Dodaj do ulubionych

Agroturystyka nad morzem

IP: *.* 01.08.02, 21:53
Cześć! Czy ktoś może mi podać adres lub telefon do fajnego i niedrogiego miejsca agroturystycznego nad morzem okolica obojętna.Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Hermiona Re: Agroturystyka nad morzem IP: *.* 06.08.02, 21:34
      W miejscowości Chłopy k. Sarbinowa jest pani Ilona Jakubisiak (niestety nie mam jej "namiarów", musiałabyś znaleźć w książce tel.), która prowadzi takie gospodarstwo - nawet ma jakiś certyfikat i dyplom. Nie wiem, na czym polega to, że jest ono agroturystyczne, bo byłam tam dwa razy na obiedzie, ale jest to bardzo ładne i czyste miejsce. Pani ma pokoje w swoim domu i domki - z ogrzewaniem, lodówkami itd. - samemu robi się śniadania i kolacje (sklepy są b. blisko),a na obiady można chodzić do niej i warto, bo gotuje świetnie!!!! Otoczenie jest b.zadbane, dużo zieleni, kwiatów, pani jest bardzo miła i serdeczna. Plaża jest jakieś 300-500 metrów od domu. Nawet chyba można wziąć ze sobą psa, ale nie jestem pewna.:hello: Monika
    • Gość: Hermiona Re: Agroturystyka nad morzem IP: *.* 09.08.02, 14:23
      Hej! To jeszcze raz ja! Znalazłam adres do tej pani, o której Ci pisałam, więc jeśli Cię to interesuje, to oto on:Ilona Jakubisiak; 76-034 Chłopy 2 gm. Sarbinowo, tel.094 3165-627. Telefon musiałabyś sprawdzić, bo jest sprzed 3 lat, a mogły być jakieś zmiany. Nie jestem tylko pewna, czy te pokoje/domki są bardzo tanie, a pani na brak gości nie narzeka. Jeśli jednak Cię to zainteresuje, to życzę miłych wakacji!:hello: Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka