a.ziemkiewicz1 22.11.04, 20:05 Szukam osób, które latem były w Sarbinowie. Konkretnie chodzi mi o ośrodki Izabela i Monika widziałam ich stronę internetową i wygląda to zachęcająco a jak jest naprwdę? proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanya00 Re: Sarbinowo, kto był? 30.11.04, 00:47 ja mieszkam w sarbinowie,moze cie to zainteresuje.pozdrawiam hania Odpowiedz Link Zgłoś
a.ziemkiewicz1 Re: Sarbinowo, kto był? 30.11.04, 20:25 czy możesz mi napisać jak wygląda miejscowość, jak oceniasz ośrodki Monika i Izabela, a może sama coś wynajmujesz? Szukam czegoś fajnego na wakacje z 2 letnią córcią Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: Sarbinowo, kto był? 30.11.04, 22:22 witaj.nie wiem czy piszac o izabeli masz na mysli domki?jezeli tak to sa ok.najlepszym tu osrodkiem jest adhara.ma jeden minus,jest chyba drogi.a samo sarbinowo jest dobre przede wszystkim ze wzgledu na dzieci.nie wiem czy bylas w mielnie.w tym roku uciekaly z mielna rodziny z dziecmi,straszny halas.u nas tego nie ma.miejscowosc malutka,w odpowiednich godzinach jest cisza,nie ma tylu przyulicznych,glosnych kafejek.i najwiekszy plus to plaza.najladniejsza jaka widzialam.a jezeli chodzi o monike to nie wiem jak tam jest.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nena22 Re: Sarbinowo, kto był? 30.12.04, 11:21 Ja byłam we wrzesniu w Sarbinowie, w Willi Carpe diem. sama miejscowość nie zachwyca. Jest to po prostu straszna dziura, ale na pewno jest spokojnie. Bardzo denerwowal mnie brak kawałk przyzwoitego chodnika, bo z dzieckiem, ktore ciągle się potyka, lub wózkiem, który nie ma popmpowanych kół nie łatwo się po tych wertepach poruszać. Plaża jest ładna, czysta i dosyć szeroka. Aczkolwiek na pewno na polskim wybrzeżu są ładniejsze np. w okolicach Karwii. Nic nie wiem na temat ośrodków o których piszesz ale z czystym sumieniem moge polecić miejsce w którym byłam, Willę Carpe Diem. www.carpediem.afr.pl. Domek nowy, czysty, pokoje z lodówką i wyposażeniem kuchennym. Duży ładny, zielony teren dokoła domu, huśtawki dla dzieci. ok 100m do plaży. Byłam bardzo z wakacji zadowolona, choć samo Sarbinowo na pewno nie jest ładną miejscowością. Jeśli masz jeszcze pytania to postaram sie odpowiedzieć. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
a.ziemkiewicz1 dzięki za odpowiedź 01.01.05, 21:26 wielkie dzięki za info, chyba jednak zrezygnuję z tej miejscowości skoro sa problemy z chodnikami itd. mam za daleko żeby jechać dla samej plaży myślałam że okolica jest ładna (tak wynikało z innych postów) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: dzięki za odpowiedź 04.01.05, 02:18 nie pisalam czy jest ladnie czy brzydko.pisalam,ze jest spokojnie i ladna plaza.a jadac z dziecmi to mnie przede wszystkim interesuje.a co do chodnikow to juz prawie w 100%wymienione. Odpowiedz Link Zgłoś
joga1979 Re: Sarbinowo, kto był? 09.01.05, 17:33 Witam! Lipa pierwsza klasa! Jeżeli masz dziecko do lat 5 i lubisz : ciszę, spokój i totalną nudę to polecam! My byliśmy w Sarbinowie i co drugi dzień jeździliśmy do Mielna. Nasze dzieci 8 i 11 lat potrzebowały więcej rozrywki, tam (Sarbinowo) niestety nic ciekawego nie znaleźliśmy.Oferta w internecie była bardzo atrakcyjna, a okazała się wielka "klapa". Nie polecam!!!Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika31 Re: Sarbinowo, kto był? 09.01.05, 21:05 Hej w zeszlym roku mieszkałam vis a vis Izabeli. Bardzo mi się to podobalo i nawet przymierzałam się zapytać o ceny na przyszły rok. Domki wyglądały bardzo schludnie. Śliczne, kolorowe zabawki na placyku dla dzieci. Ogrodzone siatką. Spokojnie dziecko mogło latać i być niemalże cały czas na widoku, bo w sumie to nieduży teren, chyba z 7-8 domków. Nad samą plażą. Ja mieszkałam w ośrodku Pod Brzozą czy jakoś tak. Teren bardzo duży, dużo domków i pole namiotowe, także cały czas trzeba było za dzieckiem latać. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: Sarbinowo, kto był? 11.01.05, 13:13 Hej, byłam tam i więcej naprawde nie pojadę.Może i spokojnie ale tak nudno że ręce opadają. tez zastanawiam się nad miejscem na wakacje z dwulatką ale tam zanudziłaby się. Wolę może i głośniejszą miejscowość- dziecko ma tam więcej atrakcji, "wymęczy się " za dnia i szybciej zasypia :o) Pozdrawiam-Agata Ps.Po nas była tam moja babcia(70 lat) i jak się ją zapyta o Sarbinowo to potrafi narzekać ze 3 godzinki :o)Wynudziła się potwornie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: Sarbinowo, kto był? 11.01.05, 22:39 Mnie bardzo się w Sarbinowie podobało, ale jeździłam przeważnie w czerwcu więc było spokojnie a tego właśnie oczekiwałam. Bez żadnych dużych dyskotek, wiecznie grającej muzyki czy ogromu rozbawionej młodzieży. Faktycznie jest bardzo dużo rodzin z dziećmi. Ale byłam też kiedyś w sierpniu zgroza! nie było jak przejść chodnikiem! Samo "centrum" jest faktycznie niewielkie, także w przypadku brzydkiej pogody i braku samochodu niestety nudy. No oczywiście wszystko zależy w jakim towarzystwie się jedzie i jakie się ma sposoby na spędzanie wolnego czasu. W tym roku wybieram się już z prawie dwuletnią córką i też muszę się zastanowić. Myślę nad Niechorzem bo też mi się tam podobało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gogo0674 Re: Sarbinowo, kto był? 14.01.05, 15:11 Witam ja byłam w zeszłym roku w czerwcu w Ośrodku Wczasów Rodzinnych "Florian" sam osrodek jest na samym poczatku Sarbinowa ,mielismy okazje na dalekie spacery od centrum,chodzilismy tez do Chłopów (taka miejscowość),wypozyczylismy rowery i pojechalismy do Gasek by wejść na latarnie moroską,gdy jest pogoda to naprawde mozna fajnie spedzać czas,gdy padało siedzilismy w ośrodku i czytalismy bajki,malowali itd moje dzieci sie nie nudziły ,a bylismy juz drugi rok z rzędu w Sarbinowie,no i jeszcze jeden plus jak pisały dziewczyny wczesniej nie ma za duzo "okazji " by stracić pieniądze ,ja polecam Sarbinowo Odpowiedz Link Zgłoś