Dodaj do ulubionych

Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne

03.06.05, 11:20
Obserwuj wątek
    • maja285 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 11:23
      czy ktoś tam był? mam sprzeczne informacje, jak daleko do plaży i jaka ta plaża
      jest w pobliżu tego ośrodka. będę wdzięczna za każdą odpowiedź, bo mam duży
      mętlik w glowie i nie wiem czy się nie wycofać z rezerwacji. Czy ten ośrodek
      jest w centrum?
    • maja285 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 19:30
      naprawde nikt?
    • karol987 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 22:46
      ja też tam jadę i proszę odezwijcie się jeśli znacie ten ośrodek.Maja słuchaj
      wiem tyle,że ośrodek nie jest w centrum to raczej zachodnia część
      Pobierowa.Mają stronę w necie ale jakiś czas jest nieaktywna
      http:/www.polo.ta.pl.Znajdź przez google plan Pobierowa i zobacz ulica Wspólna
      do plaży gdzieś 150m.
      • karol987 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 22:47
        www.polo.ta.pl/
    • maja285 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 22:58
      mam nadzieję ,że będziemy zadowolenismileczekam na wiadomości po powrocie bo ja
      jadę dopiero w sierpniu
    • karol987 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 23:10
      Maja zobacz plan ulica Wspólna jest jedną z pierwszych od zachodu
      • maja285 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 03.06.05, 23:36
        widziałam, to chyba dobrze? wnioskuję, że w związku z tym jest to daleko od
        centrum??????Więc może cisza i spokójsmile
        • malgorzata9 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 04.06.05, 08:35
          Maju, to ja Gosia. Polo jest jakieś 15 minut z wózkiem do zejścia na plażę,
          ładna trasa. Niedaleko delikatesy. To bliziutko, i zaufaj mi: Plaża przepiękna:
          szeroka i piaszczysta: kamyków nawet do budowy zamku brakowało i trzeba było w
          wodzie szukać smile)) ja jadę do Admirała.
          • agatha_m Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 26.03.06, 10:58
            Hej! Jestem z Głogowa (dolnyslask)bylam w Pobierowie w osrodku Polo na obozie
            sportowym.Tam jest super !!! mozna naprawde wypoczac domki sa swietne takie male
            goralkie chatki bardzo mi sie podobja.Do moza jest bliskoprzechodzlismy przez
            lasek a do miasta 10 min.Zamierzam wybrac sie tam z chlopqkiem i ze znajomymi
            musze im pokazac te cudowne miejsce.TYlko szukam stronek gdzie moglabym sie
            konkretnie dowiedziec ile co kosztuje.Dzieki za wszelkie informacje .Pozdrawiamsmile
          • siwa7 Malgorzata9..... 29.03.06, 00:02
            Witaj! Jedziesz pierwszy raz do "Admirala"? Wiesz cos wiecej o tym osrodku niz z
            ich strony internetowej? Pytalam juz jakis czas temu na forum o ten osrodek,ale
            nie odpisal nikt kto juz by tam byl.Chcialam sie tam wybrac z 2,5 letnia
            corcia.Bede wdzieczna za odpowiedz smile
            Pozdrawiam
            • siwa7 Malgorzata9.....cd. 29.03.06, 00:06
              Dopiero teraz zobaczylam,ze Twoj wpis jest z zeszlego roku wink
              Wiec juz tam bylas smile Moglabys napisac cos o warunkach(jedzenie,wyposazenie
              domkow...). Z gory dziekuje!
    • bba75 Re: Ośrodek Wypoczynkowy POLO w Pobierowie-pilne 28.03.06, 20:37
      a ile płacisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka