Dodaj do ulubionych

OW Medyk Jantar

24.08.14, 22:12
Wczoraj wróciliśmy z Medyka w Jantarze i ponieważ jestem dość rozczarowana pobytem, postanowiłam dodać swoją opinię.

Zaczynając od pozytywów: Byliśmy zakwaterowani w nowym domku. Jest czysto i ładnie. Plusem są też place zabaw - umiejscowione przy wiacie/pizzeri, gdzie rodzice mogą posiedzieć, porozmawiać, napić się piwa i mieć dzieciaki na oku. Obsługa dość miła. Plusem jest też melex dowożący wczasowiczów na plażę.

Minusy: basen odkryty - wg informacji na stronie woda miała być podgrzewana (chyba do 15st, bo była tak zimna, ze nie można było wejść), basen kryty - przy rezerwacji otrzymałam informację, że jest na terenie ośrodka i w cenie pobytu jest codziennie 45 min. Okazało się że jest na terenie drugiego ośrodka i skorzystanie jest płatne. Wyżywienie jest mało urozmaicone. Na śniadania codziennie to samo. Wprowadzono obiadokolacje, które były zwyczajnie niesmaczne. Zrezygnowaliśmy z obiadokolacji, na rzecz obiadu i kolacji i ta opcja okazała się lepsza.
Animacje dla dzieci - pomyłka. Dzieci przez cały czas wykonywały prace plastyczne i grały w monopol. Zero inicjatywy ze strony Pani. Dyskoteki dla dzieci? Malowanie buziek? Zdjęcia z zabaw dziecięcych w ośrodku? Kpina! Ośrodek nie dysponuje salą zabaw dla dzieci. Jedyne zabawki to te, które pani od animacji ze sobą przywiezie, czyli kilka gier planszowych, pudełko klocków i kredki.

Generalnie nie polecam, a już na pewno nie za tą cenę.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka