stok od Gołębiewskiego? Taka sama fabryka turystyczna, chociaż ja tam lubię Stok... Odpowiedz Link Zgłoś
akusia77 Re: w których górach? 06.05.13, 00:09 Najbardziej zależy mi na Beskidach, ale okolice Karpacza też mogą byc. O Sandrze i o Gołębiewskim słyszałam różne opinie i wolę nie ryzykowac Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: w których górach? 06.05.13, 10:43 Hotel Diament - Ustroń forum.gazeta.pl/forum/w,192,135178835,135178835,Hotel_Diament_w_Ustroniu_byl_ktos_.html Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: w których górach? 07.05.13, 09:16 w Beskidach to za bardzo nie pomogę, bo rzadko bywam A co do opinii - ja słyszałam złe i dobre o niemal wszystkich dużych hotelach O Stoku bardzo złe też, a na miejscu okazało się inaczej... Tak jak pisałam, Stok, Sandry, Gołębiewskie to takie molochy, fastfood turystyczny, ale to czasami też jest potrzebne W Stoku jak na mój gust za małe pokoje w stosunku do pozostałych, w Sandrze nie pasuje mi, ze za sauny osobno sie płaci, czyli wszędzie są plusy i minusy. Jedzeniowo porównywalnie dla mnie, w Stoku może ciut mniejszy wybór niż w Gołębiewskim, ale smakowo porównywalnie... Baseny jak dla mnie w G najlepsze, w Stoku w sumie mniej atrakcji, chociaż strefa wellnes niezła, tyle, ze wieczorem już z dziećmi na sauny iść nie można... Tak więc wszystko zależy od tego, czego po hotelu oczekujesz. Sam basen to moze być mało. Przy okazji - ostatnio byłam i chwalę sobie Ferrum Lux w Korbielowie (Beskidy). Hotel może być, ale basenik dość mały. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_marta Re: Hotel z basenem w górach 07.05.13, 13:55 Polecam Wierchomlę. Fajnie położony, jest gdzie pochodzić i basen też ma. Odpowiedz Link Zgłoś
chy.dra Re: Hotel z basenem w górach 12.11.13, 12:18 Warto się wybrać na południe Polski do hotelu Piwniczna SPA&Conference: www.hotelpiwniczna.pl - jeśli chodzi o pokoje i wykończenie całości - na prawdę super design!!! plus oferują wejście do spa gratis, a jest co oglądać, bo są tam rzeczy, których nie ma większość obiektów typowych spa, od basenów po jakieś floatingi (lewitacja w specjalnych wannach ze słuchawkami na uszach), prysznice wrażeń itp. sama piwniczna gwarantuje spokój i ciekawy górski krajobraz -a w pobliżu jest co pozwiedzać plus na słowację jest dosłownie rzut kamieniem zimą można zatem poszusować i na miejscu i zagranicą Odpowiedz Link Zgłoś
ka_chna_b Re: Hotel z basenem w górach 23.11.13, 14:28 To ja jeszcze polecę Artusa w Karpaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
pin15 Re: Hotel z basenem w górach 07.05.14, 22:43 Sprawdź Piwniczna noclegi mają raptem trzy domki z basenem wielkości 8x4m i wys. słupa wody 1,5m czyli takiej jak niejeden ośrodek wypoczynkowy który ma 20 domków by się nie powstydził Pływa się rewelacyjnie, bo nie chodzą sobie ludzie po głowach, nawet jakby na raz wszyscy z trzech domków wskoczyli do basenu!! Nie jest to hotel i nie ma recepcji, ale wyżywienie jest nieopodal w ryneczku, a kuchnie u nich doskonale wyposażone, włącznie z expresami ciśnieniowymi i czasem coś upichcić to czysta przyjemność. Można mieszkać w ich drugiej lokalizacji i korzystać z tego basenu nieodpłatnie. Do przejścia jest pół km do basenu. Czyste i zadbane obiekty. Odpowiedz Link Zgłoś
chy.dra Re: Hotel z basenem w górach 09.05.14, 14:28 Polecam Hotel Piwniczna SPA&Conference, mają pokój zabaw, a sam hotel swoim wystrojem (żywe kolory, pufy itp. zauroczy każdego dzieciaka! Odpowiedz Link Zgłoś
martusia.siat Re: Hotel z basenem w górach 22.05.14, 11:50 Ja również polecam Ci Hotel Piwniczna SPA& Conference, który posiada aż 3 baseny i spa. Hotel ma taka ofertę, z której kiedyś korzystałam, która nazywa się "Czas dla Mamy" i jest przygotowana specjalnie z myślą o mamach oraz dzieciach (w wieku 4-12 lat). Dzięki temu znajdziesz jakiś czas dla siebie, żeby się zrelaksować i odpocząć, a Twoja pociecha w tym czasie pobawi się z nianią Dzieci mogą też pobawić się w specjalnym brodziku lub w pianie, więc na pewno nie będą się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_kwiat85 Re: Hotel z basenem w górach 31.07.14, 10:48 Jak najbardziej polecam hotel Piwniczna SPA&CONFERENCE ! Spędziłam weekend w gronie znajomych oraz ich dziećmi. Dzieci miały dużo atrakcji dla siebie, a my jako rodzice wypoczęliśmy na tarasie tego cudownego hotelu! Odpowiedz Link Zgłoś
