Dodaj do ulubionych

Ośrodek "Słońce" w Dąbkach

30.03.06, 14:16
Bardzo proszę o opinię o tym ośrodku, niewiele znalazłam póki co szukając na
forum. Wybieram się tam w drugiej połowie sierpnia z 1,5 rocznym
chłopczykiem. Na zdjęciach wygląda ok, nie jest zresztą też tanio, dlatego
mam orzech do zgryzienia czy warto? Drogie mamy pomóżcie. Jedynie
zastrzeżenie mam póki co do wielkości pokoju dwuosobowego, z tego co mi
powiedziano jest dość mały, nie wejdzie np. łóżeczko turystyczne, więc
będziemy musieli spać z małym
slonce.twojewczasy.com/index.php?strona=glowna
Obserwuj wątek
    • kam31 Re: Ośrodek "Słońce" w Dąbkach 04.04.06, 16:12
      Pisałam juz o tym osrodku wczesniej, pewnie czytałas na poprzednich stronach.
      Tak, pokój 2-osobowy nie jest duży. Łózeczko turystyczne nie wejdzie. Tzn. jak
      rozstawisz, to nie przejdziesz dookoła niego. Pokój dwuosobowy to dwa sosnowe
      łóżka jedno obok drugiego lub jedno takie małżeńskie, i miejsce na turystyczny
      stoliczek i dwa krzesełka plastykowe. Jak dołozysz wózek dla dziecka, jakis
      lezak i pare zabawek, to jest max. I łazienka, malutka, jak to w takim domku.
      Jest umywalka, sedes i prysznic, ale bez brodzika, tylko kratka ściekowa, więc
      mnie zawsze dobijało, że musze wycierac całą łazienke, bo woda ciekła gdzie
      chciała. Ale domki sa ciepłe, murowane, obłożone drewnem, fajnie sie w nich
      mieszka. Sa suche, nie było żadnej wilgoci. Jedynie wez ze sobą siatke do okna,
      chyba że teraz wszedzie sa, ja zakładałam sama, bo jak to w lecie, komary tna
      wieczorem. Ale to jak wszedzie. Ja bym tam jeszcze pojechała, gdybym rozwazała
      wakacje nad polskim morzem. Jak pisałam, nie było tam tanio, teraz pewnie ceny
      jeszcze wzrosły, poniewaz są posiłki, nie wiem czy są obowiązkowe? Ja miło
      wspominam samodzielne pichcenie i jedzenie na powietrzu, a obiady i tak
      jadłysmy na miescie.Uważam, że dla rodzinki z dzieckiem to dobre miejsce,
      czysto i plac zabaw, ładna trawka, zadnych psich brudów. Rozkładasz koc przed
      domkiem, dzieci sie bawia, nawet malutkie a ty lezak i relax. Oby tylko pogoda
      Ci dopisała, bo jak pada to wszedzie okropnie. I pamietaj o wózku, bo do morza
      kawałek, ale nie az tak strasznie daleko.
    • agnes0101 Re: Ośrodek "Słońce" w Dąbkach 05.04.06, 09:33
      Bardzo dziękuję za odpowiedź. Niestety nigdzie nie znalazłam opinii o tym
      ośrodku. Trochę mnie zmartwiłaś wielkością pokoju, ale trudno. Mam tylko
      nadzieję że dopisze pogoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka