maja285 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 11:23 czy ktoś tam był? mam sprzeczne informacje, jak daleko do plaży i jaka ta plaża jest w pobliżu tego ośrodka. będę wdzięczna za każdą odpowiedź, bo mam duży mętlik w glowie i nie wiem czy się nie wycofać z rezerwacji. Czy ten ośrodek jest w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 19:30 naprawde nikt? Odpowiedz Link Zgłoś
karol987 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 22:46 ja też tam jadę i proszę odezwijcie się jeśli znacie ten ośrodek.Maja słuchaj wiem tyle,że ośrodek nie jest w centrum to raczej zachodnia część Pobierowa.Mają stronę w necie ale jakiś czas jest nieaktywna http:/www.polo.ta.pl.Znajdź przez google plan Pobierowa i zobacz ulica Wspólna do plaży gdzieś 150m. Odpowiedz Link Zgłoś
karol987 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 22:47 www.polo.ta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 22:58 mam nadzieję ,że będziemy zadowoleniczekam na wiadomości po powrocie bo ja jadę dopiero w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
karol987 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 23:10 Maja zobacz plan ulica Wspólna jest jedną z pierwszych od zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 23:36 widziałam, to chyba dobrze? wnioskuję, że w związku z tym jest to daleko od centrum??????Więc może cisza i spokój Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 04.06.05, 08:35 Maju, to ja Gosia. Polo jest jakieś 15 minut z wózkiem do zejścia na plażę, ładna trasa. Niedaleko delikatesy. To bliziutko, i zaufaj mi: Plaża przepiękna: szeroka i piaszczysta: kamyków nawet do budowy zamku brakowało i trzeba było w wodzie szukać )) ja jadę do Admirała. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_m Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 26.03.06, 10:58 Hej! Jestem z Głogowa (dolnyslask)bylam w Pobierowie w osrodku Polo na obozie sportowym.Tam jest super !!! mozna naprawde wypoczac domki sa swietne takie male goralkie chatki bardzo mi sie podobja.Do moza jest bliskoprzechodzlismy przez lasek a do miasta 10 min.Zamierzam wybrac sie tam z chlopqkiem i ze znajomymi musze im pokazac te cudowne miejsce.TYlko szukam stronek gdzie moglabym sie konkretnie dowiedziec ile co kosztuje.Dzieki za wszelkie informacje .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siwa7 Malgorzata9..... 29.03.06, 00:02 Witaj! Jedziesz pierwszy raz do "Admirala"? Wiesz cos wiecej o tym osrodku niz z ich strony internetowej? Pytalam juz jakis czas temu na forum o ten osrodek,ale nie odpisal nikt kto juz by tam byl.Chcialam sie tam wybrac z 2,5 letnia corcia.Bede wdzieczna za odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siwa7 Malgorzata9.....cd. 29.03.06, 00:06 Dopiero teraz zobaczylam,ze Twoj wpis jest z zeszlego roku Wiec juz tam bylas Moglabys napisac cos o warunkach(jedzenie,wyposazenie domkow...). Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 28.03.06, 20:37 a ile płacisz? Odpowiedz Link Zgłoś