ajejijeji Re: Hotel z basenem w górach 09.06.15, 13:51 Hej, polecam Ci Szczyrk i hotel Klimczok - www.klimczok.pl/pakiety-pobytowe/wakacje-w-gorach - świetne miejsce dla rodzin, dzieci do 5 lat bezpłatnie razem z jedzeniem, mnóstwo atrakcji, kompleks basenów zrobionych na rzymskie termy, ale bez tandety. Blisko do szlaków, świetna kuchnia, plac zabaw z siłownią na zewnątrz. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Hotel z basenem w górach 10.06.15, 13:53 Byłam tylko w Granadzie, moim zdaniem bardzo warty polecenia. www.pensjonatgranada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: Hotel z basenem w górach 02.12.15, 23:13 Byłam z rodziną w listopadzie w Polanicy Zdrój, hotel nazywa się Polanica Resort Spa ***. Ma świetny basen z ciepłą wodą, 3 różne głebokości w tym brodzik. Jedzenie HB bufet bardzo dobre, urozmaicone, dla dzieci naleśniki, kluseczki itp. jest pokój zabaw, bilard, hotel po remoncie, czysty. Polanica też piękna, ja polecam - kupiłam przez travelist, trochę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ajejijeji Re: Hotel z basenem w górach 17.01.16, 21:48 Klimczok w szczyrku - www.klimczok.pl - dużo ciekawszy niż stok w wiśle, mnóstwo atrakcji dla dzieci w tym m.in. owalne meble i zabezpieczenia w pokojach dla dzieci co bardzo mi sie spodobało, bo chociaż głowa cała. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow883 Re: Hotel z basenem w górach 19.01.16, 13:46 Jeśli chodzi o góry to zdecydowanie polecam ten hotel, a raczej Ville w Czarnej Górze villaczarnagora.pl/. Idealne miejsce na wypad z rodziną - jest klub malucha, spa, basen i wiele innych atrakcji. Można odpocząć i jednocześnie zająć dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
marsro Re: Hotel z basenem w górach 24.01.16, 14:28 Zapraszam na www.travel-navigator.pl Proszę wypełnić formularz kontaktowy. Doradzimy i zorganizujemy 40% taniej niż konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysiowe.podroze Re: Hotel z basenem w górach 25.01.16, 15:38 My wlasnie wrocilismy z rodzinnych wczasow z klubem KRAUL w pensjonacie Orawski Dwor www.orawski-dwor.pl w Zubrzycy Gornej. Super miesjce dla dzieci. 2 baseny, sale zabaw, kulkoland, fitness, SPA dla rodzicow. Pyszne domowe jedzenie. Pewnie szukajac w necie bym na niego nie trafila bo ma tylko 2 gwiazdki, ale standard jest wysoki, czysto i przyjemnie. Zapraszam do zapoznania sie z relacja z naszych wakacji na blogu: www.gabrysiowepodroze.com/category/polska/zubrzyca/ Odpowiedz Link Zgłoś
monikaengel Re: Hotel z basenem w górach 15.03.16, 12:54 Polecam bardzo serdecznie hotel Wierchomla (wierchomla.com.pl). Bardzo przyjemne miejsce z licznymi atrakcjami dla maluchów. Mają tam zawsze jakieś animacje, co roku w ferie też jakiegoś znanego gościa. Rodzice mają SPA, więc można odpocząć całą rodzinką. Odpowiedz Link Zgłoś
hotel_klimek Re: Hotel z basenem w górach 24.05.16, 13:17 Zapraszamy do Muszyny na wypoczynek w uzdrowiskowym klimacie. Mamy Aquapark, SPA, piękne góry wokół, liczne ogrody i baseny otwarte. Na dzieci czeka pokój zabaw i plac zabaw na zewnątrz, park linowy niedaleko hotelu, zjeżdżalnie i natryski w Aquaparku, basen piłeczkowy, menu dla malucha a nawet dziecięce SPA. Nie ma szans na nudę. www.hotelklimek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje-z-dzieckiem Re: Hotel z basenem w górach 06.06.16, 08:43 Zobacz Czarny Potok Resort & SPA w Krynicy - piękny hotel, dla dzieci animacje i leśne przedszkole. ---- www.wakacjezdzieckiem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakrzyzanowska Re: Hotel z basenem w górach 08.06.16, 13:15 Polecam Hotel Dwór Elizy dwor-elizy.pl/ w Kotlinie Kłodzkiej. Jest w górach, wśród zieleni, wysoki standard, jest przyjazny dzieciom i ma oczywiście basen. Link do filmiku www.youtube.com/watch?v=9YiFi4e400U Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: Hotel z basenem w górach 03.07.16, 00:13 W Szczyrku polecamy hotel Elbrus a w Istebnej Zagroń z aquaparkiem. Super miejsca - byliśmy z dziewczynkami i była bardzo zadowolone. My również. Odpowiedz Link Zgłoś
polskipodroznik83 Re: Hotel z basenem w górach 05.07.16, 20:24 Zobacz na tej stronce. Wybrałem Ci hotele w Tatrach i Karkonoszach: www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+Zakopane.html www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+karpacz.html www.zaplanujwczasy.pl/index.php?menu=obiekty&menu=lista&k=4&m=&r=21 Odpowiedz Link Zgłoś
story-master1 Re: Hotel z basenem w górach 29.08.16, 09:24 To może Tatry tym razem? Przepiękne widoki, które spodobają się dzieciom i dorosłym i pełno atrakcji - to miasto zdecydowanie jest przygotowane na małych turystów Jeżeli chodzi o hotel to polecam zdecydowanie Nosalowy Dwór - odpoczną zarówno dzieciaki jak i Wy. Byliśmy z żoną i naszą dwójką: 5 i 8 lat i nie dość, że wyszalały się w basenie to jeszcze mieli siły na zabawy z animatorami. My za to mogliśmy się zrelaksować w SPA Odpowiedz Link Zgłoś
takarolina00 Re: Hotel z basenem w górach 28.09.16, 13:04 też tam byłam, polecam również. Odpowiedz Link Zgłoś
oklamoradora1 Re: Hotel z basenem w górach 05.10.16, 11:35 Może Verde Montanna w Kudowie? www.verdemontana.pl/ Byliśmy 2 lata temu, fajnie przygotowani sa do przyjecia rodzin z dziećmi. Pyszna kuchnia, duża restauracja, sala zabaw dla dzieciaków, plac zabaw. Jest gdzie poszaleć Odpowiedz Link Zgłoś
greting Re: Hotel z basenem w górach 28.11.16, 11:18 Dobra reklama ale nieprawdziwa. Przyjazny dzieciom to za dużo powiedziane. To nie jest hotel a hotelik a raczej dom sanatoryjny plus. Standard jak na sanatorium to wysoki ale jeżeli o hotele to przeciętny. Dewiza pseudo hotelu czterech gości to nie goście dopiero po 30 zajętych miejscach podobno można poczuć sie jak gość . Uwaga na cwaniactwo hotelu prosze dopytać kiedy sa serwowane posiłki w formie bufetu. Zgodnie ze słowami Pani Dyrektor standartem hotelu jest jedno danie do wyboru w formie bufetu wtedy kiedy jest mało osób w hotelu o czym zostaniecie poinformowani w trakcie jedzenia a napewno nie już wtedy kiedy musicie za hotel zaplacic z góry . Odpowiedz Link Zgłoś
greting Re: Hotel z basenem w górach 28.11.16, 11:21 Przepraszam zapomniałem napisać ze dotyczy to hotelu dwór elizy z dlogopola zdroj Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: Hotel z basenem w górach 30.11.16, 21:44 Bardzo fajny basen, ze strefą dla maluchów, ciepłą wodą jest w Hotelu Polanica & spa*** w Polanicy Zdrój, jest pokój zabaw, pokoje czyste, bezpłatny parking. Odpowiedz Link Zgłoś
dworelizy Re: Hotel z basenem w górach 01.08.17, 11:36 Polecam Kotlinę Kłodzką w Sudetach a w niej Hotel SPA Medical Dwór Elizy www.dwor-elizy.pl/ Lato w tym roku bardzo kapryśne, więc sprawdzi się hotel z basenem, centrum spa i salą zabaw dla dzieci, gdzie można wypocząć nawet gdy za oknem pada deszcz. Długopole to jednocześnie doskonała baza do zwiedzania okolicy, polecam Kopalnię Złota, Ścieżkę w Chmurach w czeskiej Dolni Moravie, Jaskinię Niedźwiedzia oraz sudeckie szlaki piesze i rowerowe o różnym poziomie trudności. Odpowiedz Link Zgłoś
nat-ka50 Re: Hotel z basenem w górach 09.10.17, 21:59 coś mi się zdaje, że większość tego zachwalania to reklamy, szkoda, że hotele tak się promują wróciłam niedawno z hotelu Diament w Ustroniu, wszystko ok tylko słabe kolacje, mój wnuk się najadał, ale on ma 5 lat, natomiast dziadek wychodził z jadalni głodny, małe porcje. Śniadania ok Odpowiedz Link Zgłoś
gabolex Re: Hotel z basenem w górach 03.07.23, 19:12 @akusia77 zobacz hotel Krupówka w Szczyrku: krupowka.pl Jest położony nieco wyżej niż Klimczok, o którym wspomniało kilka osób, dzięki czemu masz ładniejsze widoki, czyste powietrze i przede wszystkim ciszę. Mnie osobiście ten hotel przypadł do gustu i w tym roku też planuję do niego wrócić na święta Bożego Narodzenia. Tym razem może zostaniemy nawet też na Sylwestra, bo widzę że organizują. Odpowiedz Link Zgłoś