agata123123 14.08.13, 21:33 Szukam fajnego hotelu z atrakcjami dla dzieci nad polskim morzem. Co polecacie???? Marzy mi się wyjazd do Świnoujścia ale tam chyba nie ma takiego hotelu??? więc szukam na całym wybrzeżu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gustawada Re: Morze 02.09.13, 18:56 W Świnoujściu nie pomogę ale jak Łeba to Arena Słońca, polecam ale nie bardzo w sezonie bo może być za dużo rozbrykanych -10,12 latków tak jak teraz to istny raj. W Darłówku - Jantar -0różne są opinie ja byłam średnio zadowolona głównie z posiłków, a tak -super mega blisko bo chyba z 50 m od morza, ale tam musi być pogoda w miarę bo basen odkryty, chociaż woda podgrzewana. Gdybym miała teraz wybierać to chyba Łeba Odpowiedz Link Zgłoś
ogrodniczek2 Re: Morze 08.04.15, 22:03 Czasy się zmieniają, rosną nasze wymagania. Przy wyjazdach wakacyjnych z żoną szukamy miejsc urokliwych, gdzie zastać można miłą i życzliwą atmosferę. Hotel Bałtyk ( tutaj jest ich strona www.baltyk-hotel.pl/pl/galerie-hotelu-baltyk/hotel-wczasowy-baltyk.html ) spełnia te wymagania. Sama lokalizacja, widoki z tarasów i balkonów, przejrzyste powietrze zasługują na wyróżnienie. Warto też wziąć ze sobą rowery, jak ktoś bardzo lubi jeździć. W Niechorzu jest bardzo długa trasa rowerowa. Właściciele w porządku. Za taką cenę warunki rewelacyjne. Dookoła pełno barów i restauracji. Był to bardzo udany urlop. Wyjątkowość temu miejscu nadaje złoty piasek szerokich plaż. Przesympatyczny i uczynny personel. Ciekawe i zaczarowane miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
agaklimek Re: Morze 22.07.15, 10:56 W Świnoujściu nie mam doświadczeń, ale znam przyjazny hotel po drugiej stronie wybrzeża. W Krynicy Morskiej jest Hotel Landrynka www.hotel-landrynka.pl/krynica-morska/hotel. Mają basen kryty, więc nawet jak pogoda nie dopisze to można popływać. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna.nowacka Re: Morze 01.12.15, 14:13 W zależności co lubicie , jak zależy Wam na spkojnej i niedrogiej miejscowości to ja polecam Dąbki . Jeśli lubiecie gwar i lans to na pewno tutaj tego nie ma . Super plaża nad morzem lub nad jeziorem w zależności kto co lubi . My byliśmy w osrodku Kotwica ( www.domkikotwica.pl) mają mega plac zabaw dla dzieciaków . Odpowiedz Link Zgłoś