ankaiw 26.02.06, 20:13 Czy może ktoś był w w/w pensjoancie? Czy można go z czystym sumieniem polecić na rodzinne wakacje z dwójką maluchów? Jak okolica, czy daleko jest do morza? Będę wdzięczna za opinie. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliviena Re: Pensjonat Nemo - Karwia 28.02.06, 10:15 Ja byłam tam dwa lata temu. Pensjonat jest godny polecenia, choć drogi. Jedyny mankamnet, to że za tą cenę pokoiki są naprawdę malutkie. Nasza mała miała dwa lata. Pokoik do zabaw ok. Śniadania trochę monotonne, ale da się wytrzymać. Cały wyjazd niestety zepsuła nam pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaiw Re: Pensjonat Nemo - Karwia 28.02.06, 13:32 Dzięki za info, ale pensjonat odpadł, bo są tam organizowane turnusy od - do. Nie można wybrać sobie dowolnego terminu. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
renatas4 Re: Pensjonat Nemo - Karwia 02.03.06, 13:18 Czy możecie podac adres internetowy tego pensjonatu? Odpowiedz Link Zgłoś
ankaiw Re: Pensjonat Nemo - Karwia 02.03.06, 13:45 www.nemo.karwia.com.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
jusimama1 Do Karwi? 02.03.06, 14:04 W Karwi jesr beznadziejnie.Jeździliśmy tam kilka lat z rzędu, a przez ten czas nawet poboczy nie zrobili.kiedy pada, brnie się w kałużach, kiedy jest upał,unoszą się tabuny kurzu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: Pensjonat Nemo - Karwia 23.03.06, 15:45 ale tam nie ma sniadań !!! pokoje rzeczywiście nie za duże - tylko wg mnie wyjeżdżam na wakacje nie po to żeby siedzieć w pokoju byłam w ubiegłym roku i w tym wybieram się również świetnie przygotowany plac do zabaw dla dzieci - wiele atrakcji zamykany parking cudowni właściciele zapewniający miłą atmosferę bardzo blisko do morza moje dzieciaki co wieczór szalały z gromadą innych "pensjonariuszy" i nie można ich było zagonić do łóżek jedyny mankament samo miasteczko czyli Karwia - obrzydliwa i przez lata (a jeździłam tak jeszcze w latach 70-tych) nic się nie zmieniło ((((( ale dzieci były zadowolone i jak dla mnie to było miarą sukcesu pobytu w Nemo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mondika Re: Pensjonat Nemo - Karwia 29.03.06, 22:05 Ja dwa razy z dziećmi byłam w Nautilusie, jak dla mnie - super. www.nautilus-karwia.pl/ Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ewakowalska2 Re: Pensjonat Nemo - Karwia 01.04.06, 16:36 Witam, Proponuje wakacje nad morzem- w Karwi. To malutka miejscowość położona około 60 km od Gdańska. Posiadam pokoje do wynajęcia- bardzo blisko morza- każdy pokój posiada własną łazienkę i balkon. Ponadto znajdziecie Państwo w pokoju Tv, czajnik, sztućce. Ponadto zapewniamy dostęp do nowocześnie urządzonej kuchni- lodówka, kuchnia gazowa, mikrofalówka oraz wszelkie naczynia i garnki. Dla dzieci proponujemy zniżki. Więcej informacji: www.polwysep.pl ( baza noclegowa) lub pod nr. Tel. 605042424 ( wieczorem) Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś