Dodaj do ulubionych

Coś na komary i inne robale

IP: *.* 07.11.02, 20:15
cześć,czy ktoś zna jakiś specyfik dla dzieci odstraszający owady, z tym że ma to być dla rocznego dziecka - wszystkie kremy jakie do tej pory widziałam są od 3 lat! A dla takich maluchów co?? Mają byc gryzione??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gooh Re: coś na komary i inne robale IP: *.* 28.05.02, 08:14
      hej - ja juz 3 m-cznego synka smarowałam Dolissosem - nie miał uczuleń a nic go nie gryzło :-)tej firmy jest nawet preparat łagodzący ugryzieniapozdrawiamGooh
    • Gość: iwo1 Re: coś na komary i inne robale IP: *.* 31.05.02, 15:04
      My używamy homeopatycznego żelu DAPIS działa na komary i kleszcze ,zaczeliśmy go używać gdy Jasio skończył dwa lata ale koleżanka używała już u rocznego malucha
    • Gość: Joaska Re: coś na komary i inne robale IP: *.* 06.06.02, 21:28
      no ja polecam..zwykly olejek do pieczenia waniliowy!!!!!!!!!!Sprawdzilam..to dziala..a polecal mi fachowiec.i na dodatek moja mala corcia pachnie tak smacznie ....Pozdrawiam :hello: Yomaha
    • Gość: jb Re: coś na komary i inne robale IP: *.* 08.06.02, 10:14
      Ostatnio przeczytałam na jednym z serwisów, ze pojawiły się na naszym rynku krem i lotion na komary i kleszcze firmy Moutidose, które można stosować już u miesięcznego dziecka.Ja osobiście jeszcze nie szukałam tych preparatów, ale w najbliższym czasie rozejżę się i jak gdzieś namierzę napewno napiszę. Pozdrawiam.Czusia
      • Gość: Yaga Re: coś na komary i inne robale IP: *.* 09.06.02, 16:00
        Krem MOUSTIDOSE (przeciw komarom, kleszczom, gzom i osom) można kupić w aptekach przy dużych centrach handlowych (pani w "zwykłej" aptece osiedlowej nie miała pojęcia, że istnieje coś takiego dla maluszków).
        • Gość: basik_hubert Re: coś na komary i inne robale IP: *.* 04.07.02, 14:32
          Cześć !Ja też polecam MOUSTIDOSE. Jest skuteczny i odstrasza komary, kleszcze i inne uciążliwe paskudztwa, a także łagodzi swędzenie i pzyspiesza gojenie ukaszeń. Stosowałam ten krem już u 10 miesięcznego Huberta. Pozdrawiam :)Basia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka