Dodaj do ulubionych

Szukam kwatery w Chorwacji

IP: *.* 16.05.02, 20:11
Cześć dziewczyny wybieramy się do Chorwacji, tym razem już nie pod namiot. Może macie adresy jakis sprawdzonych kwater prywatnych w Dalmacji, między Zadarem a Splitem, pokój dla dwóch dorosłych plus dziecko z kuchnia ( to ważne) i łazienką . Będę bardzo wdzięczna za jakieś kontakty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zoś Re: Szukam kwatery w Chorwacji IP: *.* 17.05.02, 15:02
      Cześć,Byliśmy w zeszłym roku na pięknej, pachnącej lawendą wyspie Hvar.Byliśmy sami z mężem, ale spokojnie można tam pojechać z dzieckiem. Adres rodziny, u której mieszkaliśmy dostałam od kolegi z pracy, który od kilku lat spędza tam wakacje z dziećmi.Jeśli interesuje Cię ta lokalizacja, daj znać na priv- wyślę Ci numery telefonów i nazwiska osób wynajmujących tam apartamenty.Pozdrawiam,Zosia
      • Gość: Kreska Re: Szukam kwatery w Chorwacji IP: *.* 17.05.02, 20:01
        Istnieje też firma która "wynajmuje" mieszkania i domy (zawsze jest kuchnia i łazienka) również w Chorwacji. Odwiedź www.interhome.pl lub zadzwoń do nich, a przyślą Ci bezpłatny katalog ze zdjęciami obiektów i cennikiem.Pozdrawiam, Kreska
      • Gość: Paulina25 Re: Szukam kwatery w Chorwacji IP: *.* 20.05.02, 08:08
        Witam serdecznie,i mam pytanko, czy ja tez mogłabym dostać namiary na te rodzinki w Chorwacji? bede wdziecznaPaula
      • Gość: oladrab Re: Szukam kwatery w Chorwacji IP: *.* 22.05.02, 10:08
        Cześć Zosiu,Czy mogłabym równiez dostać ten adres? Czy da się tam pojechać z 6 m-cznym bobasem? Ola
      • Gość: annliana Re: Szukam kwatery w Chorwacji IP: *.* 29.05.02, 09:26
        Zoś,Ja też jestem zainteresowana tym adresem. annliana@hotmail.comDziękiANUK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka