Dodaj do ulubionych

mama z małym dzieckiem nad morzem- dokąd?

12.03.14, 13:08
szukam dla koleżanki ośrodka/katery nad polskim morzem gdzie wypoczęłaby z 4latnią córką. Chodzi o miejsce przystosowane dla rodzin(plac zabaw, może jakaś sala zabaw wew.) i najlepiej w miejscowości typu Łeba- czyli by nie byłą to zupełna dziura. Macie co sprawdzonego?
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: mama z małym dzieckiem nad morzem- dokąd? 13.03.14, 17:43
      ja jadę już kolejny raz do Chaty Rybaka w Ustroniu Morskim ale tym razem z trójką dzieci w tym roczniak, 4 latek i 14 letnia nastolatka
      polecam ...pisałam już wiele razy o tym pensjonacie
      dla mnie najważniejsze jest to że dzieci się nie nudzą a ja ładuję moje akumulatory leżąc w hamaku w ogrodzie
    • albatros38 Re: mama z małym dzieckiem nad morzem- dokąd? 17.03.14, 22:19
      Witam,
      Ja wykupiłem z córeczką 4 latka wakacje w Jarosławcu, Hotel Król Plaza Spa.
      A Koleżanka coś wybrała ?
      • marala Re: mama z małym dzieckiem nad morzem- dokąd? 18.03.14, 21:19
        Geovitę w Dźwirzynie. Dziś zarezerwowała ostatni pokój jednoosobowy z małżeńskim łóżkiem, więc z córeczka spokojnie się wyśpią. 13 dni z 3 posiłkami(do tego możliwość wyboru diety bezglutenowej) to koszt ok 1600zł. Uważam ze za ten poziom wypoczynku to super cena. Acha jedzie w pierwszej połowie czerwca.
        • albatros38 Re: mama z małym dzieckiem nad morzem- dokąd? 20.03.14, 22:35
          NO to cena faktycznie super. Ale dziecko musi być chyba poniżej 4 lat. Bo jak ja podliczyłem w lipcu wyjazd dla siebie i dziecka powyżej 4 lat to wyszło 5200 PLN ! Trochę dużo jak za Polskie morze sad
    • mirszy Łeba 21.03.14, 11:58
      Zapraszam www.intercamp84.eu
      domki z aneksem kuchennym i pełnym węzłem sanitarnym, plac zabaw, wewnętrzna sala zabaw. Do plaży 250 m.
      Latem otwarty basen (już się buduje smile )
    • adamwylly Re: mama z małym dzieckiem nad morzem- dokąd? 25.04.14, 11:42
      ośrodek Dukat SPA nad morzem w Dąbkach położony kilka metrów od morza - polecam z czystym sumieniem - idealne miejsce na rodzinny wypoczynek.
      Ogrom atrakcji dla dzieci w każdym wieku oraz dla dorosłych

Wczasy z dzieckiem nad morzem

• wolkowa32 Re: mama z małym dzieckiem nad morzem- dokąd? 09.05.14, 13:43
        adamwylly napisał:

> ośrodek Dukat SPA nad morzem w Dąbkach położ
        > ony kilka metrów od morza - polecam z czystym sumieniem - idealne miejsce na r
        > odzinny wypoczynek.
        > Ogrom atrakcji dla dzieci w każdym wieku oraz dla dorosłych
        >
        >
        >
        >
        > Wczasy z dzieckiem nad morzem
        >
        >

W Dźwirzynie jest bardzo fajny hotel, Senator, bezpieczny dla dzieciakow. Ma sporo atrakcji np sale do zabaw dla dzieci. bylismy tam rodzinką w zeszłe wakacje, sniadania i kolacje jedlismy w restauracji, dzieci sie wyszalały i wszyscy byli zadowoleni smile
    • karo.lacz Re: mama z małym dzieckiem nad morzem- dokąd? 28.04.14, 12:31
      Witam wszystkie Mamy,

mam ogromną prośbę o wypełnienie ankiety potrzebnej do napisania pracy magisterskiej. Ankieta dotyczy wyjazdów z dziećmi, w szczególności tego, jaką ofertę dla dzieci mają obiekty noclegowe.

Będę wdzięczna za wypełnienie!
      docs.google.com/forms/d/1PS-agD0pYTZ11yhu-hvSvdyrmWYbsCk_Fy0ZNcyIgGI/viewform?usp=mail_form_link
      Pozdrawiam
    • ewr Re: mama z małym dzieckiem nad morzem- dokąd? 21.05.14, 11:35
      Szczerze polecam Villa Mariner w Mielnie. Pensjonat ma 3 lata, byłam na samym początku. Jedzenie bardzo dobre, wokoło piękna okolica i wszędzie blisko. Na terenie ośrodka plac zabaw dla dzieci (zaraz przy kawiarni na świeżym powietrzu, gdzie można pić kawkę i obserwować dziecko) i przemiłe panie opiekunki, które prowadzą klub malucha.
      Bardzo blisko do samej plaży.
      Zawsze jade w nowe miejsce z duszą na ramieniu, że na miejscu zastanę Sodomę i Gomorę, ale tutaj czeka tylko miłe rozczarowanie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka