28.05.14, 21:15
Dziewczyny, martwię się o Córcię. W niedzielę wróciliśmy z Turcji. Tam Hanię pogryzły trochę komary. Miała niewielkie czwerwone plamki na skórze. Bez żadnych wypukłości i tak dalej. (nie jak nasze komary). Od wczoraj te plamki zaczynają być wypukłe, a w dodatku nie jestem pewna czy nie pojawiają się nowe. Dziś wieczorem je policzyłam - jutro się okaże. Przesyłam zdjęcie. Czy wiecie może co to za cholera? Może to wcale nie komary? Dodam, że nie swędzi i że w piątek (jeszcze w turcji) miała przez dobę wysoką gorączkę, a potem po prostu przeszło. Żadnych innych objawów. https://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0019dfa1de49ce91.html
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Turcja 30.05.14, 11:12
      dopiero co wróciłam z Turcji i też pogryzły mnie trochę komary, ślady wyglądały bardzo podobnie

a jak dziś jest?
      przy okazji, a może to bardoz łagodna forma ospy wietrznej? u mojego synka bardzo podobnie wyglądało, w innych miejscach też ma, czy tylko na tej rączce?
    • nombrilek Re: Turcja 03.06.14, 14:08

Wiadomo co to było?
      Przeszło już?
      • majk-anet Re: Turcja 04.06.14, 22:21
        Na jednym z wyjazdów w Turcji też widziałam dziewczynkę pogryzioną, wyglądało to groźnie, jak ospa, ale to były roje komarów, po kilku dniach przeszło. Matka tej dziewczynki podawała dziecku wapno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka