studzienna 02.07.06, 00:15 Czy możecie plecić jakieś atrakcje w Ustroniu dla dwulatka? I miejsce gdzie można miło spędzić tydzień urlopu tamże? Dzięki za podpowiedzi i życzę wszystkim miłych wkacji) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mygdula Re: Wakacje w Ustroniu 02.07.06, 07:19 W Ustroniu to atrakcji jako takich poza plażą to chyba nie ma. Ja polecam kołobrzeg, są tam baseny, kina, sala zabaw dla dzieci, oraz jak co roku jest pelno różnych imprez i pokazów. A jeśli chodzi o zakwaterowanie to bardzo fajne jest tu: www.allegro.pl/item113155393_kolobrzeg_wynajem_kwater_i_mieszkan_nad_morzem.html Pozdrawiam i życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
aalfaa Re: Wakacje w Ustroniu 02.07.06, 08:50 Są są... w ubiegłym roku funkckonowało wesłoe miasteczko, wielki plac zabaw, dmuchany zamek do wspinania,basen z kulkami... u Ustroniu jest slicznie i mogę polecić pewnie dokonczyli deptaczek i na pewno będziesz zadowolona!!! Ja byłam w ubiegłym roku a teraz wybieram się w ciemno za póxno się zdecydowaliśmy pewnie okolice Kołobrzegu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś