dosiamamafilipa 19.02.06, 15:49 hej nie wybiera sie ktoras czasem do Rabki na pocztku marca ja jade z 3 latkiem i dwu miesieczniakiem szukam towarzystwa. Biore tez swoja mame do pomocy bo sama bym nie dala rady. dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katikaa Re: Rabka pocztek marca 20.02.06, 13:41 masz jakieś kwatery?? muszę wykorzystać urlop a sama trochę się obawiam wyjazdu z moją dwójeczką, może też wziąć mamę??? Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: Rabka pocztek marca 21.02.06, 15:41 hej my jednak niejedziemy malenstwo dostalo zapalenia oskrzeli (( mielismy jechac do willi ELA 45 zl z wyzywieniem pokoj zabaw do dyspozycji no i mozliwosc wypozyczenia lozeczka dla dzidzi, sanek pzdr i zycze udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
katikaa Re: Rabka pocztek marca 22.02.06, 14:44 od wczoraj u nas dla odmiany ospa, a urlopy juz zaklepane (ja i mama) z wyjazdu na razie nici, przynajmnie 2 tyg. w domu ale jakbyś mogła to podaj dokjsze namiary na te kwatery Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: Rabka pocztek marca 23.02.06, 20:56 www.willa.ela.region-rabka.pl/ vila i duzo zdrowka zycze Odpowiedz Link Zgłoś