Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Ustki

01.08.06, 07:38
Kto chciałby się wybrać i ma jakieś pytanka- zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • magret65 Re: Wróciłam z Ustki 01.08.06, 08:07
      Jak było? Bardzo dużo ludzi? Wiesz moze, jak kształtują się teraz ceny kwater?
      Czy można znaleźć coś tańszego o przyzwoitym standardzie na 4 osoby /2
      dorosłych + 2 dzieci/ Pozdr. M
      • ziazia17 Re: Wróciłam z Ustki 01.08.06, 13:16
        Było super, pogoda jak marzenie- 30 stopni i jest czym oddychać (lekki wiaterek, człowiek nie kona z upału). Ludzi raczej dużo, ale są miejcsa na plaży, gdzie odpoczywa się indywidualnie tzn. nie człowiek na człowieku, bez wszechobecnego piwska i papierochów. Miałam wynajęte mieszkanie dwupokojowe (jest tam 6 spań) z łazienką, kuchnią. Mieszkanie po remoncie, czyste, blisko morza. Ceny kwater różne, są i takie po 20 zł, ale nie poleciłabym. Natomiast z naszego lokum jestem w pełni zadowolona, miejsce na samochód na zamkniętym podwórku, cisza (oprócz wrzasku mew, ale to ustecki folklor). W przyszłym roku jadę tam znowu, tylko, że weźmiemy rowery (też jest bezpieczne miejsce do ich przechowania. Pozdrawiam Magda
    • magret65 Re: Wróciłam z Ustki 01.08.06, 13:11
      Ziazia!
      Znajdziesz chwilę, to napisz. Tak się zastanawiamy, czy nie jechać w ciemno i
      nie szukac na miejscu, ale przy 2ce dzieci to chyba zbyt duże ryzyko! Pozdr.M
      • ziazia17 Re: Wróciłam z Ustki 01.08.06, 13:18
        no właśnie napisałam, zapomniałam tylko dodać, że jest PRALKA- nic nie prałam ręcznie, tylko ładowałam co dwa dni i wieszałam czyste!
        • wiktoriah Re: Wróciłam z Ustki 03.09.06, 09:40
          A ja się nazywa twoja kawatera. Mnie zależy na fajnym miejscu dla 2 dzieci
          jedno 5 miesięcy drugie 5 lat blisko morza. czy możesz jeszcze coś polecić
          cena dla mnie nie gra roli.
          dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka