dagbe 11.04.05, 13:12 Witam, zainteresowała mnie oferta obozu deskorolkowego: www.roza.pl/index.php?dir=oferta/poz&go=skejt Jednak nie mam żadnych informacji na temat samego biura. Będę wdzięczna za Wasze opinie. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liza51 Re: "Róża Wiatrów" z Łodzi 17.04.05, 22:00 dagbe napisała: > Witam, > zainteresowała mnie oferta obozu deskorolkowego: > www.roza.pl/index.php?dir=oferta/poz&go=skejt > Jednak nie mam żadnych informacji na temat samego biura. Będę wdzięczna za > Wasze opinie. Nic na temat biura nie wiem, ale ja też chętnie z dzieciakami poszalałabym na rolkach, na ... rodzinnym obozie Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: "Róża Wiatrów" z Łodzi 18.04.05, 11:20 Taki rodzinny obóz widziałam w ofercie: www.aktywne-wakacje.pl Nie wiem, czy tam mają akurat rolki, ale szaleństwo niewątpliwie jest rodzinne Pozdrowienia, Dagmara PS. Syn podekscytował się tym wyjazdem deskorolkowym a ja nadal nie mam nieoficjalnych informacji o tym biurze Nie wiem, czy wysłać go mimo to... Odpowiedz Link Zgłoś