jjarro 08.07.13, 09:44 Czy ma sens wybrać się na Mazury z 2 dzieci (wiek przedszkolny). Jakie atrakcje polecacie w razie niepogody? Nie żeglujemy - liczymy na ścieżki rowerowe i zwiedzanie. Jaki rejon wyjazdu byłby najlepszy? Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysia_nac Re: Mazury z dziećmi 07.02.14, 10:22 Ja nie widzę sensu jechać na Mazury i nie żeglować. Przecież są firmy, które organizują rejsy rodzinne - sama na takim byłam w ubiegłym roku. A jeśli nie umiesz żeglować to nie problem, w końcu masz ze sobą kapitana. Odpowiedz Link Zgłoś
alutka.b Re: Mazury z dziećmi 01.04.15, 16:52 Ja ze swoimi dzieciakami jeździmy do Augustowa i bardzo to miasto lubimy a jeśli chodzi o rowery, to jest tam sporo szlaków rowerowych. A w przypadku brzydkiej pogody można pojechać na Litwę i tam trochę pozwiedzać- wiadomo dzieciaki nie za bardzo lubią zwiedzać, ale warto je do tego przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
s0ap Re: Mazury z dziećmi 22.07.15, 15:34 Polecam Siedlisko Pasieka www.noclegi-online.pl/noclegi/studzianka/siedlisko-pasieka-o22679 bardzo spokojna okolica, właściciele czadowi i pozytywnie zakręceni, jest także dwójka dzieci i pies Odpowiedz Link Zgłoś
milenajajkowska Re: Mazury z dziećmi 25.07.17, 11:50 Co prawda to Warmia, ale to przecież zaraz obok Mazur : warminskawinnica.pl/ www.facebook.com/WarminskaWinnica/ Odpowiedz Link Zgłoś