14.08.13, 21:33
Szukam fajnego hotelu z atrakcjami dla dzieci nad polskim morzem. Co polecacie???? Marzy mi się wyjazd do Świnoujścia ale tam chyba nie ma takiego hotelu??? więc szukam na całym wybrzeżu.
Obserwuj wątek
    • agata123123 Re: Morze 21.08.13, 20:34
      Wielkie dzięki za podpowiedź.
    • gustawada Re: Morze 02.09.13, 18:56
      W Świnoujściu nie pomogę ale jak Łeba to Arena Słońca, polecam ale nie bardzo w sezonie bo może być za dużo rozbrykanych -10,12 latków tak jak teraz to istny raj. W Darłówku - Jantar -0różne są opinie ja byłam średnio zadowolona głównie z posiłków, a tak -super mega blisko bo chyba z 50 m od morza, ale tam musi być pogoda w miarę bo basen odkryty, chociaż woda podgrzewana. Gdybym miała teraz wybierać to chyba Łeba
    • morzebaltyckie2013 Re: Morze 04.09.13, 10:31
      nie ma to jak
      pobytnadmorzem.pl/
    • ogrodniczek2 Re: Morze 08.04.15, 22:03
      Czasy się zmieniają, rosną nasze wymagania. Przy wyjazdach wakacyjnych z żoną szukamy miejsc urokliwych, gdzie zastać można miłą i życzliwą atmosferę. Hotel Bałtyk ( tutaj jest ich strona www.baltyk-hotel.pl/pl/galerie-hotelu-baltyk/hotel-wczasowy-baltyk.html ) spełnia te wymagania. Sama lokalizacja, widoki z tarasów i balkonów, przejrzyste powietrze zasługują na wyróżnienie. Warto też wziąć ze sobą rowery, jak ktoś bardzo lubi jeździć. W Niechorzu jest bardzo długa trasa rowerowa. Właściciele w porządku. Za taką cenę warunki rewelacyjne. Dookoła pełno barów i restauracji. Był to bardzo udany urlop. Wyjątkowość temu miejscu nadaje złoty piasek szerokich plaż. Przesympatyczny i uczynny personel. Ciekawe i zaczarowane miejsce.
      • agaklimek Re: Morze 22.07.15, 10:56
        W Świnoujściu nie mam doświadczeń, ale znam przyjazny hotel po drugiej stronie wybrzeża. W Krynicy Morskiej jest Hotel Landrynka www.hotel-landrynka.pl/krynica-morska/hotel. Mają basen kryty, więc nawet jak pogoda nie dopisze to można popływać.
    • krystyna.nowacka Re: Morze 01.12.15, 14:13
      W zależności co lubicie , jak zależy Wam na spkojnej i niedrogiej miejscowości to ja polecam Dąbki . Jeśli lubiecie gwar i lans to na pewno tutaj tego nie ma . Super plaża nad morzem lub nad jeziorem w zależności kto co lubi . My byliśmy w osrodku Kotwica ( www.domkikotwica.pl) mają mega plac zabaw dla dzieciaków .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka