Dodaj do ulubionych

Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zimą

29.09.13, 17:58
Góry obojętnie które smile zależy mi na dobrym standardzie ( wygodne, ciepłe, przytulne pokoje), ładnych widokach, uczciwym jedzeniu (śniadania i obiadokolacje), może być ewentualnie aneks kuchenny i jakaś fajna jadłodajnia w pobliżu, i koniecznie jakiejś górce w pobliżu, żeby dzieciaki na saneczkach mogły pozjeżdżać, bałwana ulepić, byłoby idealnie gdyby w pobliżu był wyciąg, taki dla początkujących, małych narciarzy i wypożyczalnia. Jeśli ktoś zna takie cudo, to proszę o cynk smile
Obserwuj wątek
    • zembiczek Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 29.09.13, 20:12
      Co prawda nie byłam, wiem, że gospodarze mili ładnie w środku. Mam nadzieję, że tak naprawdę jest.
      www.majerz.pl
      • lillylive Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 29.09.13, 20:57
        Też jestem zainteresowana,ciekawy wątek!
      • kasiaszara Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 30.09.13, 07:49
        Dzięki, ta willa majerz wygląda bardzo ok. Może jeszcze ktoś coś, przy okazji ? smile
    • magdadd Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 05.10.13, 22:07
      Ciekawy wątek, sama miałam podobny zakładać smile Też już rozglądam się za czymś fajnym na zimę dla nas.
      Może nie na temat bo konkretnej kwatery nie polecimy (za blisko tam mamy i zawsze no prawie były to jednodniowe wypady) ale jeśli chodzi o miejscowość to Brenna jest fajna na sanki. A i wyciągi są, lodowisko i inne atrakcje dla dzieci. W tę zimę chcielibyśmy gdzieś indziej ale jak się nie znajdzie to chyba Brenną wybierzemy na dłużej.

Czekam na rozwinięcie wątku i inne propozycje smile
    • gabi171 Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 06.10.13, 17:52
      a ja bylam z Rodzina w Pensjonacie L&B w Karpaczu. jesli chodzi o wyzywienie- tylko śniadania- za to pyszne z nalesnikami codziennie. sala z kominkiem - myślę, że zimą będzie się paliło i będzie jeszcze fajniej. Byliśmy w pokoju "bocznym" - piekny widok na góry- z drugije strony widok na Chojnik. a juz szczególnie polecam pokój na ostatnim piętrze- apartament oraz dwa pokoje poniżej- widok na całą panoramę- wtedy nie było miejsc. pozdrawiam
      • reksio179 Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 13.06.14, 11:36
        Zarówno zimą jaki i latem na pobyt w górach mogę wam polecić Pensjonat L&B w Karpaczu. Jest on śliczne położony, w spokojnej części Karpacza Górnego. Można tam na prawdę fajnie wypocząć, w ładnych i czystych pokojach z przestronnymi balkonami które umożliwiają podziwianie panoramy górskiej. W pensjonacie pracuje miła i profesjonalna obsługa. Można tam skorzystać z dodatkowych atrakcji takich jak sauna czy jakuzzi.
        Polecam.
    • camel_3d agroturystyka 08.10.13, 13:50
      ja znam dwa gospodarstwa agro w sudetach, oba sprawdzone osobiscie i jestem zachwycony.

willa greta w swierzawie
      i pod srebrna gora w jezowie sudeckim.

• ok_br Re: agroturystyka 08.10.13, 14:34
        Willa Greta jest super, jak się trafi na taki przestrzenny pokój jak ja miałam z dziećmi. Koleżanka ze swoimi dziećmi mieszkała w jakiejś klitce na poddaszu i nie było to fajne sad

Jedzenie i gospodarze i otoczenie - bez zarzutu.
        • camel_3d Re: agroturystyka 09.10.13, 15:33
          no ja mialem fuksasmile

z dzieckiem dostalismy duzy pokoj..na dole 2 lozka, na gorze jednen wielki materacsmile tez na poddaszu smile

innych pokoi nie znam
    • sebastianm85 Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 11.10.13, 17:55
      Podaję kilka przykładowych:

Villa Greta
      Chata Cyborga
      Noclegi w górach w Małopolsce

Pozdrawiam!
    • rafakoralowa123 Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 07.11.13, 23:11
      Polecam Willa Wichrowe Wzgórza w Brennej - k. Wisły, Ustronia Super promocje na ferie zimowe, maj , czerwiec i wrzesień. Ładne pokoje i apartamenty z aneksami kuchennymi. Obiady można zamówić z restauracji. Bawialnia ,parking,świetlica z kominkiem. www.brenna.kgg.pl
      A tak na przyszłość na lato - domki Rafa w Sarbinowie nad morzem www.rafa.kgg.pl
      Tam duzo dzieci od maja i czerwca , bo dobre ceny!!!
      • mamanaobcasachad Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 02.12.13, 14:12
        A ja polecam Wille Pod Dębami w Rabce Zdrój. Właściciele mili, fajne otoczenie, na każdym piętrze aneks kuchenny. Pokoje czyste nowe. Jest sala zabaw i ma być też wykończony nie długo zamknięty małpi gaj. Ceny przystępne. Dzieci na pewno nie będą się nudzić bo właścicielka ma czwórkę swoich, bardzo przyjazną i chętną do zabawy. Sama Rabka super malownicza dla dzieci idealna. W pobliskim markecie jest duża bawialnia na kiepską pogodę no i park zdrojowy przeuroczy. Na obiady polecam restaurację "Caskada" zaraz przy parku. Tanio i solidne porcje.

www.poddebami.net
    • kasiaszara Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 18.12.13, 08:28
      ale podałeś zły adres, nie ma takiej strony, bez tej literówki ( ą, w "z rodziną"), też nie wchodzi...
    • nataliaf80 Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 28.01.14, 15:59
      Ja tez polecam Rabkę-Zdrój i Wille Pod Dębami.
      Wielki ogród z placem zabaw, w środku dwie sale zabaw dla dzieci. Jak dla mnie bomba. Dzieci widywałam tylko w nocy w łóżkach smile polecam gorąco.
      • agulka04 Re: Miły pensjonat lub agroturystyka w górach zim 29.01.14, 18:26
        Osobiście sprawdziłam w zeszłym tygodniu - Pokoje "Bartek" w Białce Tatrzańskiej. Można wykupić śniadania i obiadokolacje, jest aneks kuchenny, miejsce na przechowywanie nart. Zaraz obok są: przystanek bezpłatnych busów na Kotelnicę, sklep, mały stok (250m) z wypożyczalnią sprzętu i instruktorami i karczmą.
        www.bialka.net/bartek/
        Ogólnie ulica Pod Grapą nr 20-45 to bardzo dobra lokalizacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka