Dodaj do ulubionych

Coś naturalnego blisko Warszawy

IP: *.* 07.11.02, 19:21
Czy ktoś z Was zna jakieś miłe gospodarstwo agroturystyczne niedaleko Warszawy? Z tym, że jak na razie, musiałoby być wyposażone w luksusy typu gorąca woda, bo córus moja ma dopiero miesiąc. Oczywiście, wyjeżdżałabym później nieco, powiedzmy we wrześniu. Zależy mi, żeby takie miejsce nie było zabójczo drogie, w ładnej okolicy i z dostępem do naturalnego jedzonka typu mleko od krowy czy koperek z własnej grządki. Będę wdzięczna za ewentualne namiary.Berek z ŻabąPS. Najmniej ważna jest lokalizacja - może być dalej od Warszawy, byle miło.
Obserwuj wątek
    • Gość: GrzegorzMamiński Re: coś naturalnego blisko Warszawy IP: *.* 17.07.02, 20:04
      A może rejon Nałęczowa i Kazimierza? Sympatycznie i miłoGospodarstwa w sporej liczbie i niezłym standardzie. A i ceny rozsądne. :-))
      • Gość: Malandzia Re: coś naturalnego blisko Warszawy IP: *.* 20.07.02, 23:27
        mnie by inteesowały bliższe informacje na ten temat poproszę o konkrety namiary na gospodarstwo i cenyz gory dziekuję Malandzia
    • Gość: mostrowska Re: coś naturalnego blisko Warszawy IP: *.* 23.07.02, 10:14
      Znam miłe miejsce w dworku w Baczkach(70 km od W-wy na północny wschód, za łochowem) Dworek jest drewniany, ma ponad 200 lat. Sa tam m.in. dwa pokoje na parterze z łazienkami (ba po ok. 30 m2). Jest duży teren zielony należacy do właścicieli dworku. I jest lamus (zaadoptowana 300-letnia kaplica ariańska), w którym też można mieszkać. KOszt-około 60 zł. od osoby. Trzy pełne posiłki - śniadanko z prawdziwym mlekiem. Obiad trzydaniowy i goraca kolacja plus cos na zimno. Włascicielka zatrudnia kucharke, która gotuje dobre jedzonko. My tam jeździmy dosyć często na dłuższe weekendy, a jak byłam w ciąży to byliśmy tam dwa tygodnie. Zdrowo i spokojnie. W okolicy lasy z borówkami. I do ziedzania też kilka ładnych miejsc...Monika i Julinek
      • Gość: Ola_J Re: coś naturalnego blisko Warszawy IP: *.* 13.08.02, 20:24
        Bardzo proszę o bliższe namiary - nr telefonu . Czy za roczne dziecko się płaci ?Pozdrawiam,Ola
        • Gość: feratu Re: coś naturalnego blisko Warszawy IP: *.* 14.08.02, 09:59
          Kochana, ja również ślicznie proszę o namiary :-) Myślę, że to mogło by być cudowne miejsce na romantyczny weekend :-) Och.. Już sobie to wyobrażam... :-)Feratu :-)
          • Gość: mostrowska Re: coś naturalnego blisko Warszawy IP: *.* 14.08.02, 22:03
            Baczki (koło Kamionnej) 0602-22 46 73nie podaję więcej bo nie mogę odpisać na prywatne adresy, b mam kłopoty z programem pocztowym :(Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.My za dzidziusia nie płaciliśmy, więc chyba się nie płaci.UWAGA!-to cos w rodzju pensjonaciku-więc tylko z jedzeniem, ale za to jest baaardzo smaczne.Pozdrawiamy jeszcze raz.Powołajcie się na mnie
            • Gość: feratu Re: coś naturalnego blisko Warszawy - do mostrowskiej :-) IP: *.* 17.08.02, 14:35
              Hey.. Mostrowska.. :-)Dziękuję za odpowiedź.. oraz za telefon :-) Tak sobie pomyślałam, że warto by tam wyciągnąć mężusia, tylko się zastanawiam, czy można tam pojechać tylko na weekend, od piątku do niedzieli? Oczywiście proszę Cię o więcej szczegółów, chyba boję się pojechać w ciemno :-)Pozdrawiam Feratu :-)Ps. Czy jest możliwość zabrania ze sobą psa?
              • Gość: mostrowska Re: coś naturalnego blisko Warszawy - do mostrowskiej :-) IP: *.* 20.08.02, 14:32
                Przepraszam za zwłokę ;), ale odgruzowuję mieszkanie po remoncie.W ciemno nie-trzeba zadzwonić. Mozna psa, ale trzeba o tym poinformować- bo właściciele acz mili, to nie trzeba ich tego oduczać :). Sami maja jamniczkę. A na weekend oczywiscie można, ale teraz to chyba we wrześniu-bo chyba ma gości, ale nie jestem pewna. W zeszłym roku pod koniec wakacji był "tłok". POzdrawiam i życzę miłego odpoczynku. Monika i Julinek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka