edit30 20.09.05, 01:00 Własnie wróciłam z Majorki z dwuletnim synkiem. Bylismy w Porto d'Alcudia. Jesli macie pytania to chetnie odpowiem, bo sama korzystalam z Waszych rad przed wyjazdem i sporo mi to pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: Wrócilam z Majorki z 2-latkiem 20.09.05, 12:54 A z jakim biurem byłaś? W jakim hotelu? Czy byłaś zadowolona? Jakie udogodnienia dla dzieci posiadali? Co polecałabyś do zwiedzania na Majorce z dwulatkiem? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
edit30 Re: Wrócilam z Majorki z 2-latkiem 20.09.05, 22:46 Wakacje zorganizowalismy we wlasnym zakresie - wynajelismy mieszkanie, dolot wlasny. Z synkiem nie jezdzilismy na wycieczki, bo Alkudia to prawdziwy raj dla dzieci - piekna plaza, plytkie, czyste morze i duzo placow zabaw. Sami (synek zostawal z babcia) bylismy w Palmie noca, na targu w Ince(nie warto), Plynelismy do Sa Calobra, gdzie jest drugi najwiekszy wawoz w Europie. Fajna jest tez wycieczka zabytkowym pociagiem z Palmy do Soller, malowniczy jest Port de Soller. Mi mowiac szczerze tez zal bylo opuszczac plaze. Mysle ze z malym dzieckiem ten pociag bylby najbardziej odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś