magdalena.e 11.02.11, 18:27 slonca!!! chce do egiptu!!!! w irlandii zimno!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radioaktywny Re: chce... 11.02.11, 18:33 W kraju ojczystym też zimno, mglisto, mokro i ponuro... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.e Re: chce... 11.02.11, 18:44 no wlasnie! w calej europie pogoda depresyjna a w egipcie sloneczko!!! mimo niepewnej sytuacji politycznej!!! tez pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: chce... 11.02.11, 19:10 A ja chcee na mój Rejs, który musiałam zamienic na Teneryfeee .. No ale my to sobie możemy chcec... niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
ami.ra Re: chce... 11.02.11, 20:01 Ja tez chce....i kurcze jak pomyśle że od paru godzin byłabym w Ali Babie w słoneczku na plaży z drinkiem to szlag mnie trafia...a miało być 2 tygodniowe szaleństwo z duża grupą znajomych :( Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: chce... 11.02.11, 20:39 ja też chcę, chociaż dopiero co wróciłam.. liczę na spokój w sierpniu/wrześniu... Odpowiedz Link Zgłoś
doiwony12 Re: chce... 12.02.11, 15:27 Oby tylko islamisci nie przejeli wladzy ,szkoda rybek i pieknych raf.Mam nadzieje ze jeszcze bedzie mozna tam jezdzic Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczkoegiptu Re: chce... 12.02.11, 17:49 w hotelach niczego nie brakuje,jedzenia uśmiechu sympatii jak zwykle po uszy. Sami Egipcjanie byli zmartwieni ale tłumaczyli mi jeszcze kilka dni i będzie spokój, i mieli racje. To nie turyści są wrogami a Polaków lubią bardzo. Nie było żadnego zakazu wychodzenia z hoteli a kolesie z pałami byli tylko jeden dzień w Hurghadzie jak wojsko jeszcze nie przyjechało, armia, pilnowali swoich sklepów,przed kradzieżą, a nie naparzali sie na turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: chce... 12.02.11, 20:10 a pomyslec ze teraz moglam czekac na jakis dobry last :(( no szkoda szkoda, ale jeszcze tam wrocimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
caprio22 Re: chce... 12.02.11, 20:43 A ja lecę w piątek, właśnie zrobiłam rezerwację... Odpowiedz Link Zgłoś