agnieszka_gk 16.02.05, 11:14 Witam, czy ktoś może zna ten ośrodek w łebie - ponoć działa od 5 lat. Wygląda nieźle, ale chciałabym poznać opinie wypoczywających juz tak forumowiczów. www.intercamp.ta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: Łeba - Gród Księcia 16.02.05, 12:59 Byłam tam w czerwcu 2004 z 10 msc synkiem i teściami. Domki bardzo fajne. Czyściutkie i zadbane, wszytsko w drewnie, firaneczki, obrusy, milutko. Na górze 2 sypialnie - 1 łózko podwóje i 1 pojedyńcze w każdej. łózka wygodne i nieskrzypiące. Zmieściło się też bez problemu łóżeczko turystyczne dla malucha. Na dole pokój dzienny ze stołem, krzesłami, TV, naroznikiem. Kuchnia z lodówką, kuchenką gazową, talerzami, szklankami, miskami, garnkami itd. Musieliśmy tylko dokupić ostry nóż, bo miejscowy był dość tępy. Łazienka z prysznicem, jest miska do prania. Wypożyczją za kaucją grzejnik, aby można się było dogrzać gdy jest za chłodno - byliśmy w I poł czerwca i bardzo nam sie przydał. Łazienka czyściustka, bez grzyba, nie zawilgocona. Na wyposażeniu domku leżaki, meble ogrodowe. Można wypozyczyć grilla. W ośrodku działa wypożyczalnia rowerów. Do plazy blisko, podobno 800m, ale droga asfaltowa, szeroki chodnik z kostki, wygodne zejście na plażę, bez schodków. Otoczenie domków zadbane, trawniki strzyżone na bieżącą, kwitnące róże przed każdym domkiem. nie ma dużych drzew, nie ma ostrych patyków. Puszczałam mojego malucha po trawie w skarpetkach. Jest plac zabaw dla dzieci, chustawki, zjeżdzalki Little Tikes. Ośrodek jest przy drodze do wydm w Rąbce i plaża na którą się wychodzi jest mniej zatłoczona niż w głównej części Łeby. Plażę w centrum Łeby oddziela od tej przy ośrodku wejście do portu rybackiego i jachtowego. Ale do centrum tez nie jest daleko 15min drogi. Parking dla smochodów, teren strzeżony. Jak będziesz mięć pytania pisz na priva. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś