Dodaj do ulubionych

Wakacje w Ustce

IP: *.* 19.06.02, 19:58
Czy ktoś z was wypoczywał ostatnio w Ustce ?Chciałabym pojechać tam z dzieciakami i szukam pewnego miejsca dzięki za ewentualne namiary Gosia :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: ochotka Re: Wakacje w Ustce IP: *.* 10.07.02, 17:06
      Gosia my jedziemy do Ustki 17 sierpnia, mamy fajne namiary, ale nie wiem czy są wolne miejsca. Jest to 300 metrów do morza, kwatera dwu pokojowa + aneks kuchenny + łazienka.zostawiam namiar na siebie 56/6600401, lub marzi@prog.pl
    • Gość: Bea Re: Wakacje w Ustce IP: *.* 10.07.02, 18:47
      Hej Gosiu ! Właśnie wróciliśmy z Rowów ( to jest miejsce które polecam !!!!!!) , byliśmy w Ustce na jednodniowej wycieczce - prawdę mówiąc mam mieszane uczucia - jest bowiem jednocześnie i ładna i obskurna .Warto było się tam wybrać na wyprawę statkiem Wikingów ,ale myślę ,że nie odpoczęłabym tam należycie . W Rowach mieliśmy domek na osiedlu domków letniskowych tuż przy lesie ,który prowadził nad morze z nieprzeludnioną plażą ,a za ulicą 2 sklepy i 2 restauracyjki z domowym jedzeniem oraz wypożyczalnia rowerów .Kilometr dzielił nas od cywilizacji z lekarzem ,wesołym miasteczkiem ,konikami (można było też jeżdzić po lesie ),kajakami .Niedaleko Park Narodowy (w wietrzny dzień czuliśmy się tam nad morzem niczym na bezludnej wyspie - niesamowite ). Jeśli interesują Cię szczegóły -pisz na priva .pozdrawiam Bea
      • Gość: Edyta-C. Re: Wakacje w Ustce do BEA IP: *.* 14.07.02, 19:30
        Cześć.Chętnie bym się dowiedziała jakie są tam ceny od osoby i czy trzeba wcześniej zamówić rezerwacje.
        • Gość: Gosiafka Re: Wakacje w Ustce do BEA IP: *.* 14.07.02, 21:38
          Wszystkim wielkie dzieki za odpowiedzi :jap: W końcu stanęło na tym że część urlopu spędzimy w Krynicy część we Władysławowie a to co zostanie w Zakopanem :lol:troszkę nas rozrzuciło :lol: Pozdrowionka Gosia :hello:
        • Gość: Bea Re: Wakacje w Rowach do BEA IP: *.* 15.07.02, 14:04
          Edytko , ja zamówiłam domek duuużo wcześniej- podzieliliśmy się ze znajomymi kosztami wynajmu -w lipcu i sierpniu 300pln za domek 8-10os za dobę .Mieliśmy do dyspozycji ogród,jadalnię z kominkiem,kuchnię ,2 łazienki ,3 sypialnie i pokój z tv.Osiedle składało się z dużych domków ( jak nasz ) oraz malutkich "trójkącików"( 4-6os).Na początku lipca było jeszcze trochę wolnych domków lub pokoi ( pokój ok.100pln za dobę )- spisałam kilka nr telefonow z tablicy ogłoszeń .Na stronie www.maxmedia.pl/wiejana można te domki obejrzeć i dowiedzieć się jak jest z rezerwacją .Ale myślę ,że spokojnie można znależć nocleg - jest w Rowach kilka pensjonatów i ośrodków z domkami .Pozd.Bea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka