grenta 16.06.05, 23:07 Jak tam wasze wakacyjne plany??? My planujemy wyjad nad morze, ale chyba nic z tego, bo obdzwoniłam już kilkadziesiąt ofert z internetu i... nic nie znalazłam w pasującym nam terminie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 16.06.05, 23:09 Mogę podać ci numer do miłej Pani z Kołobrzegu. Wynajmuje ona mieszkanie,może dogadacie się co do terminu? Odpowiedz Link Zgłoś
grenta do czajkax 16.06.05, 23:15 Kołobrzeg niestety odpada (za daleko), a poza tym wolę jakieś spokojniejsze miejsce, ale dzięki za dobre chęci Jak nie morze to pozostaną nieśmiertelne góry (Beskid Żywiecki), jeździmy tam od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
wroobel13 Re: do czajkax 20.03.06, 08:20 a moze inne góry zapraszam w tatry zajrzyj www.cichosza.pl może się spodoba pozdrawiam w. Odpowiedz Link Zgłoś
ani1970 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 16.06.05, 23:45 Mazury i spływ kajakowy - super przygoda polecam. Juz nie mogę sie doczekać, a urlop dopiero pod koniec lipca Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 08:08 jak wszystko dobrze pójdzie to na początku lipca jedziemy w czwórkę do Chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 do kasper68 17.06.05, 08:45 mam pytanko jedziecie autem czy samolotem??? ja sie zastanawiam na wrzesniem w Chorwacji ale tylko samolotem bo synek za mały na taka dluga podroz autem Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: do kasper68 17.06.05, 14:41 Ja jadę samochodem z dwójką dzieci- 11 i 2 lata. Wolę jechać samochodem bo nie jestem wtedy od nikogo zależna, organizuję sobie sama czas - gdy się chce pojechać na zwiedzanie to ja decyduję o której wyjeżdżam i o której wracam. My zawsze jeździmy do apartamentów, co w przypadku małych dzieci ma duże znaczenie bo można samemu przygotować jedzenie które jest odpowiednie dla dzieci i ma się pewność, że jest świeże. Nie jest się też ograniczonym porami posiłków co w wypadku małych dzieci jest dużym udogodnieniem. W zeszłym roku też byliśmy w Chorwacji i małej (miała wtedy 1,5 roku) nic się nie stało. A mieliśmy dziwną trasę bo najpierw jechaliśmy nad Bałtyk- 700 km, na miejscu stwierdziliśmy, że jest za zimno i na drugi dzień wracaliśmy do domu (następne 700 km), by po przepakowaniu następnego dnia po południu pojechaliśmy do Podacy (następne 1200 km). Dziecko podróż zniosło dobrze, tym bardziej że mamy samochód z klimatyzacją. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 08:45 Do Chłapowa z przyczepą. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.tadka Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 09:03 Francja: Atlantyk, zamki nad Loarą i Paryż. Jedziemy autem. We wrześniu. Na trzy tygodnie. Już nie mogą się doczekać )) Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka3 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.03.06, 15:01 Witam! Właśnie do Paryża z naszą 15-miesięczną córeczką. Wy jesteście już po wyprawie. Proszę o relację i wskazówki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 09:31 A ja już jutro na Wegry!!!!!! Na dwa tygdonie, samochodem, pod namiot - w trójkę.... Już jestem spakowana i dogorewam ostatnie gdoziny w pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 10:36 Łeba, w sierpniu. Już mamy wynajęty piękny domek. W tym roku niestety tylko na 10 dni, ze względu na pracę męża . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
misiek.kasia Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 10:54 Hej.My jedziemy do Jastarni na 10 dni.Na szczęście udało nam się coś wynająć.Jedziemy 15 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 11:25 Nad morze, najchetniej Półwysep Helski- jeszcze nic nie znalazłam, wiec moze jak rok temu , na żywioł??? W ubiegłym roku w połowie lipca z dwójką dzieci ( wtedy 2,5 i 6 lat) wyruszylismy nad morze bez konkretnego planu Zatrzymaliśmy sie na chwilę w Pucku i w Chałupach a ostatecznie wyladowalismy w Jastarni- zostalismy w samochodzie, a mąż w ciągu pół godziny znalazł kwaterę ( 80 zł na dobę za nasza czwórkę). Być moze w tym roku powtórzymy ten manewr) Odpowiedz Link Zgłoś
merusia Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 11:58 80 pln za cztery osoby czy od osoby!!!!???? chyba nigdzie na Helu nie jest tak tanio, hmm Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 13:07 W zasadzie za 3- Julka miała 2,5 roku i za nia nie płaciliśmy ( pokój był z trzema tapczanami, na 2 zsunietych spalismy z Julą). Mam nadzieje w tym roku znależć kwaterę w podobnej lub niewiele wyzszej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 11:53 A my na wieś, bo ja gruba jestem i mnie na plaże nie wpuszczą Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 17.06.05, 12:08 Ja od 16 lipca - Władysławowo. pozdrawiam, ps. może ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
merusia Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 21.06.05, 19:59 ja tez, ja tez... chociaz nie przepadam za władysławowem,ale rodzice maja tam dom ,wiec nie mam wyjscia Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena2 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 23.06.05, 13:51 Ja tez do Władysławowa od 26 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 24.06.05, 09:24 my też Władysławowo od 4 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 24.06.05, 12:14 Ale nas będzie dużo we Władysławowie i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
agazet3 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 24.06.05, 22:07 A ja Karwia od 14 lipca. Także też blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
ewska26 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 21.03.06, 09:07 Ja także Karwia,ale od 29 lipca. Agazet3 gdzie się zatrzymujesz jeśli mogę wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_zam Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 21.03.06, 12:31 Ja do Dębek od 16 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 21.03.06, 17:15 A ja jak wszystko dobrze pójdzie będę się byczyć trzy tygodnie we Włoszech, ale nie nad morzem - 2 tygodnie nad Gardą i tydzień nad jez. Trasimeno. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 21.03.06, 21:26 U nas tez jak wszystko bedzie ok, to jedziemy na przełomie czerwca i lipca do Włoch (troche taniej). Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena75 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 22.03.06, 12:42 iwonesik czy mogłabyś podac namiar na kwaterę bądź hotel do ktorego jedziecie, jaki region Wloch? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 22.03.06, 18:20 Siostra mojego męża mieszka mieszka we Włoszech więc ma znależć coś w miarę taniego. Ja wolałabym domek na capingu, ale ona pewnie wybierze kwatere. Jeżeli będę juz coś wiedziała konkretnie odezwę się. Przyslij mi na e-maila gazetowego namiar na siebie, to nie zapomnę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakowalska2 Re: Gdzie wybieracie się na urlop? 01.04.06, 16:39 Witam, Proponuje wakacje nad morzem- w Karwi. To malutka miejscowość położona około 60 km od Gdańska. Posiadam pokoje do wynajęcia- bardzo blisko morza- każdy pokój posiada własną łazienkę i balkon. Ponadto znajdziecie Państwo w pokoju Tv, czajnik, sztućce. Ponadto zapewniamy dostęp do nowocześnie urządzonej kuchni- lodówka, kuchnia gazowa, mikrofalówka oraz wszelkie naczynia i garnki. Dla dzieci proponujemy zniżki. Więcej informacji: www.polwysep.pl ( baza noclegowa) lub pod nr. Tel. 605042424 ( wieczorem) Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś